Ma teško da će Melo moći sam, Smith je u katastrofalnoj formi, dok Novak nije pogodio zadnjih 7 trica, čudno za njega. Ukoliko Woodson bude forsirao Davisa onda smo donji...LenBias je napisao/la:odlicna utakmica veceras nas ceka imam osjecaj, elis i dzenings protiv karmela
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sinoć su Knicksi totalno nadskakani, to je problem ekipe od kako fali Amare i odkako se povrijedio Jefrries (kojem treba par utakmica da uđe u ritam).
Baron standardno loš, stvarno ne znam šta se dešava s njim
Ono što najviše čudi je igra Novaka?? Čovjek zadnje dvije utakmice je ubacio samo ova dva poena sa slobodni bacanja
Korverova banana
A ništa Bullsi su bili favoriti u obje utakmice tako da 1-1 iz ovog je zadovoljavajuće za Knickse. Večeras direktan sudar za PO!
Baron standardno loš, stvarno ne znam šta se dešava s njim
A ništa Bullsi su bili favoriti u obje utakmice tako da 1-1 iz ovog je zadovoljavajuće za Knickse. Večeras direktan sudar za PO!
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
fazon je sto melo moze zabit ko ova dva zajedno pa je sad samo pitanje ko ce mu se jos pridruzit i da li ce se iko pridruzitCarlo je napisao/la:Ma teško da će Melo moći sam, Smith je u katastrofalnoj formi, dok Novak nije pogodio zadnjih 7 trica, čudno za njega. Ukoliko Woodson bude forsirao Davisa onda smo donji...LenBias je napisao/la:odlicna utakmica veceras nas ceka imam osjecaj, elis i dzenings protiv karmela
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- delpiero20
- Kontakt:
Veceras vi i mi igramo utakmicu sezone
Nadam se da ce vas sustici umor
Ma džaba ti 50 poena od Mela ako niko drugi neće pomoći, o tome je stvarLenBias je napisao/la:fazon je sto melo moze zabit ko ova dva zajedno pa je sad samo pitanje ko ce mu se jos pridruzit i da li ce se iko pridruzitCarlo je napisao/la:Ma teško da će Melo moći sam, Smith je u katastrofalnoj formi, dok Novak nije pogodio zadnjih 7 trica, čudno za njega. Ukoliko Woodson bude forsirao Davisa onda smo donji...LenBias je napisao/la:odlicna utakmica veceras nas ceka imam osjecaj, elis i dzenings protiv karmela
Ne gubimo dvije zaredom, kakvidelpiero20 je napisao/la:Veceras vi i mi igramo utakmicu sezone![]()
Ali bih svakako volio vidjeti i Buckse i Knickse u playoffu, a u tom slučaju će Phila biti na 9. mjestu, a ionako su u katastrofalnoj formi ne vjerujem da mogu propustiti play off, imaju lagan raspored...
The playoff race continues tonight. 
Ceka nas uzbidljiva tekma, i nadam se nasoj pobjedi na Melovim krilima, imam neki osjecaj da ce se Novak probudit, u najvaznijem trenutku.
Ceka nas uzbidljiva tekma, i nadam se nasoj pobjedi na Melovim krilima, imam neki osjecaj da ce se Novak probudit, u najvaznijem trenutku.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- delpiero20
- Kontakt:
vi cete ovo uzeti vjerovatno...jer ste kvalitetniji iako imate povreda tokom sezone
milwaukee je ovu sezonu solidan, bili u -8 i vrate se na 28-28 nakon sto je dosao monta..tako da sljedecu sezonu vjerovatno ce biti preko 50% ako ostanu u ovom sastavu...
nyk su zasluzili po, phila isto iako igra lose skroz u zadnje vrijeme
milwaukee je ovu sezonu solidan, bili u -8 i vrate se na 28-28 nakon sto je dosao monta..tako da sljedecu sezonu vjerovatno ce biti preko 50% ako ostanu u ovom sastavu...
nyk su zasluzili po, phila isto iako igra lose skroz u zadnje vrijeme
Svidja mi se skroz ekipa Bucksa sa Ersanom i Montom, solidna petorka, cak sta vise, bice zanimljivo pratiti ih ako ostanu u istom sastavu kao sto kazes. 
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Philadelphia igra 2 kući i 6 u gostima , dok Knicksi igraju 4-4 a Bucksi igraju po 5-3 ako sam dobro vidio. Večeras bi bilo dobro da 76 izgube od Raptorsa (42-37 za 76 trenutno)a da Knicksi dobiju
Phila igra protiv: Nets, Magic, Pacers, Cavs, Pacers , Nets, Bucks, Pistones
Bucksi igraju : Pistones, Pacers, Wizards, Pacers, Nets, Raptors, 76ers, Celtics,
Knicksi igraju : Wizards, Heat, Celtics, Nets, Cavs, Hawks, Clipers, Bobcats
Pacersi bi mogli odigrat za Knickse
Za sad igra bez greške, osim 3 TO
Trebali bi Knicksi dobit večeras Buckse samo da Dunleavy ne uđe u seriju kao prošlu utakmicu kad je cjepao trice ko mahnit
Phila igra protiv: Nets, Magic, Pacers, Cavs, Pacers , Nets, Bucks, Pistones
Bucksi igraju : Pistones, Pacers, Wizards, Pacers, Nets, Raptors, 76ers, Celtics,
Knicksi igraju : Wizards, Heat, Celtics, Nets, Cavs, Hawks, Clipers, Bobcats
Pacersi bi mogli odigrat za Knickse
Za sad igra bez greške, osim 3 TO
Dobro igramo samo pravimo bespotrebne turnovere i ne skačemo, Ilyasova već 2 ofanzivna skoka mislim.
36-26 za Knickse
Veoma dobra igra u ofanzivni, Bucksi igraju lošu odbranu, a nisu loši u napadu.
Chandler - 9 pts, 3 rbs
Shumpert - 9 pts, 2 ast
Melo - 6 pts, 3 rbs
Veoma dobra igra u ofanzivni, Bucksi igraju lošu odbranu, a nisu loši u napadu.
Chandler - 9 pts, 3 rbs
Shumpert - 9 pts, 2 ast
Melo - 6 pts, 3 rbs
- SheldonCooper
- Kontakt:
Situacija se obrnula
ovako su se protivnici šetali u reketu Knicksa:lol: Večeras se igra asistencija pod koš
samo dođe do malog pada na kraju četvrtine (minut minut i po)
evo sad 2 razlikeSheldonCooper je napisao/la:Situacija se obrnulaovako su se protivnici šetali u reketu Knicksa:lol: Večeras se igra asistencija pod koš
samo dođe do malog pada na kraju četvrtine (minut minut i po)
- storm_raider
- Kontakt:
- SheldonCooper
- Kontakt:
Od +14 do - 4 u 5 minuta
To su New York Knicksi
JR Smith je kriv za zadnja dva napada(promašaj+banana) i faul za 3 slobodna (upino da li je bio ali je sviran).
JR je odigrao samo par dobrih utakmica, puno puno više njih je usrao. Bolje bi bilo da ga nema u timu, nije trebao ni dolazit.
Dunleavya je krenulo što ne valja nikako! To sam već spominjao par postova iznad.
Utakmica se kreće od idealnog početka ka teškom sranju u igri Knicksa
JR je odigrao samo par dobrih utakmica, puno puno više njih je usrao. Bolje bi bilo da ga nema u timu, nije trebao ni dolazit.
Dunleavya je krenulo što ne valja nikako! To sam već spominjao par postova iznad.
Utakmica se kreće od idealnog početka ka teškom sranju u igri Knicksa
Smith nas uništava iz utakmice u utakmicu, ebem ti tog igrača koji od pet utakmica odigra jednu dobro.
Evo i Novak napokon pogodio, nakon 7 uzastopnih promašenih šuteva protiv Chicaga
Evo i Novak napokon pogodio, nakon 7 uzastopnih promašenih šuteva protiv Chicaga
davis nema mozga sekunde, daje neke pasove iza leđa kada gubimo pa ne mogu da vjerujem
62-62
Odbrana nam je sranje žešće, čim primimo 62 poena za jedno poluvrijeme onda nešto nije uredu. Davis i JR Smith nas UNIŠTAVAJU, mogao bih reći da su pored Ellisa oni najbolji igrači Bucksa u prvom poluvremenu, ne vidim razloga zašto Woody gura Davisa, pa bolje da stavi Chandlera na playa. Melo, Chandler, Shump i Fields veoma dobri dok su ostali prosjek. Samo moram zamjeriti Chandleru jer je nakon osvojene lopte uzeo voditi na pola terena i Ellis mu je ukrao i Bucksi su dali koš u tom napadu. Davis 5 turnovera, dok cijela ekipa ima 12...
Melo - 15 pts, 5 rbs
Chandler - 13 pts, 5 rbs
Shumpert - 13 pts, 4 rbs, 2 ast
Odbrana nam je sranje žešće, čim primimo 62 poena za jedno poluvrijeme onda nešto nije uredu. Davis i JR Smith nas UNIŠTAVAJU, mogao bih reći da su pored Ellisa oni najbolji igrači Bucksa u prvom poluvremenu, ne vidim razloga zašto Woody gura Davisa, pa bolje da stavi Chandlera na playa. Melo, Chandler, Shump i Fields veoma dobri dok su ostali prosjek. Samo moram zamjeriti Chandleru jer je nakon osvojene lopte uzeo voditi na pola terena i Ellis mu je ukrao i Bucksi su dali koš u tom napadu. Davis 5 turnovera, dok cijela ekipa ima 12...
Melo - 15 pts, 5 rbs
Chandler - 13 pts, 5 rbs
Shumpert - 13 pts, 4 rbs, 2 ast
88-84 za Buckse
Smith već drugi put pravi faul nad Dunleavyjem dok šuta tricu, ne znam koji mu je vrag. Da nije Mela ovdje bi bilo minimum 10 razlike za Buckse.
Melo - 26 pts, 6 rbs
Chandler - 17 pts, 8 rbs
Shumpert - 15 pts, 5 rbs, 3 asts
Smith već drugi put pravi faul nad Dunleavyjem dok šuta tricu, ne znam koji mu je vrag. Da nije Mela ovdje bi bilo minimum 10 razlike za Buckse.
Melo - 26 pts, 6 rbs
Chandler - 17 pts, 8 rbs
Shumpert - 15 pts, 5 rbs, 3 asts
101-99, 3:16 do kraja
Smith napokon pogodio tricu i evo sad slobodna za vodstvo nakon dugo vremena. Novak također sa vrlo važnih 5 poena u zadnjoj četvrtini. Idemo pobjediti!
Smith napokon pogodio tricu i evo sad slobodna za vodstvo nakon dugo vremena. Novak također sa vrlo važnih 5 poena u zadnjoj četvrtini. Idemo pobjediti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.