ti fakqat mislis da bi delije mogle nesto pa redovno su primali batine u sarajevu,nego delije na jednu stranu a sumari koji ce se spustit u sarajevo na slicurama na drugu...mali odmoriajmo_svi je napisao/la:Ma ne bi cini vam se ...cudi me da se vi ne radujete tome vi ste inace zajebani volite nerede :DDDDzoka The maniacs je napisao/la:potpis Toj utakmici bi se pridonijeli Neredi Samo!csh je napisao/la:Utakmica koja nam ne treba ni u kakvom smislu,ne nagadjajte o tekmi jer po meni od toga nece biti nista,malo popunjavanje novinskog papira i bezidejnost novinara u prevenstvenoj pauzi da napise nesto kvalitetno.Znaci zavrsimo sa glupom raspravom,i krenimo dalje...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Ribery FCB
- Kontakt:
Daj ba o cemu pricate, nece Delije doci kao sto nisu nikad poslije rata, doce Sokolici i mozda dva-tri Lesinara! Sve ukupno 15 komada, a navijanje znate i samo da nece imati veze sa sportom!
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
VJERUj te ako bude se igrala utakmica Zeljo_C.Zvezda Delije ce doci organizovano i u velikom broju!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ja mislim da nebi doso ni jedan delija nego samo vase te komsije kolko ih ima oko 30 komadaDzoka The maniacs je napisao/la:VJERUj te ako bude se igrala utakmica Zeljo_C.Zvezda Delije ce doci organizovano i u velikom broju!
Delije su leglo cetnistva i najvece zlo koje drzava Srbija ima. Ko god i sta god pevao, vodje delija ce podrzati, hocu reci nece okaljati obraz delijama, naprotiv. Shavija, Shurban, Aca (vodje), Dule Savic, Sekularac (zvezdine zvezde), Binic, dir. Lukic deklarisani cetnici. Skim to Zujo sklapa savez?!Ribery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne bi dosle Delije, dosli bi srbi koji stite svoje nacionalne interese, jer bi bilo cool u toj tekmi navijati za Zvezdu, a ne za Zelju..
Al' treba da se odigra..

Al' treba da se odigra..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
potpiscole-ch je napisao/la:Delije su leglo cetnistva i najvece zlo koje drzava Srbija ima. Ko god i sta god pevao, vodje delija ce podrzati, hocu reci nece okaljati obraz delijama, naprotiv. Shavija, Shurban, Aca (vodje), Dule Savic, Sekularac (zvezdine zvezde), Binic, dir. Lukic deklarisani cetnici. Skim to Zujo sklapa savez?!Ribery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Haha kakvi ste kompleksasi............Rz88 je napisao/la:potpiscole-ch je napisao/la:Delije su leglo cetnistva i najvece zlo koje drzava Srbija ima. Ko god i sta god pevao, vodje delija ce podrzati, hocu reci nece okaljati obraz delijama, naprotiv. Shavija, Shurban, Aca (vodje), Dule Savic, Sekularac (zvezdine zvezde), Binic, dir. Lukic deklarisani cetnici. Skim to Zujo sklapa savez?!Ribery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Pa ako ti tako kazes onda bolje po vas,jer da dodju Delije rasformirale bi vas,kao sto bi rasformirale i sve ostale grupe u BiH.Ribery FCB je napisao/la:Daj ba o cemu pricate, nece Delije doci kao sto nisu nikad poslije rata, doce Sokolici i mozda dva-tri Lesinara! Sve ukupno 15 komada, a navijanje znate i samo da nece imati veze sa sportom!
Treci put castimo
tatamata je napisao/la:Pa ako ti tako kazes onda bolje po vas,jer da dodju Delije rasformirale bi vas,kao sto bi rasformirale i sve ostale grupe u BiH.Ribery FCB je napisao/la:Daj ba o cemu pricate, nece Delije doci kao sto nisu nikad poslije rata, doce Sokolici i mozda dva-tri Lesinara! Sve ukupno 15 komada, a navijanje znate i samo da nece imati veze sa sportom!
I onda si se probudio i vidio si da si samo sanjao. Hajde , tek je 9:11, idi umij se.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Jos ce ovi nasi specijalci namjerno ih vise udarat
bit ce lezi te dole eto murije wahahahhaa

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Ajde nemoj mi se praviti pametan puno jesi cuo!Sta ti kao mislis da se ijedna grupa u BiH moze porediti sa Delijama???Eto budi objektivan pa reci!Ovo "rasformirace" sam rekao malo sarkasticno,ali cinjenica je da su oni medju jacim grupama u Evropi.Rz88 je napisao/la:tatamata je napisao/la:Pa ako ti tako kazes onda bolje po vas,jer da dodju Delije rasformirale bi vas,kao sto bi rasformirale i sve ostale grupe u BiH.Ribery FCB je napisao/la:Daj ba o cemu pricate, nece Delije doci kao sto nisu nikad poslije rata, doce Sokolici i mozda dva-tri Lesinara! Sve ukupno 15 komada, a navijanje znate i samo da nece imati veze sa sportom!
I onda si se probudio i vidio si da si samo sanjao. Hajde , tek je 9:11, idi umij se.
Treci put castimo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nevjerovatno kako jedna glupost povuce toliki broj postova. Sve dok igraci i rukovodstvo Zvezde ne slete na sarajevski aerodrom nema potrebe da se dalje raspravlja o njima na ovom pdf-u. Nema ih i nadam se da nikad nece doci da igraju neku "prijateljsku" utakmicu. A oni koji imaju zelju da raspravljaju o delijama i Zvezdi imaju pdf o njima pa bujrum.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
U pravu si!I ja sam lud stp pisem uopste,ali povuklo me.Aj pozdravStole iz Bora je napisao/la:Nevjerovatno kako jedna glupost povuce toliki broj postova. Sve dok igraci i rukovodstvo Zvezde ne slete na sarajevski aerodrom nema potrebe da se dalje raspravlja o njima. Nema ih i nadam se da nikad nece doci da igraju neku "prijateljsku" utakmicu.
Treci put castimo
- RK Gradacac
- Kontakt:
Hehe nisam, nego nisam imao internet... tehnicki problemi.nime_tm87 je napisao/la:Gdje si ti dosad RKRK Gradacac je napisao/la:To je za sada samo mogucnost. Iskreno receno nebi volio da igramo sa njima iz vise razloga...![]()
![]()
jesi to pojj'o BANanu?
010 ISN'T JUST A CODE
Nije bezidejnost novinara nego izjava Zuje niko ga nije tjerao da izjavi tako nesto.Drugo prijateljske utakmice se igraju sa prijateljima koliko ja znam a ne sa neprijateljima, vodje tih delija su sudjelovale u genocidu u istocnoj bosni, trece covjek je to naveo kao jednu od mogucnosti do koje nadam se nece doci.csh je napisao/la:Utakmica koja nam ne treba ni u kakvom smislu,ne nagadjajte o tekmi jer po meni od toga nece biti nista,malo popunjavanje novinskog papira i bezidejnost novinara u prevenstvenoj pauzi da napise nesto kvalitetno.Znaci zavrsimo sa glupom raspravom,i krenimo dalje...
Utakmica je kao trebala biti u planu, nije ništa dogovoreno. Naravno, Žujo papak se odmah zaletio da se pohvali u medijima kako on nešto organizuje.
Svaki naredni post koji nebude imao veze sa sa klubom iz naziva teme ce biti obrisan!
AMAR OSIM!!!
lagano se treba pocet diskutovati o Travniku 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Ribery FCB
- Kontakt:
Ev da pocnem ja, to bi trebali biti najlaginiji bodovi sa strane u ovo sezone, respekt za Travnik, al jarane, iskreno mislim da smo deset puta jaci i da smo u vecoj formi nego ikad poslije rata.
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 9 gostiju.