plavobijeli je napisao/la:Bogami Uskopljani Vi pucate iz praznih pušaka
di si ti to vidio? ko i našto puca?
plavobijeli je napisao/la:gledam ekipu i ova prezimena koja očito nisu Vaša
eto ti znaš naša prezimena, dva puta bio ovdje. Demirović, Latić, Vukadin, Škraba, Jurina, Grubeša, Puzić i Gekić
plavobijeli je napisao/la:pa me zanima odakle su ovi dečki što igraju, imali tu Uskopljana
ovih gore osam su iz Uskoplja/GV, Mišić je iz Zagreba, Kaltak, Jozukić, Gasal, Vrljić i Kadunić iz Bugojna
plavobijeli je napisao/la:ili je ovo druga ekipa Iskre
ovo je najveća glupost, niti jedan igrač nije na posudbi iz iskre, činjenica je da su neki igrali u iskri: kaltak,
jozukić, gasal,
kadunić, vrljić i
gekić (boldani su direktno iz iskre ostali su okolnim putem stigli u slogu). isto tako možeš reći da je kamešnica druga momčad troglava jer je velika većina ranije igrala kod vas.
plavobijeli je napisao/la:šTO SE TIČE IDUĆE TEKME KLADIO BIH SEAL TO UŽIVOTU NERADI SVE ISPOD 5 GOLOVA U VAŠOJ MREŽI A BOJIM SE I PUNO VIŠE BIT ĆE VAŠ USPJEH
hoćemo izgubiti, ubjedljivo. ali ajde nas dobijte u uskoplju kad ste sila? nemože jel? Di ste bili prošle godine 2-1 za slogu u "sred livna"! Šta ćemo sad? Mi kad smo se borili za prvu ligu mi smo vas pošteno dobili u gostima i kući - tri komada. tada vam je to bio uspjeh? kako se ljudi dignu, rijetki su naši klubovi (iz naše lige, mislim) uspješni u prvoj ligi...