Mislim da je on odradio onu kaznu nakon 5 (mislim da je toliko u Španiji granica) žutih...tako da mu ovo dođe prvi poslije kazne, zar ide od nule sadD10S je napisao/la:E koji je ovo Messiju zuti?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 10 apr 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
slucajniprolaznik
- Kontakt:
Koliko me pamcenje sluzi,vec je odradio suspenziju zbog 5 kartona u isto vrijeme kada i zivotinja PEpe..Tako da msm da je prvi..D10S je napisao/la:E koji je ovo Messiju zuti?
dobar ovaj cuenca
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
-
slucajniprolaznik
- Kontakt:
Pedrito 
i jos jedan asist messijaslucajniprolaznik je napisao/la:Pedrito
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Evo ga vratio se na desnu stranulosmi je napisao/la:Montoya na levom beku igra?
Messi <smajlikojiseklanja>
Pogodi lik iz mrtvog ugla precku.

Pogodi lik iz mrtvog ugla precku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.
I, ovom prilikom bih samo napomen'o @Portilla za jednu našu opkladu pred početak sezone. Riječ je o jednom igraču i o tome koliko će on igrati u dresu Barcelone. Mislim da sam davno ovu opkladu dobio, al' sam ček'o da se ti k'o častan gubitnik javiš, a ti ništa. Pu.
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.
I, ovom prilikom bih samo napomen'o @Portilla za jednu našu opkladu pred početak sezone. Riječ je o jednom igraču i o tome koliko će on igrati u dresu Barcelone. Mislim da sam davno ovu opkladu dobio, al' sam ček'o da se ti k'o častan gubitnik javiš, a ti ništa. Pu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- PatrickBateman
- Kontakt:
Jeste trinaesta,ali DI Maria ima 11,Ozil 13.Monolog je napisao/la:E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.![]()
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.![]()
Asistencija za Pedra tj za 4:0 je bila cetrnaesta za Messija ove sezone ...Monolog je napisao/la:E moj Messi, pa nisi ti Ben Arfa.![]()
Šalu na stranu, ovo je bilo rutinsko odrađivanje posla. Koja je ovo Messijeva asistencija? Trinaesta, zar ne? Ako se ne varam, Di Maria ima 14.![]()
(tako sam ja vidio za vrijeme utakmice poslije 4. gola Barce ispod Messijevog imena
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- PatrickBateman
- Kontakt:
Na wikipediji pise da ima 13,na oficijelnoj BBVA stranici pise da ima 12 ?Dushi_Rob je napisao/la: Asistencija za Pedra tj za 4:0 je bila cetrnaesta za Messija ove sezone ...
(tako sam ja vidio za vrijeme utakmice poslije 4. gola Barce ispod Messijevog imena)
Bgm ja sam pratio utakmicu na nekom njemackom kanalu(stream mi tako potrefio) i poslije cetvrtog gola ispod Messijevog imena pise "Asistencias in La Liga 14 " ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja provjeravam na espnovoj stranici (mjerodavna je bila do danas, pa ne znam zašto ne bi i od danas
) i tamo je bio broj 11, no nisu računali današnji meč. Ozil je prvi sa 14, Di Maria i Messi imaju po 13, a Ronaldo i Alves po 10.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Eh eto , -1 barem 24 sata 
Dobro da mu kupimo rahat-lokum ako nam ne prizna regularan gol. Cisto onako da zasladi do kraja jel ????PatrickBateman je napisao/la:Nemojte molim vas opet o sudijama
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:-1
A đe tu nula
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.