prejaka slika nema staesso je napisao/la:http://img228.imageshack.us/img228/1998 ... 105110.jpg BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
prejaka slika nema staesso je napisao/la:http://img228.imageshack.us/img228/1998 ... 105110.jpg BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
to je sve ciro **** slozioBB BiH je napisao/la:Po ovim slikama sa Grbavice,mozemo zakljuciti ono najvaznije![]()
ATMOSFERA JE ODLICNA I MOMCI SE BAS ZABAVLJAJUa to je ono najbitnije pred ovaj mec sa Turskom.
Treba prodati Japancima da od ovoga naprave neki dobar anime.esso je napisao/la:http://img228.imageshack.us/img228/1998 ... 105110.jpg BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ne lupetaj vise..crkni od muke sto se ne igra negdje drugovelez_mostar je napisao/la:Vidim vrijedjate nakon mog posta...sasvim nepotrebno.Jos nisam vidio post koji ce me argumentirano demantirati,naci neku jaku digresiju ,samo neki polupismeni likovi koji spominju navijacke skupine,pa onda Vrapcice,i td.
Nije mi uopce bila namjera praviti razlike izmedju navijackih grupa,naravno kad je reprezentacija u pitanju svi isto razmisljamo,i jedinstveni su..samo sam pokusao docarati kako sam ja to vidio,a mozete slobodno pitati sve navijace reprezentacije kako su docekani u Zenici,kako se navija na jugu,u kako potcinjenom polozaju su ostali navijaci,pa dosta njih je i degenek dobilo samo zato sto su imali Zeljin sal ,dres..i sl,pa su im otimani novcanici,i td.
Ne bi komentarisao ovoga sto je "udario" po nivou kulture i Mostaru...previse bih mogao napisati u svoju korist,i korist mog grada.
Na kraju da napomenem da je meni drago sto se igra u Zenici,jer tu nasa reprezentacija igra odlicno,navijaci su blizu terena,i atmosfera je puno bolja nego na Kosevu,gdje je udaljenost navijaca veca,a akustika manja...ali moramo biti objektivni i napisati nedostatke,onome kome se ne svidja,forum nije za njega...ipak bi se ovdje trebali barem malo parlamentarno ponasati!
niko tebe drug ne vrijedja nego de ti meni napisi jedno 10-20 pjesama koje bi ti da se pjevaju na tekmi pa cemo ih zajedno zapocet a sto se tice drugih dresova i salova pa brate nisi doso svoj klub bodrit vec repku i ako nemas bosanski sal il dres nemoj ni ic na tekmu ostani kucivelez_mostar je napisao/la:Vidim vrijedjate nakon mog posta...sasvim nepotrebno.Jos nisam vidio post koji ce me argumentirano demantirati,naci neku jaku digresiju ,samo neki polupismeni likovi koji spominju navijacke skupine,pa onda Vrapcice,i td.
Nije mi uopce bila namjera praviti razlike izmedju navijackih grupa,naravno kad je reprezentacija u pitanju svi isto razmisljamo,i jedinstveni su..samo sam pokusao docarati kako sam ja to vidio,a mozete slobodno pitati sve navijace reprezentacije kako su docekani u Zenici,kako se navija na jugu,u kako potcinjenom polozaju su ostali navijaci,pa dosta njih je i degenek dobilo samo zato sto su imali Zeljin sal ,dres..i sl,pa su im otimani novcanici,i td.
Ne bi komentarisao ovoga sto je "udario" po nivou kulture i Mostaru...previse bih mogao napisati u svoju korist,i korist mog grada.
Na kraju da napomenem da je meni drago sto se igra u Zenici,jer tu nasa reprezentacija igra odlicno,navijaci su blizu terena,i atmosfera je puno bolja nego na Kosevu,gdje je udaljenost navijaca veca,a akustika manja...ali moramo biti objektivni i napisati nedostatke,onome kome se ne svidja,forum nije za njega...ipak bi se ovdje trebali barem malo parlamentarno ponasati!
To za dres si mozda i u pravu,naravno da svi imamo dres,ali se ipak nadje neko u plavom zeljinom dresu,slican je ,ne odudara puno..i ,tu moram spomenuti koliko je raje doslo sa celikovim dresovima,pa lik koji drzi megafon ima celikov dres..i td..mrzim_ulizice je napisao/la:niko tebe drug ne vrijedja nego de ti meni napisi jedno 10-20 pjesama koje bi ti da se pjevaju na tekmi pa cemo ih zajedno zapocet a sto se tice drugih dresova i salova pa brate nisi doso svoj klub bodrit vec repku i ako nemas bosanski sal il dres nemoj ni ic na tekmu ostani kucivelez_mostar je napisao/la:Vidim vrijedjate nakon mog posta...sasvim nepotrebno.Jos nisam vidio post koji ce me argumentirano demantirati,naci neku jaku digresiju ,samo neki polupismeni likovi koji spominju navijacke skupine,pa onda Vrapcice,i td.
nista onda ako nevalja u zenici treba vidit sa nogometnim savezom da se igra u vrapcicima ja mislim da bi to naj postenije bilovelez_mostar je napisao/la:To za dres si mozda i u pravu,naravno da svi imamo dres,ali se ipak nadje neko u plavom zeljinom dresu,slican je ,ne odudara puno..i ,tu moram spomenuti koliko je raje doslo sa celikovim dresovima,pa lik koji drzi megafon ima celikov dres..i td..mrzim_ulizice je napisao/la:niko tebe drug ne vrijedja nego de ti meni napisi jedno 10-20 pjesama koje bi ti da se pjevaju na tekmi pa cemo ih zajedno zapocet a sto se tice drugih dresova i salova pa brate nisi doso svoj klub bodrit vec repku i ako nemas bosanski sal il dres nemoj ni ic na tekmu ostani kucivelez_mostar je napisao/la:Vidim vrijedjate nakon mog posta...sasvim nepotrebno.Jos nisam vidio post koji ce me argumentirano demantirati,naci neku jaku digresiju ,samo neki polupismeni likovi koji spominju navijacke skupine,pa onda Vrapcice,i td.
A,sto se tice pjesama ...imamo ih pravo puno...da ne nabrajam sada...ovo sto je redovno na meniju u Zenici je dno dna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.