FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Evo ga vratio se na desnu stranulosmi je napisao/la:Montoya na levom beku igra?
Messi <smajlikojiseklanja>
Pogodi lik iz mrtvog ugla precku.

Pogodi lik iz mrtvog ugla precku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.
I, ovom prilikom bih samo napomen'o @Portilla za jednu našu opkladu pred početak sezone. Riječ je o jednom igraču i o tome koliko će on igrati u dresu Barcelone. Mislim da sam davno ovu opkladu dobio, al' sam ček'o da se ti k'o častan gubitnik javiš, a ti ništa. Pu.
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.
I, ovom prilikom bih samo napomen'o @Portilla za jednu našu opkladu pred početak sezone. Riječ je o jednom igraču i o tome koliko će on igrati u dresu Barcelone. Mislim da sam davno ovu opkladu dobio, al' sam ček'o da se ti k'o častan gubitnik javiš, a ti ništa. Pu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- PatrickBateman
- Kontakt:
Jeste trinaesta,ali DI Maria ima 11,Ozil 13.Monolog je napisao/la:E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.![]()
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.![]()
Asistencija za Pedra tj za 4:0 je bila cetrnaesta za Messija ove sezone ...Monolog je napisao/la:E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.![]()
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.![]()
(tako sam ja vidio za vrijeme utakmice poslije 4. gola Barce ispod Messijevog imena
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- PatrickBateman
- Kontakt:
Na wikipediji pise da ima 13,na oficijelnoj BBVA stranici pise da ima 12 ?Dushi_Rob je napisao/la: Asistencija za Pedra tj za 4:0 je bila cetrnaesta za Messija ove sezone ...
(tako sam ja vidio za vrijeme utakmice poslije 4. gola Barce ispod Messijevog imena)
Bgm ja sam pratio utakmicu na nekom njemackom kanalu(stream mi tako potrefio) i poslije cetvrtog gola ispod Messijevog imena pise "Asistencias in La Liga 14 " ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja provjeravam na espnovoj stranici (mjerodavna je bila do danas, pa ne znam zašto ne bi i od danas
) i tamo je bio broj 11, no nisu računali današnji meč. Ozil je prvi sa 14, Di Maria i Messi imaju po 13, a Ronaldo i Alves po 10.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Eh eto , -1 barem 24 sata 
Dobro da mu kupimo rahat-lokum ako nam ne prizna regularan gol. Cisto onako da zasladi do kraja jel ????PatrickBateman je napisao/la:Nemojte molim vas opet o sudijama
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:-1
A đe tu nula
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- zlatan.edvin
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, mada sam se sturio dok ne nađoh uslove dogovora.
Dakle, radi se o nastupima Sancheza.

Portillo je napisao/la:Za pola godine ce shvatit kakvo je go.vno pojo, osim ako je zadovoljan klupom.
Monolog je napisao/la:Mogućnost rotacije, pobogu. Sigurno da će i Pedro i Villa ponekad biti na klupi, tako da će Alexis dobiti puno, puno prostora za igru. Dakle, od nekih 50+ utakmica koliko će Barca odigrati, siguran sam da će Sanchez početi barem polovinu, a nastupiće u barem 40-ak tekmi ukupno. Dakako, u slučaju da ne bude povrijeđen. Spreman sam za svaku opkladu.
Onda?Monolog je napisao/la:Standardno: Potpis i avatarPortillo je napisao/la: Aj moRe. Kako cemo?
Yebiga, banovan mi taj profil
Neka admin stavi avatar ako ces imati kakvu satisfakciju 
I ne more to tako. On je do sada odigrao 34 utakmice, a kad podijelimo njegov broj minuta sa 90 dobijemo da je odigrao 23 utakimce.
I ne more to tako. On je do sada odigrao 34 utakmice, a kad podijelimo njegov broj minuta sa 90 dobijemo da je odigrao 23 utakimce.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Nista,nista sad moras da ispostujes opkladu 
Daj mu monoloze kakav zaheban potpis i dodaj na kraju visca barca y visca catalunya, zivota ti.
Tekma odlicna,igra jos bolja i to je to
Daj mu monoloze kakav zaheban potpis i dodaj na kraju visca barca y visca catalunya, zivota ti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Nista,nista sad moras da ispostujes opkladu
Ili da mu ja dam ovaj svoj avatar - pasalo bi mu momacki
Abidal?
Ima li informacija kako je ? Sad sam procito da je zvanicno njegova fudbalska karijera okoncana, al fudbal je u ovim momentima nebitan, bitno je da dobije ovu bitku
Ima li informacija kako je ? Sad sam procito da je zvanicno njegova fudbalska karijera okoncana, al fudbal je u ovim momentima nebitan, bitno je da dobije ovu bitku
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Animo ABI!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Barca BiH:Puma je napisao/la:Abidal?
Operacija Abidala je upravo zavšena. Sutra se očekuje prvi medicinski izvještaj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.