Istina je,ne mogu ih smislit ocima,al brate ono je vrh.nime_tm87 je napisao/la:Emire jel ono ti djempere ne mozes ocima?Pogotovo na V
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Slatinash_7
- Kontakt:
Za ove engleske stvari,i ja gotivim engleze,imam Ben Sherman jaknu,dzemepr,Lonsdale patike,trenerku i jos hicme nekih engleskih marki,al bi volio imati i ovaj dzemper,samo je problem sto se njega u Tz uzeti nema,onaj sto je rekao da ima tih stvari u New Yorkeru,to je samo za zene i to sa USA furke,nista Engleska...I ako ima neko zainteresovan za Ben Sherman jaknu M velicina moze PP...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina

Gdje u Sarajevu ima uzeti ovakvih duxi u drugim bojama i koliko para?
Sport life, samo što su Adidas originals, sigurno nisu ispod 100-ak KM
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Aahh sad se sjetih jedne radnje odmah na onom cosku kod Sebilja ima radnja sve original roba.. pa cu tu pogledati.. Skupo mi 100 KM majke mianonimni je napisao/la:Sport life, samo što su Adidas originals, sigurno nisu ispod 100-ak KM
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 08 apr 2012, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Konacno mi stigle danas one Top Ten tike sto mi je seka poslala.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
znam, radnja za 10nime_tm87 je napisao/la:Aahh sad se sjetih jedne radnje odmah na onom cosku kod Sebilja ima radnja sve original roba.. pa cu tu pogledati.. Skupo mi 100 KM majke mianonimni je napisao/la:Sport life, samo što su Adidas originals, sigurno nisu ispod 100-ak KM
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- the scouser
- Kontakt:
Original roba, yeah sure.nime_tm87 je napisao/la:Aahh sad se sjetih jedne radnje odmah na onom cosku kod Sebilja ima radnja sve original roba.. pa cu tu pogledati.. Skupo mi 100 KM majke mianonimni je napisao/la:Sport life, samo što su Adidas originals, sigurno nisu ispod 100-ak KM

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Al lijepo izgleda... mada na prvu sam mislio da je oriđiđi, al' izgled vara izgleda 
- the scouser
- Kontakt:
Kakvi se danas sve fušeri rade, čudo jedno. Da mi ljudi ne kažu da je fušer, ja bi se u kuću opkladio da je original. Kinezi napreduju strašno u tom falsificiranju, nije mi jasno što veće robne marke ne stanu u zaštitu svog brenda.nime_tm87 je napisao/la:Al lijepo izgleda... mada na prvu sam mislio da je oriđiđi, al' izgled vara izgleda
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Ima li neko ko prodaje dresove za fudbalskog sudiju???
- King Kenny
- Kontakt:
Otiđi u PrimaSport u šopingu i raspitaj se tu, znam da se kod njih može naručiti sve živo što se tiče fudbala, valjda ti to pomaže...zenicanin je napisao/la:Ima li neko ko prodaje dresove za fudbalskog sudiju???
Čelik Zenica 1945
Kakav je onaj Outlet u Bingu na Šićkom znal ko, reče mi poznanik da ima dobrih stvari jeftino
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
gotivim adidas inace opasno ali ovo je fakat ruznoKing Kenny je napisao/la:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- King Kenny
- Kontakt:
Nisam neki extremista sto se tice odjece i obuce,ne volim fazoniranja jer nije mi 15 g ..meni se svidjaju jer mi djeluju nekako elegantne...uostalom nema svako isti ukus.
Ajj ubaci neke koje se tebi svidjaju mozda odaberem sta
.
Ajj ubaci neke koje se tebi svidjaju mozda odaberem sta
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
evo ove na prvu, pa gledaj ih samo, proljetne/ljetne prave, milina bozija
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- King Kenny
- Kontakt:
Ako imaju takve s crnom dominantnom bojom moze
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.