Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Nail for Real
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Nail for Real » 09 apr 2012, 00:36

Sve njihove sanse su bile iz kontri i polukontri. Naravno da su igrali bunker. Mislim, dobra igra, ali nista specijalno. Real je sam sebi kriv.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 apr 2012, 00:37

zlatan.edvin je napisao/la:Svaka čast i čestitke šišmišima slikaslika

slikaslika
slika slika
:D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 00:37

bparena je napisao/la:polomljena stativa i precka a kod valensije samo stativa padavicara.

trebali ste pobijediti ... ali dosta i nama i vama ovo 0:0 :D
Ma ne moze bolje,jos samo da kiksaju na San Mamesu i da izgube od Barse i eto opet titule u Katalunju
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 apr 2012, 00:37

Nail for Real je napisao/la:Sve njihove sanse su bile iz kontri i polukontri. Naravno da su igrali bunker. Mislim, dobra igra, ali nista specijalno. Real je sam sebi kriv.

:idea:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 apr 2012, 00:37

Adi_Zepce je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ljudi odigrali bunker i imali raspolozenog golmana i sada su nesto briljirali :lol: ...
Ti fkt onda nisu gledao utakmicu.Stativa R.Coste,precka Tine,sanse Piattia,Albe,Pabla,Matheiua,Aduriza izgleda se ne broje? :o
Nemoj da se uzrujavas - njih kad u Madridu dobijes 2:6 oni i tad vide bunker :D

svijet je vidio sve a vi ste podgrijali. stize proljece - sve toplije
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 apr 2012, 00:38

:lol: Ne citaju ljudi, ne mogu im nista. No, dobro, ta plemenita vjestina nije svima poznata.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 apr 2012, 00:39

bparena je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ljudi odigrali bunker i imali raspolozenog golmana i sada su nesto briljirali :lol: ...
Ti fkt onda nisu gledao utakmicu.Stativa R.Coste,precka Tine,sanse Piattia,Albe,Pabla,Matheiua,Aduriza izgleda se ne broje? :o

hehe i to si upravu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 apr 2012, 00:42

bparena je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

Pa Valnesija je prva trebala povesti,imali su mnogo bolje sanse,kakav bunker spominjete,kad je izasao Piatti onda su se momci povukli,do tada su bili ravnopravni
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 apr 2012, 08:34

Vrlo dobro odigrana utakmica. Jasan cilj, fino odigrane kontre... Da je neka od kontri ušla, a sačuvao se svoj gol, to bi bila savršena utakmica, uzimajući u obzir početnu namjeru Emerya.

Ne kontam te @Naile. Jesi očekivao da će Valencia doći u Madrid i napasti, tek tri dana poslije vrlo bitne pobjede u ELi? I ovako su stvorili popriličan broj šansi. Može im se samo skinuti kapa za odlično odigranu utakmicu. Istina, Real jeste kontrolirao utakmicu ali to se i očekuje pred svaku utakmicu. Emery je poprilično odmorio Soldada i Hernandeza tako da u srijedu treba očekivati nastavak dobre forme kući protiv Raya.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 12 apr 2012, 07:44

lijepa pobjeda sinoc...posebno me raduje povratak Canalesa i asistencija Pablu Hernandezu, koji je sinoc adekvatno proslavio svoj 27. rodjendan...nadam se da cemo nastavit sa dobrim rezultatima i u narednim utakmicama.. AMUNT VALENCIA!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 16 apr 2012, 01:00

cim zagusti, Adi se usuti i pusti mene da vodim rijec na ovoj temi... :D malo nas je Espanyol ponizio, i u jednom trenutku je doslo dotle da su neki nasi navijaci cekali i peti pogodak domacina...nema veze...u cetvrtak je bitan mec sa Atleticom, nadam se da cemo ispravit ovu losu partiju i sto prije obezbijedit kartu za finale, mada ce biti jako tesko...AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 apr 2012, 14:05

amadeus21 je napisao/la:cim zagusti, Adi se usuti i pusti mene da vodim rijec na ovoj temi... :D malo nas je Espanyol ponizio, i u jednom trenutku je doslo dotle da su neki nasi navijaci cekali i peti pogodak domacina...nema veze...u cetvrtak je bitan mec sa Atleticom, nadam se da cemo ispravit ovu losu partiju i sto prije obezbijedit kartu za finale, mada ce biti jako tesko...AMUNT VALENCIA!!!
Ja sam tu samo da slavim velike rezultate :mrgreen: Espanyol nas je bas ponizio,a sto ti rece u jednom momentu vecina nas je postala "fanom" Espanyola te smo trazili i peticu :oops: :mrgreen:
Ja sam siguran da u četvrtak protiv Patetica nece biti ovako i savjetujem X2 na kladioni :D :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 apr 2012, 19:22

Adi_Zepce je napisao/la:
Ja sam siguran da u četvrtak protiv Patetica nece biti ovako i savjetujem X2 na kladioni :D :D
Hm,vrlo optimisticno 8-) nice.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 apr 2012, 23:10

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Hm,vrlo optimisticno 8-) nice.
Dragacije i ne bi valjalo :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 apr 2012, 20:19

Atlético de Madrid:

Courtois; Juanfran, Miranda, Domínguez, Filipe Luis; Gabi, Mario Suárez; Adrián, Diego, Turan; Falcao.

Valencia:

Alves; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa; Feghouli, Jonas, Mathieu; Soldado.

Hajde neka bude neka luda tekma s sto vise golova (po mogucnosti u vasoj mrezi :P ) . Amunt Atleti :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 apr 2012, 22:03

To je to! Bravo, bravo, bravo! Buraz mi skače još uvek po kući... :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 apr 2012, 22:26

Odbrana kiks zivi :?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 19 apr 2012, 23:07

Taj Emery je levat kojeg treba otpustiti na kraju sezone. Odbrana mu je kastrofa, vec drugu tekmu primaju po 4 komada.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 apr 2012, 23:12

Adi, ****.. Bili ste blizu ove godine, sad se nadam da cete se rijesiti flopa Emerija i da sa Poketinjom pocnete novu eru :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 apr 2012, 23:23

Poraz i vise nego zasluzen.Rekao sam na temi Atletica,ponavljam i ovdje da mi je zao sto nas nisu nakantali sa 4-5 golova razlike.
Bijesan sam,razocaran i sto jos sve ne.Emerya se defitnivno treba rijesiti,ali i neki igraca.Volio bi da dovedemo pravog kreativca,da se rijesimo T.Coste (rodjak nek se ne ljuti :mrgreen: ),ali me je nocas fkt izivicrao.Covjek nema nikakvih ideja i u nedostatku njih pokusava s pola terena pucati,a to ne ide.
O odbrani mislim sve najgore.Rami je stigao kao veliko pojacanje,a pravi katastrofalne greske,Ruiz takodje.Na desnom boku Costa je bio jako los,ali eto spasio ga je gol.
U veznom redu nitko prolaznu nije zasluzio,mozda tek rezervisti Canales i Piatti jer su pokazali za 20ak minuta vise nego Alba i Feghouli za 70.koliko su minuta proveli na terenu.
Kapa do zemlje samo Alvesu i donekle Jonasu,ostalo :roll:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.