BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rob do bagro
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la rob do bagro » 07 sep 2009, 22:18

esso je napisao/la:http://img228.imageshack.us/img228/1998 ... 105110.jpg BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
prejaka slika nema sta ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 07 sep 2009, 22:23

Po ovim slikama sa Grbavice,mozemo zakljuciti ono najvaznije :D

ATMOSFERA JE ODLICNA I MOMCI SE BAS ZABAVLJAJU ;) a to je ono najbitnije pred ovaj mec sa Turskom.
BB BiH

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 07 sep 2009, 22:25

BB BiH je napisao/la:Po ovim slikama sa Grbavice,mozemo zakljuciti ono najvaznije :D

ATMOSFERA JE ODLICNA I MOMCI SE BAS ZABAVLJAJU ;) a to je ono najbitnije pred ovaj mec sa Turskom.
to je sve ciro **** slozio :D abd idemo razvalit turke :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2009, 22:28

Vlatko Glavas na Hayat.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2009, 22:30

Vidim vrijedjate nakon mog posta...sasvim nepotrebno.Jos nisam vidio post koji ce me argumentirano demantirati,naci neku jaku digresiju ,samo neki polupismeni likovi koji spominju navijacke skupine,pa onda Vrapcice,i td.
Nije mi uopce bila namjera praviti razlike izmedju navijackih grupa,naravno kad je reprezentacija u pitanju svi isto razmisljamo,i jedinstveni su..samo sam pokusao docarati kako sam ja to vidio,a mozete slobodno pitati sve navijace reprezentacije kako su docekani u Zenici,kako se navija na jugu,u kako potcinjenom polozaju su ostali navijaci,pa dosta njih je i degenek dobilo samo zato sto su imali Zeljin sal ,dres..i sl,pa su im otimani novcanici,i td.
Ne bi komentarisao ovoga sto je "udario" po nivou kulture i Mostaru...previse bih mogao napisati u svoju korist,i korist mog grada.
Na kraju da napomenem da je meni drago sto se igra u Zenici,jer tu nasa reprezentacija igra odlicno,navijaci su blizu terena,i atmosfera je puno bolja nego na Kosevu,gdje je udaljenost navijaca veca,a akustika manja...ali moramo biti objektivni i napisati nedostatke,onome kome se ne svidja,forum nije za njega...ipak bi se ovdje trebali barem malo parlamentarno ponasati!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 07 sep 2009, 22:31

esso je napisao/la:http://img228.imageshack.us/img228/1998 ... 105110.jpg BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
Treba prodati Japancima da od ovoga naprave neki dobar anime. :D

BTW gledam ove slike sa turskog treninga na BP i jel se meni pričinjava ili su promijenili i semafor na stadionu?
Turci baš i nisu nešto veseli na treningu... za razliku od naših momaka na Grbavici.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 sep 2009, 22:36

Sigurno da su pod pritiskom turci , nije njima lako , zato treba to iskoristiti i spustiti ih na zemlju

mogu oni izjavljivati sta hoce po medijima , sve dok to ne pokazu na terenu :mrgreen:

p.s. koji je kapacitet na bp ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 07 sep 2009, 22:37

velez_mostar je napisao/la:Vidim vrijedjate nakon mog posta...sasvim nepotrebno.Jos nisam vidio post koji ce me argumentirano demantirati,naci neku jaku digresiju ,samo neki polupismeni likovi koji spominju navijacke skupine,pa onda Vrapcice,i td.
Nije mi uopce bila namjera praviti razlike izmedju navijackih grupa,naravno kad je reprezentacija u pitanju svi isto razmisljamo,i jedinstveni su..samo sam pokusao docarati kako sam ja to vidio,a mozete slobodno pitati sve navijace reprezentacije kako su docekani u Zenici,kako se navija na jugu,u kako potcinjenom polozaju su ostali navijaci,pa dosta njih je i degenek dobilo samo zato sto su imali Zeljin sal ,dres..i sl,pa su im otimani novcanici,i td.
Ne bi komentarisao ovoga sto je "udario" po nivou kulture i Mostaru...previse bih mogao napisati u svoju korist,i korist mog grada.
Na kraju da napomenem da je meni drago sto se igra u Zenici,jer tu nasa reprezentacija igra odlicno,navijaci su blizu terena,i atmosfera je puno bolja nego na Kosevu,gdje je udaljenost navijaca veca,a akustika manja...ali moramo biti objektivni i napisati nedostatke,onome kome se ne svidja,forum nije za njega...ipak bi se ovdje trebali barem malo parlamentarno ponasati!
ne lupetaj vise..crkni od muke sto se ne igra negdje drugo
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 sep 2009, 22:38

velez_mostar je napisao/la:Vidim vrijedjate nakon mog posta...sasvim nepotrebno.Jos nisam vidio post koji ce me argumentirano demantirati,naci neku jaku digresiju ,samo neki polupismeni likovi koji spominju navijacke skupine,pa onda Vrapcice,i td.
niko tebe drug ne vrijedja nego de ti meni napisi jedno 10-20 pjesama koje bi ti da se pjevaju na tekmi pa cemo ih zajedno zapocet a sto se tice drugih dresova i salova pa brate nisi doso svoj klub bodrit vec repku i ako nemas bosanski sal il dres nemoj ni ic na tekmu ostani kuci

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2009, 22:48

mrzim_ulizice je napisao/la:
niko tebe drug ne vrijedja nego de ti meni napisi jedno 10-20 pjesama koje bi ti da se pjevaju na tekmi pa cemo ih zajedno zapocet a sto se tice drugih dresova i salova pa brate nisi doso svoj klub bodrit vec repku i ako nemas bosanski sal il dres nemoj ni ic na tekmu ostani kuci
To za dres si mozda i u pravu,naravno da svi imamo dres,ali se ipak nadje neko u plavom zeljinom dresu,slican je ,ne odudara puno..i ,tu moram spomenuti koliko je raje doslo sa celikovim dresovima,pa lik koji drzi megafon ima celikov dres..i td..
A,sto se tice pjesama ...imamo ih pravo puno...da ne nabrajam sada...ovo sto je redovno na meniju u Zenici je dno dna!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 sep 2009, 22:52

slika

vidi emre-a majku im, a sve neće igrati,eno i hamita, oporavili se semih i nihat, pa igraće im svi mamu im psihološku

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2009, 22:57

ap i rečeno ej da će oni biti spremni za Zenicu. Neće im igrati Kazim Richards i Zan.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 sep 2009, 23:04

velez_mostar je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:
To za dres si mozda i u pravu,naravno da svi imamo dres,ali se ipak nadje neko u plavom zeljinom dresu,slican je ,ne odudara puno..i ,tu moram spomenuti koliko je raje doslo sa celikovim dresovima,pa lik koji drzi megafon ima celikov dres..i td..
A,sto se tice pjesama ...imamo ih pravo puno...da ne nabrajam sada...ovo sto je redovno na meniju u Zenici je dno dna!
nista onda ako nevalja u zenici treba vidit sa nogometnim savezom da se igra u vrapcicima ja mislim da bi to naj postenije bilo

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 07 sep 2009, 23:06

posto vidim da raspravljate o zenici morao sam se malo ubacit, kao prvo drago mi je da se tekme igraju u zenici a ne u sarajevu iako sam iz šehera jer stadioni tipa kosevo sa atletskom stazom su mi malo je reci odvratni....

al pored toga vi zenicani morate shvatit da je ruzno kad repka igra da 50%vas dolazi u dresovima celika sa vasim barjacima i salovima.....ruzno je kad pjevate pjeseme u kojima se spominje celik a repka igra....udarni trans uredu nemam nista protiv al ovo molim vas izbacite jer da je to bar neka boja slicna bojama repke a ne totalni kontrast

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 sep 2009, 23:12

Na kraju da napomenem da je meni drago sto se igra u Zenici
,jer tu nasa reprezentacija igra odlicno,navijaci su blizu terena,i atmosfera je puno bolja nego na Kosevu,gdje je udaljenost navijaca veca,a akustika manja...ali moramo biti objektivni i napisati nedostatke,onome kome se ne svidja,forum nije za njega...ipak bi se ovdje trebali barem malo parlamentarno ponasati![/quote]
niko tebe drug ne vrijedja nego de ti meni napisi jedno 10-20 pjesama koje bi ti da se pjevaju na tekmi pa cemo ih zajedno zapocet a sto se tice drugih dresova i salova pa brate nisi doso svoj klub bodrit vec repku i ako nemas bosanski sal il dres nemoj ni ic na tekmu ostani kuci[/quote]

A,sto se tice pjesama ...imamo ih pravo puno...da ne nabrajam sada...ovo sto je redovno na meniju u Zenici je dno dna![/quote]nista onda ako nevalja u zenici treba vidit sa nogometnim savezom da se igra u vrapcicima ja mislim da bi to naj postenije bilo[/quote]

Vjerujem kako sam jasno napisao da nemam nista protiv stadiona,i cinjenice da se igra tu ,cak sta vise drago mi je ...procitaj malo!

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 07 sep 2009, 23:16

Vlatko rece da Ciro nece poceti sa 2 napadaca ?Sigurno sa jednim (Dzeko) a Miske ce se prikljucivat u napadu .
Bilo bi extra kad bi on poceo sa Dzekom i Muslimovicem on je lud i jak i ratoboran taman to sto nam treba protiv Turaka :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 07 sep 2009, 23:18

Problem je sto oni ne citaju postove od velez_mostar i en vide dalje ispred nosa...sve sto je covjek rekao stoji....

i niko ne spominje nista drugo osim da nije lijepo to sto dolazite u dresovima celika kad repka igra... i ovo isto sto je rekao za pjesme stoji :)
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2009, 23:20

Nezna se nista do pocetka utakmice. Kako ce poceto to jos ni Ciro ne zna!!!! A Turci se ukenjali, ima da pocrkaju od straha u Srijedu. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 23:21

Turska mora pasti sad ili nikad! 8-)

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 07 sep 2009, 23:21

Velez Mostar ohladi vise!!Koji je tebi,ako ce ti biti lakse(i blize)nek igra repka u Sirokom Brijegu pa nek dodje 200 ljudi,i to onih koji ne vole Bosnu,sta ti je bolan sta ti hoces od Zenice,kako vi i svi ostali docekate Zenicane,de vise zaboravi to,hallooooo tema je BiH-Turska,jesil pismen?Procitaj,nije tema kako je tebi bilo u Zenici ako ti je ruzno-NE DOLAZI VISE..."Iz Zenice dolazimo..."
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.