FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 07 sep 2009, 23:37

ajmo_svi je napisao/la:
Dzoka The maniacs je napisao/la:
csh je napisao/la:Utakmica koja nam ne treba ni u kakvom smislu,ne nagadjajte o tekmi jer po meni od toga nece biti nista,malo popunjavanje novinskog papira i bezidejnost novinara u prevenstvenoj pauzi da napise nesto kvalitetno.Znaci zavrsimo sa glupom raspravom,i krenimo dalje...
potpis Toj utakmici bi se pridonijeli Neredi Samo!
Ma ne bi cini vam se ...cudi me da se vi ne radujete tome vi ste inace zajebani volite nerede :DDD
ti fakqat mislis da bi delije mogle nesto pa redovno su primali batine u sarajevu,nego delije na jednu stranu a sumari koji ce se spustit u sarajevo na slicurama na drugu...mali odmori
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Ribery FCB
Kontakt:

Post Postao/la Ribery FCB » 08 sep 2009, 00:21

Daj ba o cemu pricate, nece Delije doci kao sto nisu nikad poslije rata, doce Sokolici i mozda dva-tri Lesinara! Sve ukupno 15 komada, a navijanje znate i samo da nece imati veze sa sportom!
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 08 sep 2009, 00:24

VJERUj te ako bude se igrala utakmica Zeljo_C.Zvezda Delije ce doci organizovano i u velikom broju!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 sep 2009, 00:27

Dzoka The maniacs je napisao/la:VJERUj te ako bude se igrala utakmica Zeljo_C.Zvezda Delije ce doci organizovano i u velikom broju!
ja mislim da nebi doso ni jedan delija nego samo vase te komsije kolko ih ima oko 30 komada

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 sep 2009, 01:45

Ribery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Delije su leglo cetnistva i najvece zlo koje drzava Srbija ima. Ko god i sta god pevao, vodje delija ce podrzati, hocu reci nece okaljati obraz delijama, naprotiv. Shavija, Shurban, Aca (vodje), Dule Savic, Sekularac (zvezdine zvezde), Binic, dir. Lukic deklarisani cetnici. Skim to Zujo sklapa savez?!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 sep 2009, 07:50

Ne bi dosle Delije, dosli bi srbi koji stite svoje nacionalne interese, jer bi bilo cool u toj tekmi navijati za Zvezdu, a ne za Zelju.. ;)
Al' treba da se odigra.. :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2009, 07:54

cole-ch je napisao/la:
Ribery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Delije su leglo cetnistva i najvece zlo koje drzava Srbija ima. Ko god i sta god pevao, vodje delija ce podrzati, hocu reci nece okaljati obraz delijama, naprotiv. Shavija, Shurban, Aca (vodje), Dule Savic, Sekularac (zvezdine zvezde), Binic, dir. Lukic deklarisani cetnici. Skim to Zujo sklapa savez?!
potpis

ajmo_svi
Kontakt:

Post Postao/la ajmo_svi » 08 sep 2009, 07:56

Rz88 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
potpis
Haha kakvi ste kompleksasi............

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 sep 2009, 09:09

Ribery FCB je napisao/la:Daj ba o cemu pricate, nece Delije doci kao sto nisu nikad poslije rata, doce Sokolici i mozda dva-tri Lesinara! Sve ukupno 15 komada, a navijanje znate i samo da nece imati veze sa sportom!
Pa ako ti tako kazes onda bolje po vas,jer da dodju Delije rasformirale bi vas,kao sto bi rasformirale i sve ostale grupe u BiH.
Treci put castimo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2009, 09:11

tatamata je napisao/la:
Ribery FCB je napisao/la:Daj ba o cemu pricate, nece Delije doci kao sto nisu nikad poslije rata, doce Sokolici i mozda dva-tri Lesinara! Sve ukupno 15 komada, a navijanje znate i samo da nece imati veze sa sportom!
Pa ako ti tako kazes onda bolje po vas,jer da dodju Delije rasformirale bi vas,kao sto bi rasformirale i sve ostale grupe u BiH.

I onda si se probudio i vidio si da si samo sanjao. Hajde , tek je 9:11, idi umij se.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 08 sep 2009, 09:13

Jos ce ovi nasi specijalci namjerno ih vise udarat :D bit ce lezi te dole eto murije wahahahhaa
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 sep 2009, 09:17

Rz88 je napisao/la:
tatamata je napisao/la:

I onda si se probudio i vidio si da si samo sanjao. Hajde , tek je 9:11, idi umij se.
Ajde nemoj mi se praviti pametan puno jesi cuo!Sta ti kao mislis da se ijedna grupa u BiH moze porediti sa Delijama???Eto budi objektivan pa reci!Ovo "rasformirace" sam rekao malo sarkasticno,ali cinjenica je da su oni medju jacim grupama u Evropi.
Treci put castimo

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 sep 2009, 09:18

Nevjerovatno kako jedna glupost povuce toliki broj postova. Sve dok igraci i rukovodstvo Zvezde ne slete na sarajevski aerodrom nema potrebe da se dalje raspravlja o njima na ovom pdf-u. Nema ih i nadam se da nikad nece doci da igraju neku "prijateljsku" utakmicu. A oni koji imaju zelju da raspravljaju o delijama i Zvezdi imaju pdf o njima pa bujrum.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 08 sep 2009, 09:20

Stole iz Bora je napisao/la:Nevjerovatno kako jedna glupost povuce toliki broj postova. Sve dok igraci i rukovodstvo Zvezde ne slete na sarajevski aerodrom nema potrebe da se dalje raspravlja o njima. Nema ih i nadam se da nikad nece doci da igraju neku "prijateljsku" utakmicu.
U pravu si!I ja sam lud stp pisem uopste,ali povuklo me.Aj pozdrav
Treci put castimo

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 sep 2009, 10:04

nime_tm87 je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:To je za sada samo mogucnost. Iskreno receno nebi volio da igramo sa njima iz vise razloga...
Gdje si ti dosad RK :D :D :?:
jesi to pojj'o BANanu?
Hehe nisam, nego nisam imao internet... tehnicki problemi.
010 ISN'T JUST A CODE

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 08 sep 2009, 13:30

csh je napisao/la:Utakmica koja nam ne treba ni u kakvom smislu,ne nagadjajte o tekmi jer po meni od toga nece biti nista,malo popunjavanje novinskog papira i bezidejnost novinara u prevenstvenoj pauzi da napise nesto kvalitetno.Znaci zavrsimo sa glupom raspravom,i krenimo dalje...
Nije bezidejnost novinara nego izjava Zuje niko ga nije tjerao da izjavi tako nesto.Drugo prijateljske utakmice se igraju sa prijateljima koliko ja znam a ne sa neprijateljima, vodje tih delija su sudjelovale u genocidu u istocnoj bosni, trece covjek je to naveo kao jednu od mogucnosti do koje nadam se nece doci.

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 08 sep 2009, 14:14

Utakmica je kao trebala biti u planu, nije ništa dogovoreno. Naravno, Žujo papak se odmah zaletio da se pohvali u medijima kako on nešto organizuje.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 sep 2009, 15:15

Svaki naredni post koji nebude imao veze sa sa klubom iz naziva teme ce biti obrisan!
AMAR OSIM!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 sep 2009, 16:30

lagano se treba pocet diskutovati o Travniku :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Ribery FCB
Kontakt:

Post Postao/la Ribery FCB » 08 sep 2009, 16:44

Ev da pocnem ja, to bi trebali biti najlaginiji bodovi sa strane u ovo sezone, respekt za Travnik, al jarane, iskreno mislim da smo deset puta jaci i da smo u vecoj formi nego ikad poslije rata.
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 31 gost.