Dobro, ja sam.Harrison je napisao/la:Sudija nije nista ponistio...mandraX je napisao/la:Čist gol poništen Xaviju.
Gdje ovo Puyol života ti igra?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Dobro, ja sam.Harrison je napisao/la:Sudija nije nista ponistio...mandraX je napisao/la:Čist gol poništen Xaviju.
Sudija moze ponistiti gol zbog ofsajda ili zbog faula, a ovdje uopste nije prekidao igru, tako da ne znam o cemu pricas, gledamo li mi istu utakmicu?mandraX je napisao/la:Dobro, ja sam.Harrison je napisao/la:Sudija nije nista ponistio...mandraX je napisao/la:Čist gol poništen Xaviju.
Gdje ovo Puyol života ti igra?
Prevedi ti kako ti volja, al' je gol čist bio, sudija ga nije priznao, zadovoljan? Isto gofno, drugo pakovanje.Harrison je napisao/la:
Sudija moze ponistiti gol zbog ofsajda ili zbog faula, a ovdje uopste nije prekidao igru, tako da ne znam o cemu pricas, gledamo li mi istu utakmicu?
MoRe @PortilloD10S je napisao/la:Morel stream, dobar?
SIguran?D10S je napisao/la:Kako me ufati, svaka castZaboravio sifru na onom profilu, a admin mi neda novu
![]()
Dobar stream. Nece se Getafe obrukati veceras, steta sto su rano primili gol.
Ne prizivaj života ti, taman lijepo, mirno...dosta, da ne ureknem10.Skoro je napisao/la:Gdje su lokalni hejteri? Kad se Barca zakida OK je i svi sute, a ako se ne daj Boze omakne da pogrijese u korist Barce samo se stranice mnoze na ovoj temi.
Mislim da je on odradio onu kaznu nakon 5 (mislim da je toliko u Španiji granica) žutih...tako da mu ovo dođe prvi poslije kazne, zar ide od nule sadD10S je napisao/la:E koji je ovo Messiju zuti?
Koliko me pamcenje sluzi,vec je odradio suspenziju zbog 5 kartona u isto vrijeme kada i zivotinja PEpe..Tako da msm da je prvi..D10S je napisao/la:E koji je ovo Messiju zuti?
i jos jedan asist messijaslucajniprolaznik je napisao/la:Pedrito
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.