Cekaj sta sam ja potvrdio i kako sam to potvrdio? Pa mi imamo Javiera i Busquetsa kao takve igrace, dok kod vas su samo Iker i Kaka normalni likovi, nit tuku hinjski nit simuliraju. O kakvoj ti slicnosti pricas ba, nidje vezeGenghis je napisao/la:Ne, nego vi stalno govorite da su iz Reala mesari, a ko fol u Barce sve sama nevinašca ... moja poenta je da su svi slični po tom pitanju, što si ti upravo i potvrdio.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Kod vas
@Genghis je samo privremeni simpatizer Reala, pa sad ko nešto brani njihove interese
dakle samo dok je Jozo tamo. On je zapravo fan Joze, cime ovaj ode - ode i Genghisovo interesovanja za madridski klub. Ako naredne godine ode u City, gledat cemo sa fanovima Uniteda slicnu pricu 
@Genghis je samo privremeni simpatizer Reala, pa sad ko nešto brani njihove interese
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ne znam ja u cijem je taboru, ali upratio sam da je veliki fan Reala i da ih brani gdje god stignetech je napisao/la:Kod vas![]()
![]()
![]()
@Genghis je samo privremeni simpatizer Reala, pa sa nešto brani njihove interese![]()
dakle samo dok je Jozo tamo. On je zapravo fan Joze, cime ovaj ode - ode i Genghisovo interesovanja za madridski klub. Ako naredne godine ode u City, gledat cemo sa fanovima Uniteda slicnu pricu
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa neka ih covjek brani, ima puno demokratsko forumsko pravo na to
samo, što ih nije branio kad je Pellegrini bio na klupi
tad ga nisu ni interesovali, ako cemo pošteno.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Sve sto bi rekao ovdje stoji u potpisu vaseg kolege kockara. Osim post scriptuma.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Busquets,Pedro,Alexis,Messi,vođa Cesc...adriano_leite je napisao/la:Cekaj sta sam ja potvrdio i kako sam to potvrdio? Pa mi imamo Javiera i Busquetsa kao takve igrace, dok kod vas su samo Iker i Kaka normalni likovi, nit tuku hinjski nit simuliraju. O kakvoj ti slicnosti pricas ba, nidje vezeGenghis je napisao/la:Ne, nego vi stalno govorite da su iz Reala mesari, a ko fol u Barce sve sama nevinašca ... moja poenta je da su svi slični po tom pitanju, što si ti upravo i potvrdio.. Ogromna je to razlika drug, ogromna.
I u vas su samo Puyol,Abidal i Xavi fer igrači.Xavi i Abidal si i gospoda na terenu kao Kaka i Iker,Puyol je divljak,ali nije i kreten ko Pique i slični.
Ne shvatam zašto se ovome daje tolika pažnja svaka ekipa je uvijek imala takvih igrača.Juanito,Guardiola,Stoichkov.Sjećatel se Van Bommela i sličnih
Al što se javljate sad kad smo vas pustili da nas stignete malo i da se možete nadat primeri
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la: Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Busquets,Pedro,Alexis,Messi,vođa Cesc...
I u vas su samo Puyol,Abidal i Xavi fer igrači.Xavi i Abidal si i gospoda na terenu kao Kaka i Iker,Puyol je divljak,ali nije i kreten ko Pique i slični.
Ne shvatam zašto se ovome daje tolika pažnja svaka ekipa je uvijek imala takvih igrača.Juanito,Guardiola,Stoichkov.Sjećatel se Van Bommela i sličnih![]()
Al što se javljate sad kad smo vas pustili da nas stignete malo i da se možete nadat primeri
Da ja tebe pitam jesi ti svjestan sta pises? Prije svega to, eto toliko.
Mes Que Un Club
Eki pustili
nebi Jozo ni materi svojoj pustio bodove
vec je sad prpa guzovima jer bi mogli izgubiti gotovo osvojenu titulu. Vec ste bili ukalkulisali sami sebi titulu kad je bilo +10, a sad valja održati i ovih +4 
Zadnja izmjena: tech, dana/u 13 apr 2012, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Titula je upisana,što se tiče primere pravimo pripreme za sljedeću sezonu.Prvi cilj je izbacit Gijona izlige mrski su mi inače,a i u Gijonu više vole Barcu.tech je napisao/la:Eki pustili![]()
![]()
nebi Jozo ni materi svojoj pustio bodove
vec je sad prpa guzovima jer bi mogli izgubiti gotovo osvojenu titulu. Vec ste bili ukalkulisali sami sebi titulu kad je bilo +10, a sad valja održati i ovih +4
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Samo cekam kad ce ovaj LBJ MVP napisati da RM uzima Treble ove godine 
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Barcini su mesari gori od Realovih, samo ovi yebeni mediji bacaju drk.icu na Barcinu yebenu igru pa niko ne spominje njihove mesare, recimo Fabregas, Alves i Busquets
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Nemoj bre.Sviđaš mi se s tim potpisom i avatarom.Može kakva opklada da Real odlazi neporažen s vašeg stadionamandraX je napisao/la:pm3, Laporta jbt, kako to da ne znamlegenda reala je napisao/la:Sramota za ovog handraxa, ne zna kako mu se zove predsjednik omiljenog kluba![]()
![]()
![]()
![]()
Stiže El-Clasico, bolje vam je radite kakva srranja da dobijete kakav ban, po mogućnosti nekih mjesec dana...To vam je @Portillo-va taktika
Pa tu te čekamLBJ MVP je napisao/la:Nemoj bre.Sviđaš mi se s tim potpisom i avatarom.Može kakva opklada da Real odlazi neporažen s vašeg stadionamandraX je napisao/la:pm3, Laporta jbt, kako to da ne znamlegenda reala je napisao/la:Sramota za ovog handraxa, ne zna kako mu se zove predsjednik omiljenog kluba![]()
![]()
![]()
![]()
Stiže El-Clasico, bolje vam je radite kakva srranja da dobijete kakav ban, po mogućnosti nekih mjesec dana...To vam je @Portillo-va taktika
Naravno da može, ja priznajem samo pobjedu, tebi odgovara X i 2, are you in?
U avatarmandraX je napisao/la: Pa tu te čekam![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da li vi morate zajebati (bolje zvuči) svaku temu? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Za'eba me @Monolog...pa da ne bude da sam se povukao, moram ponovit, prihvatam družeLBJ MVP je napisao/la:U avatarmandraX je napisao/la: Pa tu te čekam![]()
Kaže tabela bez pogodaka i asistencija Ronalda i Messia..

Pa i ne bi bilo daleko od ovog.Njih dvojica prave ogromnu razliku.
Ovo kakva bi tabela bila da real i barca igraju s' 10 igrača tekme? 
Jel ovo Real za sad bez Ramosa ? Jel mu to 5 karton i ko jos ima prijetnju 5-og ? Ako ko zna nek napisem,molim vas
zanimljivije mi gledati utakmicu,svakako ce real ih natrpati do kraja ,pa bar to da pratim 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.