nicaze_072 je napisao/la:krivajaš je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Ipak se ispostavilo ono sto su mi rekli neki rukometasi.Da je u Zavidovicima **** publika

A on meni tvrdi suprotno.

I to su traume igraca haahahaha jao boze kakvih sve pacijenata ima

Možete samo biti ljubomorni što nemate i niti ćete ikad imati takvu publiku!

Bojim se da kad bi jedno 90% onih koji gotive NK Celik otislo na gostovanje Vama da bi jako mirno sjedili i posmatrali kao djeca u skoli.
Fakat ako se mislite u huliganstvu i bezmozgasima takmiciti onda ste unaprijed dobro utakmicu izgubili. Btw. Nisam znao da u Zavidovicima postoji toliki animozitet prema Zenici. Znam dosta ljudi iz Zavidovica koji su dosli ovdje da studiraju i jos nisam naisao na loseg.
Ehh kad bi,onda bi bez premca imali najbolju publiku u evropi a ne kod nas ali nema od toga ništa.Eto zašto ne dođu vaši sa nogometa,zašto su vaši igrači unaprijed govorili o našoj publici? Samim time i pred utakmice, tuđi igrači dolaze sa strahopoštovanjem i dozom bojazni jer smo na daleko poznati po dobroj atmosferi na rukometu i vatrenim navijačima i zato sam to rekao, jer nemate atmosfere kao kod nas. Razlog tome je što rukomet nije toliko popularan sport u Zenici, dok je kod nas jedini koji je uvijek na prvom mjestu, i zato je takva situacija.
A animozitet prema Zenici ne postoji, utakmica je bila fer i korektna i svim dešavanjima kumovale su sudije, vaši simpatizeri su bez problema pljeskali kod vaših golova i niko ih nije ružno pogledao.
A dokaz kakva je publika evo ti jedan neviđen primjer. U trenutku kada smo dali gol za pobjedu i sudije ga priznale, delegat poništio, najvatreniji navijači su bili istjerani i bubanj se na neki način našao kod ovih starijih ljudi, i jedna penzionisana nastavnica iz jedne osnovne škole uzela je palicu i počela lupati u bubanj što je izazvalo nevjerovatan smijeh ali i inat u ostalim navijačima, a opet ti ponavljam sve to zbog sudijskih, tačnije delegatovih odluka.