Olimpik Sarajevo

admirone
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la admirone » 08 apr 2012, 13:15

sonik24 je napisao/la:Odlična igra, sjajno. Čestitam na uspjehu koji mnogi "jaci" timovi nisu postigli ove sezone, to jest otkinuti bod Želji. Vukovi polako, al sigurno idu ka Evropi, kad bi prestigli Pitare, kud ćeš veće sreće :lol:, a sto se igre tice, puno ste bolji ne samo od Sarajeva, nego i mnogih drugih. Skidam kapu...
Vjeruj ti meni da u ovoj ligi nema jaceg kluba od olimpika po igrackom kadru, mozda su podjednaki neki ali vrlo tesko da su jaci :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 apr 2012, 13:18

Paaaa, mogu reci da sam se jucer uvjerio u to, al eto ja sam to malo blaže napisao :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2012, 13:20

admirone je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:Odlična igra, sjajno. Čestitam na uspjehu koji mnogi "jaci" timovi nisu postigli ove sezone, to jest otkinuti bod Želji. Vukovi polako, al sigurno idu ka Evropi, kad bi prestigli Pitare, kud ćeš veće sreće :lol:, a sto se igre tice, puno ste bolji ne samo od Sarajeva, nego i mnogih drugih. Skidam kapu...
Vjeruj ti meni da u ovoj ligi nema jaceg kluba od olimpika po igrackom kadru, mozda su podjednaki neki ali vrlo tesko da su jaci :D

ma daj, ljudi nisu ni pokusali igrat, toliko para na pojacanja i taktika svi u 16 i probat na kontre plus ona valjanja, grcevi itd smjesno
Zadnja izmjena: nick, dana/u 08 apr 2012, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 apr 2012, 13:28

Olimpic ako ovako nastavi, za par sezone ima da bude Anzhi :lol: brate igraju odlično, koji je to klub postigao ovakav skor nakon ulaska iz druge lige u ove zadnje dvije - tri sezone. Olimpic će naučiti svaki klub u državi kako se igra fudbal, i kad bi otišo u Evropu nevjerujem da bi se uopšte obrukao, sto je dosad bila praksa i sa Željo, Sarajevom, Širokim, Borcem, itd...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2012, 13:31

sonik24 je napisao/la:Olimpic ako ovako nastavi, za par sezone ima da bude Anzhi :lol: brate igraju odlično, koji je to klub postigao ovakav skor nakon ulaska iz druge lige u ove zadnje dvije - tri sezone. Olimpic će naučiti svaki klub u državi kako se igra fudbal, i kad bi otišo u Evropu nevjerujem da bi se uopšte obrukao, sto je dosad bila praksa i sa Željo, Sarajevom, Širokim, Borcem, itd...
jah i ko siti u engleskoj, nidje veze, hoce ako se pocnu valjat od 20 minute. iskreno travnik je duplo vise pokazo na grbavici od olimpika
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 apr 2012, 13:34

Ja koliko znam Travnik je na Grbavici poražen, Olimpic nije... bez obzira kakva igra bila.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2012, 13:35

sonik24 je napisao/la:Ja koliko znam Travnik je na Grbavici poražen, Olimpic nije... bez obzira kakva igra bila.
jest ali su dosli da igraju lopte

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 apr 2012, 13:40

eto sad ispade Olimpic došo igrat barbuta... De nemoj jarane, kakav Travnik i bakrači, daj mi uporedi Olimpic i Travnik, daj ih na mejdan pa da vidimo. Pa zar taj isti Travnik nije poznat kao "Mesari from Travnik"

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 apr 2012, 13:45

nick je napisao/la:
admirone je napisao/la:

ma daj, ljudi nisu ni pokusali igrat, toliko para na pojacanja i taktika svi u 16 i probat na kontre plus ona valjanja, grcevi itd smjesno
nekad je i to taktika, nemozes se sa svakim nadigravati!

Olimpicu svaka cast, ja respektujem taj klub veoma i postaje mi mnogo drag , jer se radi kvalitetno i pametno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 08 apr 2012, 13:46

@nick How yes no!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2012, 13:47

sonik24 je napisao/la:eto sad ispade Olimpic došo igrat barbuta... De nemoj jarane, kakav Travnik i bakrači, daj mi uporedi Olimpic i Travnik, daj ih na mejdan pa da vidimo. Pa zar taj isti Travnik nije poznat kao "Mesari from Travnik"
kako god da su poznati nisu se valjali, nisu ih grcevi fatali u 20 minuti, ljudi igrali lopte za razliku od olimpica koji je stao u 16 i imo 2 kontra napada

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2012, 13:50

Mancini je napisao/la:@nick How yes no!
humoristicar jesi bio na utakmici?

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 08 apr 2012, 13:51

ma nas Olimpic je trenutno jaci od onog iz Marseille-a, pa vi kako hocete, pa to je unikatan klub, jedini na Balkanu koji se pise drukcije nego sto se izgovara :mrgreen: nick brate bilo je svega, al da je Travnik bolji od Olimpica, stvarno bezveze priča.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2012, 13:54

sonik24 je napisao/la:ma nas Olimpic je trenutno jaci od onog iz Marseille-a, pa vi kako hocete, pa to je unikatan klub, jedini na Balkanu koji se pise drukcije nego sto se izgovara :mrgreen: nick brate bilo je svega, al da je Travnik bolji od Olimpica, stvarno bezveze priča.
glupa konstatacija, nije bolji ni od borca ali je igro lopte a ne ko borac u kupu...

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 08 apr 2012, 13:55

koja je cijena ulaznica na otoci
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 apr 2012, 13:59

koja glupa duskusija? tko je od koga , na osnovu cega i kada bolji???????? mislim ono stvarno :lol: :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 08 apr 2012, 14:00

@nick - Odmori Žuga malo Tite ti...

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 08 apr 2012, 14:09

admirone je napisao/la:
E **** ga sad. Ja taman pohvalih OlimpiC, kad ljudi počeše pretjerivati. Igrački kadar OlimpiCa je možda tu negdje sa Sarajevom i Zrinjskim, a iza Širokog, Borca i Želje.
sonik24 je napisao/la:Olimpic ako ovako nastavi, za par sezone ima da bude Anzhi :lol: brate igraju odlično, koji je to klub postigao ovakav skor nakon ulaska iz druge lige u ove zadnje dvije - tri sezone. Olimpic će naučiti svaki klub u državi kako se igra fudbal, i kad bi otišo u Evropu nevjerujem da bi se uopšte obrukao, sto je dosad bila praksa i sa Željo, Sarajevom, Širokim, Borcem, itd...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 apr 2012, 18:25

Hvala Fejziću
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 08 apr 2012, 20:24

slika

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.