Barem u onoliko ut. koliko sam gledao, na pol. me prevari i zaspa
i vidio rez. Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
i vidio rez. Jučerašnja utakmica me podsjeti na D'antonija, njegove napade i turnovere. Strašno... Treba ih Woody malo naružiti da se uozbiljedr.van nostrand je napisao/la:Bilo je mnogo problema za Knickse, pogotovo sa zabijanjem poena "iznutra", nevjerovatno. Kontre 3-1 greske, dodavanja-greske...
Barem u onoliko ut. koliko sam gledao, na pol. me prevari i zaspaprobudio se daleko poslije kraja ut.
i vidio rez.
Ma teško da će Melo moći sam, Smith je u katastrofalnoj formi, dok Novak nije pogodio zadnjih 7 trica, čudno za njega. Ukoliko Woodson bude forsirao Davisa onda smo donji...LenBias je napisao/la:odlicna utakmica veceras nas ceka imam osjecaj, elis i dzenings protiv karmela
fazon je sto melo moze zabit ko ova dva zajedno pa je sad samo pitanje ko ce mu se jos pridruzit i da li ce se iko pridruzitCarlo je napisao/la:Ma teško da će Melo moći sam, Smith je u katastrofalnoj formi, dok Novak nije pogodio zadnjih 7 trica, čudno za njega. Ukoliko Woodson bude forsirao Davisa onda smo donji...LenBias je napisao/la:odlicna utakmica veceras nas ceka imam osjecaj, elis i dzenings protiv karmela
Ma džaba ti 50 poena od Mela ako niko drugi neće pomoći, o tome je stvarLenBias je napisao/la:fazon je sto melo moze zabit ko ova dva zajedno pa je sad samo pitanje ko ce mu se jos pridruzit i da li ce se iko pridruzitCarlo je napisao/la:Ma teško da će Melo moći sam, Smith je u katastrofalnoj formi, dok Novak nije pogodio zadnjih 7 trica, čudno za njega. Ukoliko Woodson bude forsirao Davisa onda smo donji...LenBias je napisao/la:odlicna utakmica veceras nas ceka imam osjecaj, elis i dzenings protiv karmela
Ne gubimo dvije zaredom, kakvidelpiero20 je napisao/la:Veceras vi i mi igramo utakmicu sezone![]()
Nadam se da ce vas sustici umor
evo sad 2 razlikeSheldonCooper je napisao/la:Situacija se obrnulaovako su se protivnici šetali u reketu Knicksa:lol: Večeras se igra asistencija pod koš
samo dođe do malog pada na kraju četvrtine (minut minut i po)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.