Vjeruj ti meni da u ovoj ligi nema jaceg kluba od olimpika po igrackom kadru, mozda su podjednaki neki ali vrlo tesko da su jacisonik24 je napisao/la:Odlična igra, sjajno. Čestitam na uspjehu koji mnogi "jaci" timovi nisu postigli ove sezone, to jest otkinuti bod Želji. Vukovi polako, al sigurno idu ka Evropi, kad bi prestigli Pitare, kud ćeš veće sreće, a sto se igre tice, puno ste bolji ne samo od Sarajeva, nego i mnogih drugih. Skidam kapu...
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Paaaa, mogu reci da sam se jucer uvjerio u to, al eto ja sam to malo blaže napisao 
admirone je napisao/la:Vjeruj ti meni da u ovoj ligi nema jaceg kluba od olimpika po igrackom kadru, mozda su podjednaki neki ali vrlo tesko da su jacisonik24 je napisao/la:Odlična igra, sjajno. Čestitam na uspjehu koji mnogi "jaci" timovi nisu postigli ove sezone, to jest otkinuti bod Želji. Vukovi polako, al sigurno idu ka Evropi, kad bi prestigli Pitare, kud ćeš veće sreće, a sto se igre tice, puno ste bolji ne samo od Sarajeva, nego i mnogih drugih. Skidam kapu...
ma daj, ljudi nisu ni pokusali igrat, toliko para na pojacanja i taktika svi u 16 i probat na kontre plus ona valjanja, grcevi itd smjesno
Zadnja izmjena: nick, dana/u 08 apr 2012, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Olimpic ako ovako nastavi, za par sezone ima da bude Anzhi
brate igraju odlično, koji je to klub postigao ovakav skor nakon ulaska iz druge lige u ove zadnje dvije - tri sezone. Olimpic će naučiti svaki klub u državi kako se igra fudbal, i kad bi otišo u Evropu nevjerujem da bi se uopšte obrukao, sto je dosad bila praksa i sa Željo, Sarajevom, Širokim, Borcem, itd...
jah i ko siti u engleskoj, nidje veze, hoce ako se pocnu valjat od 20 minute. iskreno travnik je duplo vise pokazo na grbavici od olimpikasonik24 je napisao/la:Olimpic ako ovako nastavi, za par sezone ima da bude Anzhibrate igraju odlično, koji je to klub postigao ovakav skor nakon ulaska iz druge lige u ove zadnje dvije - tri sezone. Olimpic će naučiti svaki klub u državi kako se igra fudbal, i kad bi otišo u Evropu nevjerujem da bi se uopšte obrukao, sto je dosad bila praksa i sa Željo, Sarajevom, Širokim, Borcem, itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja koliko znam Travnik je na Grbavici poražen, Olimpic nije... bez obzira kakva igra bila.
jest ali su dosli da igraju loptesonik24 je napisao/la:Ja koliko znam Travnik je na Grbavici poražen, Olimpic nije... bez obzira kakva igra bila.
eto sad ispade Olimpic došo igrat barbuta... De nemoj jarane, kakav Travnik i bakrači, daj mi uporedi Olimpic i Travnik, daj ih na mejdan pa da vidimo. Pa zar taj isti Travnik nije poznat kao "Mesari from Travnik"
nekad je i to taktika, nemozes se sa svakim nadigravati!nick je napisao/la:admirone je napisao/la:Vjeruj ti meni da u ovoj ligi nema jaceg kluba od olimpika po igrackom kadru, mozda su podjednaki neki ali vrlo tesko da su jacisonik24 je napisao/la:Odlična igra, sjajno. Čestitam na uspjehu koji mnogi "jaci" timovi nisu postigli ove sezone, to jest otkinuti bod Želji. Vukovi polako, al sigurno idu ka Evropi, kad bi prestigli Pitare, kud ćeš veće sreće, a sto se igre tice, puno ste bolji ne samo od Sarajeva, nego i mnogih drugih. Skidam kapu...
ma daj, ljudi nisu ni pokusali igrat, toliko para na pojacanja i taktika svi u 16 i probat na kontre plus ona valjanja, grcevi itd smjesno
Olimpicu svaka cast, ja respektujem taj klub veoma i postaje mi mnogo drag , jer se radi kvalitetno i pametno!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Olimpic Sarajevo
@nick How yes no!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
kako god da su poznati nisu se valjali, nisu ih grcevi fatali u 20 minuti, ljudi igrali lopte za razliku od olimpica koji je stao u 16 i imo 2 kontra napadasonik24 je napisao/la:eto sad ispade Olimpic došo igrat barbuta... De nemoj jarane, kakav Travnik i bakrači, daj mi uporedi Olimpic i Travnik, daj ih na mejdan pa da vidimo. Pa zar taj isti Travnik nije poznat kao "Mesari from Travnik"
humoristicar jesi bio na utakmici?Mancini je napisao/la:@nick How yes no!
ma nas Olimpic je trenutno jaci od onog iz Marseille-a, pa vi kako hocete, pa to je unikatan klub, jedini na Balkanu koji se pise drukcije nego sto se izgovara
nick brate bilo je svega, al da je Travnik bolji od Olimpica, stvarno bezveze priča.
glupa konstatacija, nije bolji ni od borca ali je igro lopte a ne ko borac u kupu...sonik24 je napisao/la:ma nas Olimpic je trenutno jaci od onog iz Marseille-a, pa vi kako hocete, pa to je unikatan klub, jedini na Balkanu koji se pise drukcije nego sto se izgovaranick brate bilo je svega, al da je Travnik bolji od Olimpica, stvarno bezveze priča.
- edo_malesak
koja je cijena ulaznica na otoci
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
koja glupa duskusija? tko je od koga , na osnovu cega i kada bolji???????? mislim ono stvarno

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
@nick - Odmori Žuga malo Tite ti...
E **** ga sad. Ja taman pohvalih OlimpiC, kad ljudi počeše pretjerivati. Igrački kadar OlimpiCa je možda tu negdje sa Sarajevom i Zrinjskim, a iza Širokog, Borca i Želje.admirone je napisao/la:Vjeruj ti meni da u ovoj ligi nema jaceg kluba od olimpika po igrackom kadru, mozda su podjednaki neki ali vrlo tesko da su jacisonik24 je napisao/la:Odlična igra, sjajno. Čestitam na uspjehu koji mnogi "jaci" timovi nisu postigli ove sezone, to jest otkinuti bod Želji. Vukovi polako, al sigurno idu ka Evropi, kad bi prestigli Pitare, kud ćeš veće sreće, a sto se igre tice, puno ste bolji ne samo od Sarajeva, nego i mnogih drugih. Skidam kapu...
sonik24 je napisao/la:Olimpic ako ovako nastavi, za par sezone ima da bude Anzhibrate igraju odlično, koji je to klub postigao ovakav skor nakon ulaska iz druge lige u ove zadnje dvije - tri sezone. Olimpic će naučiti svaki klub u državi kako se igra fudbal, i kad bi otišo u Evropu nevjerujem da bi se uopšte obrukao, sto je dosad bila praksa i sa Željo, Sarajevom, Širokim, Borcem, itd...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Hvala Fejziću
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
-
ivan.balic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.