Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Jest da nije tema za to, al zaista kladionice kenjaju u vezi kvota, potogotovo kad igraju Barca i Real, sjećam se prošle sezone LP, Real - Milan kvota na keca bila 1.25
i mislim da Real tad nije dobio...zatim ove godine isto, Barca - Milan 1.25 ...fuj...ništa bez motike 
ma ne govorim to ko neki kladionicar u fazonu da se zalim na kvotu, mala bla bla ali definitivno je morala da bude veca, pa protiv apoela je bila 1,1 ono nije valjda valencia od apoela samo za 0,1 jaca, glupo je i to je to
@xaviesta ne glumi pametnog dok ne uskladis skok i hop svega ti tvog
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja se ponekad zapitam jesu'l ljudi poput tebe svjesni kakve gluposti valjaju?LenBias je napisao/la:ma ne govorim to ko neki kladionicar u fazonu da se zalim na kvotu, mala bla bla ali definitivno je morala da bude veca, pa protiv apoela je bila 1,1 ono nije valjda valencia od apoela samo za 0,1 jaca, glupo je i to je to@xaviesta ne glumi pametnog dok ne uskladis skok i hop svega ti tvog
Kladionica danas vise nego kafana i ne vidjeh da je ijedna propala, ali eto nađe se neki strucnjak sa foruma da prica o tome kako nisu u pravu sa kvotama. S' kime ja vadzuh dijelim Tito dragi. Don't hate what you don't understand.
- KapioFootball
- Kontakt:
Samo citam i smijem se...
Kako vam se da stalno prepirati oko Barcelone i Reala?
Te dve ekipe nisu ni slicne, ja navijam za Real, ali budimo realni, Real nije onakav kakav je nekad bio, za vrijeme (Zidana, Raula, Ronalda, Beckhama, Figa, Roberta Carlosa, Gutija etc.), naravno i dalje su jaki...
Trenutno Barcelona je najbolja, i tako ce ostati sve dok bar pola ekipe ne ode u penziju, ili im dodje neki kloc od trenera, a to necemo docekati jos neki period...
Stvarno nema smisla da spamujete temu, sa glupostima Barcelona je bolja, Mesi je ovakav onakav, ili Real ima vise titule bla bla...
Cinjenice znamo, al sada su druga vremena....
Te dve ekipe nisu ni slicne, ja navijam za Real, ali budimo realni, Real nije onakav kakav je nekad bio, za vrijeme (Zidana, Raula, Ronalda, Beckhama, Figa, Roberta Carlosa, Gutija etc.), naravno i dalje su jaki...
Trenutno Barcelona je najbolja, i tako ce ostati sve dok bar pola ekipe ne ode u penziju, ili im dodje neki kloc od trenera, a to necemo docekati jos neki period...
Stvarno nema smisla da spamujete temu, sa glupostima Barcelona je bolja, Mesi je ovakav onakav, ili Real ima vise titule bla bla...
Zadnja izmjena: KapioFootball, dana/u 07 apr 2012, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
HALA MADRID!!!
Kladionice imaju svoje ljude (bookmakere) kojim je jedini zadatak da naprave što realnije kvote, tako da kada 10 svjetskih kladionica ima kvotu u opsegu od 1.19 do 1.22 onda to znači da je to realnost. Sve kladionice na svijetu bi najradije "potpisale" da se jednak broj ljudi (u proporcionalnom odnosu na kvotu) kladi na sve tri (ili dvije) opcije, tada bi oni uvijek bili na dobitku zbog svoje provizije.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pa nije kakav je nekada bio, ovaj Real je jači od tog Reala što si ti naveo, i ove sezone a bio je i prošle, samo što i Barcelona ima jednu od najboljih ekipa svih vremena pa nije tako lako osvajati i harati Španijom i EvropomKapioFootball je napisao/la:Samo citam i smijem se...
A taj Real za vrijeme Beckhama nije mog'o titule osvojit
- KapioFootball
- Kontakt:
E pa ako si ti tada gledao Real, onda bi vidio da su bili bolji, ne pricam ja o titulama, pricam o sastavu timova, nisam se gore dobro izrazio...first je napisao/la:Pa nije kakav je nekada bio, ovaj Real je jači od tog Reala što si ti naveo, i ove sezone a bio je i prošle, samo što i Barcelona ima jednu od najboljih ekipa svih vremena pa nije tako lako osvajati i harati Španijom i EvropomKapioFootball je napisao/la:Samo citam i smijem se...
Cinjenice znamo, al sada su druga vremena....![]()
A taj Real za vrijeme Beckhama nije mog'o titule osvojitSve što su osvojili sa njim je La Liga (i to u sezoni koja je bila njegova zadnja - sreća za real) i Superkup Španije protiv Mallorce, znači u 4 sezone osvojile te velike dvije titule
Hala Madrid!
HALA MADRID!!!
Za meč protiv Valencije pozvan je 21 igrač.
U tim su se vratili Khedira i Arbeloa koji su propustili meč protiv APOEL-a.
Na treninzima jučer i prekjučer atmosfera na nivou.

Sve puca od samopouzdanja.
U tim su se vratili Khedira i Arbeloa koji su propustili meč protiv APOEL-a.
Na treninzima jučer i prekjučer atmosfera na nivou.

Sve puca od samopouzdanja.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, meni ovaj Real djeluje mnogo jače od onog koji je osvojio Ligu Prvaka. Problem je u tome što je današnja Barcelona nebrojeno mnogo puta jača od tadašnje, tako da to stvara pogrešnu sliku o snazi Reala. Na papiru je onaj Real izgledao premoćno (Hierro, Carlos, Zidane, Raul, Figo, Makalele), al' i danas imamo igrače poput Kake, Ronalda, Casillasa, Ramosa, Ozila koji spadaju u sami vrh svjetskog fudbala. Dodajmo im i ponajboljeg svjetskog trenera (Josea) i slika se "izoštri".
Problem (mada, ne bi se to moglo nazvati problem ako gledamo isključivo sa madridsko-barcelonalnog aspekta) je što ekipe poput Uniteda, Milana, Juventusa, Arsenala, Liverpoola nisu konkurentne španskim klubovima (naravno, odnosi se na 2 najbolja španska kluba). Jbg, ovi su visoko podigli letvicu, pa u pojedinim trenucima fudbal i nije tako zanimljiv.
Problem (mada, ne bi se to moglo nazvati problem ako gledamo isključivo sa madridsko-barcelonalnog aspekta) je što ekipe poput Uniteda, Milana, Juventusa, Arsenala, Liverpoola nisu konkurentne španskim klubovima (naravno, odnosi se na 2 najbolja španska kluba). Jbg, ovi su visoko podigli letvicu, pa u pojedinim trenucima fudbal i nije tako zanimljiv.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Gledao sam taj Real i gledam ovaj Real, i po meni je ovaj Real bolji.KapioFootball je napisao/la:E pa ako si ti tada gledao Real, onda bi vidio da su bili bolji, ne pricam ja o titulama, pricam o sastavu timova, nisam se gore dobro izrazio...first je napisao/la:Pa nije kakav je nekada bio, ovaj Real je jači od tog Reala što si ti naveo, i ove sezone a bio je i prošle, samo što i Barcelona ima jednu od najboljih ekipa svih vremena pa nije tako lako osvajati i harati Španijom i EvropomKapioFootball je napisao/la:Samo citam i smijem se...
Cinjenice znamo, al sada su druga vremena....![]()
A taj Real za vrijeme Beckhama nije mog'o titule osvojitSve što su osvojili sa njim je La Liga (i to u sezoni koja je bila njegova zadnja - sreća za real) i Superkup Španije protiv Mallorce, znači u 4 sezone osvojile te velike dvije titule
Hala Madrid!
Potpisujem ovo što je Monolog napisao
Ma realno, barca je digla standard fudbala. Jedini ga real može pratit, ostale ekipe nista to ne kontaju.

- tyler durden
- Kontakt:
Ovaj Real prvo mora nesto osvojit, pa tek onda da se poredi sa Del Bosquevim Realom 
Ovaj Real je bolji naravno, ali najvise zasuzujuci Mourinhu, on je podigao kvalitet igre, a najbolje sto je uradio je da je ekipu podigao na psihickom planu. Nema vise ono "lako cemo", sad ekipa ima definitivno onaj pobjednicki mentalitet i nista se ne prepusta slucaju. Pelegrinijev Real je imao kvalitet, lakse ekipe su se razvaljivale po 5-6 razlike, ali cim dodje iole jaca ekipa nastane problem. Mucili smo se sa Seviljom, Valensijom, Lyonom itd. a sada to rjesavamo sa lakocom...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Mislim da Valencia veceras moze uzeti bod na SB-u. Nece se braniti,igrat ce i jedni i drugi ofanzivno a nemaju bas levate u odbrani da prime naivne golove.
- Nail for Real
- Kontakt:
Upravo zato sto se nece braniti nece ni uzeti bod; ofanzivna igra Valencie ostavlja prostora za najbolju kontru na svijetu, i jos ako Di Maria bude igrao veceras mislim da ce uslijediti goleada. Lakse je Realu igrati protiv Valencie nego protiv Levantea na primjer.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uh jedva cekam tekmu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne razmisljam o mogucnosti da vam daju gol ?Nail for Real je napisao/la:Upravo zato sto se nece braniti nece ni uzeti bod; ofanzivna igra Valencie ostavlja prostora za najbolju kontru na svijetu, i jos ako Di Maria bude igrao veceras mislim da ce uslijediti goleada. Lakse je Realu igrati protiv Valencie nego protiv Levantea na primjer.
Jel to ne prenosi TV1 utakmicu ?
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne mogu oni dati koliko primiti
. Ne bojim se njih uopste. Na Mestalli bi bila druga prica, ali...
A izgleda da veceras nista od prenosa na B92, ipak je bolja utakmica Zaragoza-Barca
...
A izgleda da veceras nista od prenosa na B92, ipak je bolja utakmica Zaragoza-Barca
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
prenosi li TK ovu utakmicu veceras? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mislim da ce Real ovo uzeti , bez vecih problema , ali se potajno nadam da Valencia moze otkinuti bod 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.