HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Re: HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje

Post Postao/la slogauskoplje » 26 mar 2012, 21:42

Crni gavran je napisao/la:Ibrahim Zukanović novi trener Čelika
:|
Sloga Uskoplje

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 26 mar 2012, 22:11

Ne vidim sto bi zalili za njim,imao je dobru placu a rezultata nigdje!!!

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 27 mar 2012, 13:52

slogauskoplje je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Ibrahim Zukanović novi trener Čelika
:|

Zukanović odbio ponudu Čelika

Iako je prvo u nedjelju, pa onda i sinoć (ponedjeljak) sa članovima uprave FK Čelik postigao sporazum o preuzimanju mjesta šefa stručnog štaba zeničkog kluba, Ibrahim Zukanović se predomislio i odlučio da ne prihvati ponudu sa Bilinog polja.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 27 mar 2012, 16:17

Ibro je na treningu Sloge ;)
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 07 apr 2012, 23:18

Sloga Uskoplje 2
Igman Konjic 2

1 : 0 Vrljić (1. min.)
1 : 1 Sultanić (6 min.)
1 : 2 Kudra (70. min.)
2 : 2 Vukadin (83 min.)

HNK Sloga: Kaltak, Demirović, Latić, Jozukić, Vukadin, Škraba, Gasal (od 46. min. Jurina), Grubeša, Mišić (od 82. min. Puzić), Brljić, Gekić (od 64. min. Kadunić)
Sloga povela čim se krenulo sa centra, onda ponovni kiks kaltaka (turbina, bigeste, imali kraja? :roll:), onda mi napadali imali 3-4 šanse i onda greška obrane ostavili igrača samog i primili gol. i nakraju nakon kornera zabili gol iz kornera. nije mi krivo kad gubimo bodove od boljih, ali ovo... :(

livnjaci čuvajte nas se :mrgreen:
Sloga Uskoplje

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 08 apr 2012, 09:20

Bogami Uskopljani Vi pucate iz praznih pušaka,gledam ekipu i ova prezimena koja očito nisu Vaša pa me zanima odakle su ovi dečki što igraju,imali tu Uskopljana ili je ovo druga ekipa Iskre.šTO SE TIČE IDUĆE TEKME KLADIO BIH SEAL TO UŽIVOTU NERADI SVE ISPOD 5 GOLOVA U VAŠOJ MREŽI A BOJIM SE I PUNO VIŠE BIT ĆE VAŠ USPJEH.Sretno Vam i vidimo se uskoro.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 08 apr 2012, 12:18

plavobijeli je napisao/la:Bogami Uskopljani Vi pucate iz praznih pušaka,gledam ekipu i ova prezimena koja očito nisu Vaša pa me zanima odakle su ovi dečki što igraju,imali tu Uskopljana ili je ovo druga ekipa Iskre.šTO SE TIČE IDUĆE TEKME KLADIO BIH SEAL TO UŽIVOTU NERADI SVE ISPOD 5 GOLOVA U VAŠOJ MREŽI A BOJIM SE I PUNO VIŠE BIT ĆE VAŠ USPJEH.Sretno Vam i vidimo se uskoro.
pitaj miru :lol:
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 08 apr 2012, 20:17

plavobijeli je napisao/la:Bogami Uskopljani Vi pucate iz praznih pušaka
di si ti to vidio? ko i našto puca?
plavobijeli je napisao/la:gledam ekipu i ova prezimena koja očito nisu Vaša
eto ti znaš naša prezimena, dva puta bio ovdje. Demirović, Latić, Vukadin, Škraba, Jurina, Grubeša, Puzić i Gekić
plavobijeli je napisao/la:pa me zanima odakle su ovi dečki što igraju, imali tu Uskopljana
ovih gore osam su iz Uskoplja/GV, Mišić je iz Zagreba, Kaltak, Jozukić, Gasal, Vrljić i Kadunić iz Bugojna
plavobijeli je napisao/la:ili je ovo druga ekipa Iskre
ovo je najveća glupost, niti jedan igrač nije na posudbi iz iskre, činjenica je da su neki igrali u iskri: kaltak, jozukić, gasal, kadunić, vrljić i gekić (boldani su direktno iz iskre ostali su okolnim putem stigli u slogu). isto tako možeš reći da je kamešnica druga momčad troglava jer je velika većina ranije igrala kod vas.
plavobijeli je napisao/la:šTO SE TIČE IDUĆE TEKME KLADIO BIH SEAL TO UŽIVOTU NERADI SVE ISPOD 5 GOLOVA U VAŠOJ MREŽI A BOJIM SE I PUNO VIŠE BIT ĆE VAŠ USPJEH
hoćemo izgubiti, ubjedljivo. ali ajde nas dobijte u uskoplju kad ste sila? nemože jel? Di ste bili prošle godine 2-1 za slogu u "sred livna"! Šta ćemo sad? Mi kad smo se borili za prvu ligu mi smo vas pošteno dobili u gostima i kući - tri komada. tada vam je to bio uspjeh? kako se ljudi dignu, rijetki su naši klubovi (iz naše lige, mislim) uspješni u prvoj ligi...
Sloga Uskoplje

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 08 apr 2012, 21:31

Vidim da sam Vas povrijedio,a to mi nije bio interes i ispričavam Vam se.Mi Livnjaci smo puno toga odnosno onog najvrijednijeg dali da bi se danas sa Vama mogli sportski boriti.Mi to i dan danas nezaboravljamo i dragi ste nam gosti i prijatelji,a to koje koga pobjedio ili nadigrao to nije bitno ili je manje bitno.Moje Uskoplje meni je drago skoro kao i Livno.U subotu ćemo Vas dočrkati i biti će nam dragi gost kao rijetko tko,pa kao i dosad neka pobijedi bolji i ništa drugo.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 08 apr 2012, 23:23

plavobijeli je napisao/la:Vidim da sam Vas povrijedio,a to mi nije bio interes i ispričavam Vam se.Mi Livnjaci smo puno toga odnosno onog najvrijednijeg dali da bi se danas sa Vama mogli sportski boriti.Mi to i dan danas nezaboravljamo i dragi ste nam gosti i prijatelji,a to koje koga pobjedio ili nadigrao to nije bitno ili je manje bitno.Moje Uskoplje meni je drago skoro kao i Livno.U subotu ćemo Vas dočrkati i biti će nam dragi gost kao rijetko tko,pa kao i dosad neka pobijedi bolji i ništa drugo.
Smeta mi što svi nešto pričaju, a nemaju pojma o Slogi! Ne znam na što se ovaj ostatak odnosi, no dobro. Svako se slažem - neka pobjedi bolji! ;)
Sloga Uskoplje

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 09 apr 2012, 07:49

za mene je ovaj rezultata izanadjenje jer je Igman slabo igrao a još je i poveo 1-2 u ovoj utakmici.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 15 apr 2012, 22:05

Dajte Uskopljani komentirajte ovu tekmu protiv Troglava,po meni je bila odlična posebno rezultatski za nas,al vi ste odigrali hrabro bezn kakulacija i na tom Vam čestitam.Svaka čast Ibri da nije kalkurirao.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 15 apr 2012, 22:13

nisam bio pa nemam šta pričat :mrgreen:
Sloga Uskoplje

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 15 apr 2012, 22:41

plavobijeli je napisao/la:Dajte Uskopljani komentirajte ovu tekmu protiv Troglava,po meni je bila odlična posebno rezultatski za nas,al vi ste odigrali hrabro bezn kakulacija i na tom Vam čestitam.Svaka čast Ibri da nije kalkurirao.
Pa sta ce Ibro kalkulirati ne moze ni gore ni dole, dosao rastereceno odigrati i tako se najbolje i igra.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 26 apr 2012, 21:07

nisam htio ranije pisati, ali više nema spora:

Ibro više nije trener Sloge, dosadašnji pomoćnik Jozić je od utakmice sa Grudama prvi trener!

(naš bivši igrač i trener, vjerujem da ga dosta forumaša "zna" jer je dugo u Slogi ;) )
Sloga Uskoplje

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 07 maj 2012, 14:59

Foto galerija sa utakmice : http://www.hnksloga.ba/galerija.html?fu ... y&catid=13" onclick="window.open(this.href);return false;

Uskoplje, 06. 5. 2012.
Početak 17 sati
Gradski stadion Košute

24. kolo
SLOGA - KAMEŠNICA 7 : 1 ( 2 : 1 )
Gledatelja : 100

Suci: Mladen Pavić (Livno) 8,4, Jakov Čeko (Livno) 8.3, Stjepan Konta (Livno) 8.3 :twisted: :mrgreen:
Delegat: Enes Šćuk (Jablanica)

Strijelci :
0 : 1 Velić (6 min.)
1 : 1 Škraba (8. min.)
2 : 1 Mišić (23 min.)
3 : 1 Vrljić (56 min.)
4 : 1 Vrljić (60 min.)
5 : 1 Jurina (71 min.)
6 : 1 Mišić ( 76 min.)
7 : 1 Jurina (75 min.)

Igrač utakmice : Marko Mišić

HNK Sloga: Dujmović,, Latić, Puzić, Škembić (od 33. min. Jozukić), Katović, Vukadin, Vrljić, (od 75. min. Ravnjak), Škraba (od 72. min. Garib) , Jurina, Grubeša, Mišić

NK Kamešnica: Pavić, Perković, Omazić ( od 80. min. Mioč), Pervan, N. pavić, P. Vukadin, I. Vukadin, Brčić ( od 62. min.Vejzagić), Vrgoč, Hozo (od 67. min.Dolić), Velić.

@plavobijeli

u sastavu su sada samo dva bugojanca ;)
Sloga Uskoplje

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 07 maj 2012, 17:03

Drago mi je,samo mi je žao šta ste mi Kamešnicu ovako unakazili,želja mi je da dođem i pogledam tekmu protiv velikog Brotnja da vidim kako mujo dere jarca.Držte se do kraja znam da Vam nije lako,Troglav je dobio samo jednu plaću a prvi je,a lani je bez novca odigrao cilu polusezonu i čak na račun igrača išao njihovim autima i gorivom u goste na dvije tekme,teško je al treba izdržati za bolje sutra,a bez vlastitog igračkog kadra teško se može egzistirat tako da Troglav i Kamešnica ukompletu je domaća bez ijednog igrača van Livna.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 jun 2012, 22:16

U kupu se prošlo dalje:

Junak - Sloga 1:2 :D
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 00:24

Čestitam!
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 28 jun 2012, 12:44

Pobjeda protiv Junaka bila je sve od Sloge u kupu HBŽ. :(
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.