FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nice, Alexis 

- PatrickBateman
- Kontakt:
Jako lijep gol Alexisa,nova asistencija Messija (kako je krenuo,bit' ce najbolji strijelac i asistent) 

Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 10 apr 2012, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
jao messijevog assista! fantazija!
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Čist gol poništen Xaviju.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sje*ase Messija za jos jednu asistencijumandraX je napisao/la:Čist gol poništen Xaviju.

Sudija nije nista ponistio...mandraX je napisao/la:Čist gol poništen Xaviju.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dobro, ja sam.Harrison je napisao/la:Sudija nije nista ponistio...mandraX je napisao/la:Čist gol poništen Xaviju.
Gdje ovo Puyol života ti igra?

Sudija moze ponistiti gol zbog ofsajda ili zbog faula, a ovdje uopste nije prekidao igru, tako da ne znam o cemu pricas, gledamo li mi istu utakmicu?mandraX je napisao/la:Dobro, ja sam.Harrison je napisao/la:Sudija nije nista ponistio...mandraX je napisao/la:Čist gol poništen Xaviju.
Gdje ovo Puyol života ti igra?

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Prevedi ti kako ti volja, al' je gol čist bio, sudija ga nije priznao, zadovoljan? Isto gofno, drugo pakovanje.Harrison je napisao/la:
Sudija moze ponistiti gol zbog ofsajda ili zbog faula, a ovdje uopste nije prekidao igru, tako da ne znam o cemu pricas, gledamo li mi istu utakmicu?
Eo maloprije zamal' da Barca primi gol, iz čistog ofsajda...sudija naravno ne vidi..
Morel stream, dobar?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
MoRe @PortilloD10S je napisao/la:Morel stream, dobar?

http://atdhenet.tv/45790/watch-barcelona-vs-getafe
Kako me ufati, svaka cast
Zaboravio sifru na onom profilu, a admin mi neda novu
Dobar stream. Nece se Getafe obrukati veceras, steta sto su rano primili gol.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Cuenca mi pocinje liciti na Pedro,konstantno isti prodor i ( vecinom po zemlji lopta) u sesnaesterac.
SIguran?D10S je napisao/la:Kako me ufati, svaka castZaboravio sifru na onom profilu, a admin mi neda novu
![]()

Kakva akcija, Iniesta & Messi

Iniesta Messi jao jao

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Gdje su lokalni hejteri? Kad se Barca zakida OK je i svi sute, a ako se ne daj Boze omakne da pogrijese u korist Barce samo se stranice mnoze na ovoj temi. Messi nemoj vise, dosta je pasice moj lijepi.
Mi nikada odustati necemo...
Ne prizivaj života ti, taman lijepo, mirno...dosta, da ne ureknem10.Skoro je napisao/la:Gdje su lokalni hejteri? Kad se Barca zakida OK je i svi sute, a ako se ne daj Boze omakne da pogrijese u korist Barce samo se stranice mnoze na ovoj temi.

Možda da mi, simpatizeri Barce, plačemo kao i oni, vjerovatno bi se raspravljalo sad ovdje uveliko...al' ovako, ništa...idemo dalje

Čist gol Xaviju nije priznat, i nije svirao ofsajd za Getafe, iz tog napada zamal' da Barca fasuje gol'...
- PatrickBateman
- Kontakt:
Nemojte molim vas opet o sudijama
Messi 

E koji je ovo Messiju zuti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.