Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Valencia Club De Futbol
Sve njihove sanse su bile iz kontri i polukontri. Naravno da su igrali bunker. Mislim, dobra igra, ali nista specijalno. Real je sam sebi kriv.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma ne moze bolje,jos samo da kiksaju na San Mamesu i da izgube od Barse i eto opet titule u Katalunjubparena je napisao/la:polomljena stativa i precka a kod valensije samo stativa padavicara.
trebali ste pobijediti ... ali dosta i nama i vama ovo 0:0
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- raul-zakon
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Sve njihove sanse su bile iz kontri i polukontri. Naravno da su igrali bunker. Mislim, dobra igra, ali nista specijalno. Real je sam sebi kriv.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Nemoj da se uzrujavas - njih kad u Madridu dobijes 2:6 oni i tad vide bunkerAdi_Zepce je napisao/la:Ti fkt onda nisu gledao utakmicu.Stativa R.Coste,precka Tine,sanse Piattia,Albe,Pabla,Matheiua,Aduriza izgleda se ne broje?Nail for Real je napisao/la:Ljudi odigrali bunker i imali raspolozenog golmana i sada su nesto briljirali...
svijet je vidio sve a vi ste podgrijali. stize proljece - sve toplije
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hehe i to si upravubparena je napisao/la:Nemoj da se uzrujavas - njih kad u Madridu dobijes 2:6 oni i tad vide bunkerAdi_Zepce je napisao/la:Ti fkt onda nisu gledao utakmicu.Stativa R.Coste,precka Tine,sanse Piattia,Albe,Pabla,Matheiua,Aduriza izgleda se ne broje?Nail for Real je napisao/la:Ljudi odigrali bunker i imali raspolozenog golmana i sada su nesto briljirali...
![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa Valnesija je prva trebala povesti,imali su mnogo bolje sanse,kakav bunker spominjete,kad je izasao Piatti onda su se momci povukli,do tada su bili ravnopravnibparena je napisao/la:Nemoj da se uzrujavas - njih kad u Madridu dobijes 2:6 oni i tad vide bunkerAdi_Zepce je napisao/la:Ti fkt onda nisu gledao utakmicu.Stativa R.Coste,precka Tine,sanse Piattia,Albe,Pabla,Matheiua,Aduriza izgleda se ne broje?Nail for Real je napisao/la:Ljudi odigrali bunker i imali raspolozenog golmana i sada su nesto briljirali...
![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Vrlo dobro odigrana utakmica. Jasan cilj, fino odigrane kontre... Da je neka od kontri ušla, a sačuvao se svoj gol, to bi bila savršena utakmica, uzimajući u obzir početnu namjeru Emerya.
Ne kontam te @Naile. Jesi očekivao da će Valencia doći u Madrid i napasti, tek tri dana poslije vrlo bitne pobjede u ELi? I ovako su stvorili popriličan broj šansi. Može im se samo skinuti kapa za odlično odigranu utakmicu. Istina, Real jeste kontrolirao utakmicu ali to se i očekuje pred svaku utakmicu. Emery je poprilično odmorio Soldada i Hernandeza tako da u srijedu treba očekivati nastavak dobre forme kući protiv Raya.
Ne kontam te @Naile. Jesi očekivao da će Valencia doći u Madrid i napasti, tek tri dana poslije vrlo bitne pobjede u ELi? I ovako su stvorili popriličan broj šansi. Može im se samo skinuti kapa za odlično odigranu utakmicu. Istina, Real jeste kontrolirao utakmicu ali to se i očekuje pred svaku utakmicu. Emery je poprilično odmorio Soldada i Hernandeza tako da u srijedu treba očekivati nastavak dobre forme kući protiv Raya.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
lijepa pobjeda sinoc...posebno me raduje povratak Canalesa i asistencija Pablu Hernandezu, koji je sinoc adekvatno proslavio svoj 27. rodjendan...nadam se da cemo nastavit sa dobrim rezultatima i u narednim utakmicama.. AMUNT VALENCIA!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
cim zagusti, Adi se usuti i pusti mene da vodim rijec na ovoj temi...
malo nas je Espanyol ponizio, i u jednom trenutku je doslo dotle da su neki nasi navijaci cekali i peti pogodak domacina...nema veze...u cetvrtak je bitan mec sa Atleticom, nadam se da cemo ispravit ovu losu partiju i sto prije obezbijedit kartu za finale, mada ce biti jako tesko...AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
Ja sam tu samo da slavim velike rezultateamadeus21 je napisao/la:cim zagusti, Adi se usuti i pusti mene da vodim rijec na ovoj temi...malo nas je Espanyol ponizio, i u jednom trenutku je doslo dotle da su neki nasi navijaci cekali i peti pogodak domacina...nema veze...u cetvrtak je bitan mec sa Atleticom, nadam se da cemo ispravit ovu losu partiju i sto prije obezbijedit kartu za finale, mada ce biti jako tesko...AMUNT VALENCIA!!!
Ja sam siguran da u četvrtak protiv Patetica nece biti ovako i savjetujem X2 na kladioni
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Hm,vrlo optimisticnoAdi_Zepce je napisao/la:
Ja sam siguran da u četvrtak protiv Patetica nece biti ovako i savjetujem X2 na kladioni![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Dragacije i ne bi valjalojuznjak> je napisao/la:Hm,vrlo optimisticnoAdi_Zepce je napisao/la:
Ja sam siguran da u četvrtak protiv Patetica nece biti ovako i savjetujem X2 na kladioni![]()
nice.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Atlético de Madrid:
Courtois; Juanfran, Miranda, Domínguez, Filipe Luis; Gabi, Mario Suárez; Adrián, Diego, Turan; Falcao.
Valencia:
Alves; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa; Feghouli, Jonas, Mathieu; Soldado.
Hajde neka bude neka luda tekma s sto vise golova (po mogucnosti u vasoj mrezi
) . Amunt Atleti 
Courtois; Juanfran, Miranda, Domínguez, Filipe Luis; Gabi, Mario Suárez; Adrián, Diego, Turan; Falcao.
Valencia:
Alves; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa; Feghouli, Jonas, Mathieu; Soldado.
Hajde neka bude neka luda tekma s sto vise golova (po mogucnosti u vasoj mrezi
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- anonymousHD
- Kontakt:
To je to! Bravo, bravo, bravo! Buraz mi skače još uvek po kući... 
Taj Emery je levat kojeg treba otpustiti na kraju sezone. Odbrana mu je kastrofa, vec drugu tekmu primaju po 4 komada.
Adi, ****.. Bili ste blizu ove godine, sad se nadam da cete se rijesiti flopa Emerija i da sa Poketinjom pocnete novu eru 
Poraz i vise nego zasluzen.Rekao sam na temi Atletica,ponavljam i ovdje da mi je zao sto nas nisu nakantali sa 4-5 golova razlike.
Bijesan sam,razocaran i sto jos sve ne.Emerya se defitnivno treba rijesiti,ali i neki igraca.Volio bi da dovedemo pravog kreativca,da se rijesimo T.Coste (rodjak nek se ne ljuti
),ali me je nocas fkt izivicrao.Covjek nema nikakvih ideja i u nedostatku njih pokusava s pola terena pucati,a to ne ide.
O odbrani mislim sve najgore.Rami je stigao kao veliko pojacanje,a pravi katastrofalne greske,Ruiz takodje.Na desnom boku Costa je bio jako los,ali eto spasio ga je gol.
U veznom redu nitko prolaznu nije zasluzio,mozda tek rezervisti Canales i Piatti jer su pokazali za 20ak minuta vise nego Alba i Feghouli za 70.koliko su minuta proveli na terenu.
Kapa do zemlje samo Alvesu i donekle Jonasu,ostalo
Bijesan sam,razocaran i sto jos sve ne.Emerya se defitnivno treba rijesiti,ali i neki igraca.Volio bi da dovedemo pravog kreativca,da se rijesimo T.Coste (rodjak nek se ne ljuti
O odbrani mislim sve najgore.Rami je stigao kao veliko pojacanje,a pravi katastrofalne greske,Ruiz takodje.Na desnom boku Costa je bio jako los,ali eto spasio ga je gol.
U veznom redu nitko prolaznu nije zasluzio,mozda tek rezervisti Canales i Piatti jer su pokazali za 20ak minuta vise nego Alba i Feghouli za 70.koliko su minuta proveli na terenu.
Kapa do zemlje samo Alvesu i donekle Jonasu,ostalo
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.