Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

adriano_leite
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2012, 17:31

Genghis je napisao/la:Ne, nego vi stalno govorite da su iz Reala mesari, a ko fol u Barce sve sama nevinašca ... moja poenta je da su svi slični po tom pitanju, što si ti upravo i potvrdio.
Cekaj sta sam ja potvrdio i kako sam to potvrdio? Pa mi imamo Javiera i Busquetsa kao takve igrace, dok kod vas su samo Iker i Kaka normalni likovi, nit tuku hinjski nit simuliraju. O kakvoj ti slicnosti pricas ba, nidje veze :lol: . Ogromna je to razlika drug, ogromna.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 13 apr 2012, 17:43

Kod vas :?: :shock: :mrgreen:

@Genghis je samo privremeni simpatizer Reala, pa sad ko nešto brani njihove interese :mrgreen: :D dakle samo dok je Jozo tamo. On je zapravo fan Joze, cime ovaj ode - ode i Genghisovo interesovanja za madridski klub. Ako naredne godine ode u City, gledat cemo sa fanovima Uniteda slicnu pricu :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2012, 17:45

tech je napisao/la:Kod vas :?: :shock: :mrgreen:

@Genghis je samo privremeni simpatizer Reala, pa sa nešto brani njihove interese :mrgreen: :D dakle samo dok je Jozo tamo. On je zapravo fan Joze, cime ovaj ode - ode i Genghisovo interesovanja za madridski klub. Ako naredne godine ode u City, gledat cemo sa fanovima Uniteda slicnu pricu :D
Ma ne znam ja u cijem je taboru, ali upratio sam da je veliki fan Reala i da ih brani gdje god stigne :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 13 apr 2012, 17:50

Pa neka ih covjek brani, ima puno demokratsko forumsko pravo na to :mrgreen: :D samo, što ih nije branio kad je Pellegrini bio na klupi :mrgreen: :lol: tad ga nisu ni interesovali, ako cemo pošteno.

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 13 apr 2012, 18:01

Sve sto bi rekao ovdje stoji u potpisu vaseg kolege kockara. Osim post scriptuma.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2012, 18:04

adriano_leite je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Ne, nego vi stalno govorite da su iz Reala mesari, a ko fol u Barce sve sama nevinašca ... moja poenta je da su svi slični po tom pitanju, što si ti upravo i potvrdio.
Cekaj sta sam ja potvrdio i kako sam to potvrdio? Pa mi imamo Javiera i Busquetsa kao takve igrace, dok kod vas su samo Iker i Kaka normalni likovi, nit tuku hinjski nit simuliraju. O kakvoj ti slicnosti pricas ba, nidje veze :lol: . Ogromna je to razlika drug, ogromna.
Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Busquets,Pedro,Alexis,Messi,vođa Cesc...
I u vas su samo Puyol,Abidal i Xavi fer igrači.Xavi i Abidal si i gospoda na terenu kao Kaka i Iker,Puyol je divljak,ali nije i kreten ko Pique i slični.
Ne shvatam zašto se ovome daje tolika pažnja svaka ekipa je uvijek imala takvih igrača.Juanito,Guardiola,Stoichkov.Sjećatel se Van Bommela i sličnih :lol:

Al što se javljate sad kad smo vas pustili da nas stignete malo i da se možete nadat primeri :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 13 apr 2012, 18:09

LBJ MVP je napisao/la: Valdes,Alves,Pique,Mascherano,Busquets,Pedro,Alexis,Messi,vođa Cesc...
I u vas su samo Puyol,Abidal i Xavi fer igrači.Xavi i Abidal si i gospoda na terenu kao Kaka i Iker,Puyol je divljak,ali nije i kreten ko Pique i slični.
Ne shvatam zašto se ovome daje tolika pažnja svaka ekipa je uvijek imala takvih igrača.Juanito,Guardiola,Stoichkov.Sjećatel se Van Bommela i sličnih :lol:

Al što se javljate sad kad smo vas pustili da nas stignete malo i da se možete nadat primeri :lol:

Da ja tebe pitam jesi ti svjestan sta pises? Prije svega to, eto toliko.
Mes Que Un Club

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 13 apr 2012, 18:10

Eki pustili :mrgreen: :lol: :lol: nebi Jozo ni materi svojoj pustio bodove ;) vec je sad prpa guzovima jer bi mogli izgubiti gotovo osvojenu titulu. Vec ste bili ukalkulisali sami sebi titulu kad je bilo +10, a sad valja održati i ovih +4 :mrgreen:
Zadnja izmjena: tech, dana/u 13 apr 2012, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2012, 18:13

tech je napisao/la:Eki pustili :mrgreen: :lol: :lol: nebi Jozo ni materi svojoj pustio bodove ;) vec je sad prpa guzovima jer bi mogli izgubiti gotovo osvojenu titulu. Vec ste bili ukalkulisali sami sebi titulu kad je bilo +10, a sad valja održati i ovih +4 :mrgreen:
Titula je upisana,što se tiče primere pravimo pripreme za sljedeću sezonu.Prvi cilj je izbacit Gijona izlige mrski su mi inače,a i u Gijonu više vole Barcu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 13 apr 2012, 18:15

Samo cekam kad ce ovaj LBJ MVP napisati da RM uzima Treble ove godine :lol:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 apr 2012, 18:30

Barcini su mesari gori od Realovih, samo ovi yebeni mediji bacaju drk.icu na Barcinu yebenu igru pa niko ne spominje njihove mesare, recimo Fabregas, Alves i Busquets
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2012, 18:36

mandraX je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Sramota za ovog handraxa, ne zna kako mu se zove predsjednik omiljenog kluba :lol: :lol: :lol:
pm3, Laporta jbt, kako to da ne znam :mrgreen: :lol:

Stiže El-Clasico, bolje vam je radite kakva srranja da dobijete kakav ban, po mogućnosti nekih mjesec dana... :lol: To vam je @Portillo-va taktika :mrgreen:
Nemoj bre.Sviđaš mi se s tim potpisom i avatarom.Može kakva opklada da Real odlazi neporažen s vašeg stadiona :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2012, 18:39

LBJ MVP je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Sramota za ovog handraxa, ne zna kako mu se zove predsjednik omiljenog kluba :lol: :lol: :lol:
pm3, Laporta jbt, kako to da ne znam :mrgreen: :lol:

Stiže El-Clasico, bolje vam je radite kakva srranja da dobijete kakav ban, po mogućnosti nekih mjesec dana... :lol: To vam je @Portillo-va taktika :mrgreen:
Nemoj bre.Sviđaš mi se s tim potpisom i avatarom.Može kakva opklada da Real odlazi neporažen s vašeg stadiona :mrgreen:
Pa tu te čekam 8-)

Naravno da može, ja priznajem samo pobjedu, tebi odgovara X i 2, are you in? :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2012, 18:50

mandraX je napisao/la: Pa tu te čekam 8-)

Naravno da može, ja priznajem samo pobjedu, tebi odgovara X i 2, are you in? :mrgreen:
U avatar :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 apr 2012, 18:57

Da li vi morate zajebati (bolje zvuči) svaku temu? :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 apr 2012, 19:03

LBJ MVP je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Pa tu te čekam 8-)

U avatar :mrgreen:
Za'eba me @Monolog...pa da ne bude da sam se povukao, moram ponovit, prihvatam druže 8-)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 14 apr 2012, 09:44

Kaže tabela bez pogodaka i asistencija Ronalda i Messia..
slika

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2012, 13:30

Pa i ne bi bilo daleko od ovog.Njih dvojica prave ogromnu razliku.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 apr 2012, 14:06

Ovo kakva bi tabela bila da real i barca igraju s' 10 igrača tekme? :mrgreen:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 14 apr 2012, 20:56

Jel ovo Real za sad bez Ramosa ? Jel mu to 5 karton i ko jos ima prijetnju 5-og ? Ako ko zna nek napisem,molim vas :D zanimljivije mi gledati utakmicu,svakako ce real ih natrpati do kraja ,pa bar to da pratim :D

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.