nego Carlo ove cemo ti kolege navijace smijenit
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Smith vas vodi do pobjede
..ovi Bucksi se ispucavaju za 3p bezveze
..nigdje ih ovdje nikad sa tobom da pruze podrsku ekipi
,,,da makar skim imas i pisat ebiga ..moramo ih napast 
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 apr 2012, 04:37, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Napokon da Smith radi nešto i u našu korist, sreća za Bucksi nisu pogodili tricu, a imali su 3-4 prilikeSaltCityAttack je napisao/la:Smith vas vodi do pobjede..ovi Bucksi se ispucavaju za 3p bezveze
Shumpert šuta slobodna, trenutno je +1
edit: greška, Bucksi nisu bili u bonusu, Novak je pogodio oba slobodna, +3, 20 sekundi do kraja
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
POBJEDA!
111-107
Nekako smo uspjeli pobjediti iako su Bucksi odlično šutali, a zadnjih 5 minuta su preloše odigrali. Hvala igračima, Woodyju i posebno Melu.
Melo - 32 pts, 10 rbs
Chandler - 19 pts, 11 rbs
Shumpert - 17 pts, 6 rbs, 5 asts i 4 block against
111-107
Nekako smo uspjeli pobjediti iako su Bucksi odlično šutali, a zadnjih 5 minuta su preloše odigrali. Hvala igračima, Woodyju i posebno Melu.
Melo - 32 pts, 10 rbs
Chandler - 19 pts, 11 rbs
Shumpert - 17 pts, 6 rbs, 5 asts i 4 block against
moze brate melo, MOZE MELOOOOOOOOOOOOOO 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- delpiero20
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi
Mi smo losi zadnjih 5-6 minuta citavu sezonu, izgubili smo tako jedno 10 utakmica sigurno...a i sinoc malo bilo raspolozenih tako da Knicksi zasluzeno
Mi smo losi zadnjih 5-6 minuta citavu sezonu, izgubili smo tako jedno 10 utakmica sigurno...a i sinoc malo bilo raspolozenih tako da Knicksi zasluzeno
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ja sam mislio da je gotova utakmica. Ne bi prvi puta bilo da Knicksi tako lagano ispuste +10,+15, međutim Bucksi zakočiše na kraju
Smithova trojka za vodstvo prelomi utakmicu.
Dunleavya je stao šut kad će sreća
Ne znam zašto nije igrao Harrellson? Nisam ništa čuo.
Veoma vrijedna pobjeda Knicksa, sad je 2 utakmice razlike i jedna razlike spram Phile s tim što 76ice i Bucksi imaju odigrati jednu utakmicu međusobno
Dunleavya je stao šut kad će sreća
Veoma vrijedna pobjeda Knicksa, sad je 2 utakmice razlike i jedna razlike spram Phile s tim što 76ice i Bucksi imaju odigrati jednu utakmicu međusobno
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Hvala @delpiero, ebiga... Imate ekstra ekipu, bilo bi dobro kada bi Knicksi završili 7., a Bucksi 8. 
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... -for-amare" onclick="window.open(this.href);return false;

http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... -for-amare" onclick="window.open(this.href);return false;
Možemo ga očekivati sljedeće sedmiceBefore Wednesday's game in Milwaukee, Stoudemire ran a full-court drill for the first time in his pre-game rehab sessions. Stoudemire ran up and down the floor with assistant coach Kenny Atkinson, converting on dunks and layups.
Večeras treba očekivati samo pobjedu protiv Washingtona, poraz bi bio katastrofa žešća.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Poraz bi uništio pobjede protiv Bucksa i Bullsa. Ovo je jedna od lakših utakmica tako da pobjeda nebi smjela doći u pitanjeCarlo je napisao/la:Večeras treba očekivati samo pobjedu protiv Washingtona, poraz bi bio katastrofa žešća.
Bucksi igraju protiv Detroita tamo ne bi trebalo bi iznenađenja tako da je pobjeda imperativ.SheldonCooper je napisao/la:Poraz bi uništio pobjede protiv Bucksa i Bullsa. Ovo je jedna od lakših utakmica tako da pobjeda nebi smjela doći u pitanjeCarlo je napisao/la:Večeras treba očekivati samo pobjedu protiv Washingtona, poraz bi bio katastrofa žešća.
odoh u krevet, čujemo se za sahatak
- SheldonCooper
- Kontakt:
Hahahha kakav potez Carmela
zbunio se

Ma dosadilo mu pa ne razmišljaSheldonCooper je napisao/la:Hahahha kakav potez Carmela![]()
zbunio se
![]()
Nego kontam ići na spavanje, ovo će biti lahka pobjeda, za 10 minuta Wizardsi uspjeli dati samo 8 poena
- SheldonCooper
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Ma dosadilo mu pa ne razmišljaSheldonCooper je napisao/la:Hahahha kakav potez Carmela![]()
zbunio se
![]()
![]()
Nego kontam ići na spavanje, ovo će biti lahka pobjeda, za 10 minuta Wizardsi uspjeli dati samo 8 poena
Samo spavaj, nebi trebala pobjeda doć u pitanje al znaš kako Knicksi ispuste +10,+15 za 5 minuta
Ja večeras NBA+NHL i grickalice+cigarete
Ti se pravo naoružaoSheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ma dosadilo mu pa ne razmišljaSheldonCooper je napisao/la:Hahahha kakav potez Carmela![]()
zbunio se
![]()
![]()
Samo spavaj, nebi trebala pobjeda doć u pitanje al znaš kako Knicksi ispuste +10,+15 za 5 minuta![]()
![]()
Zar Rangersi ne igraju sutra?
- SheldonCooper
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Ti se pravo naoružaoSheldonCooper je napisao/la:
Samo spavaj, nebi trebala pobjeda doć u pitanje al znaš kako Knicksi ispuste +10,+15 za 5 minuta![]()
![]()
Igraju igraju, sreća pa se nepoklapaju s Knicksima. Nego gledam malo i Flayerse protiv Penguinsa (bacam oko
Koliko sam upratio nikad se ne poklapa da igraju Rangersi i Knicksi u isto vrijeme, mislim da je to zbog MSG Networka jer bi bilo glupo prenositi jedne, a druge neSheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:Ti se pravo naoružaoSheldonCooper je napisao/la:
![]()
Igraju igraju, sreća pa se nepoklapaju s Knicksima. Nego gledam malo i Flayerse protiv Penguinsa (bacam oko) odlične je serija između njih, sigurna najzanimljivija u prvom krugu.
Ma slabo ti ja pratim NHL, jedino malo bacim oko na Rangerse čisto zato što su iz NYCa
btw. Smitha nešto krenulo
- SheldonCooper
- Kontakt:
Poklapa se često
ima i MSG+
Jedino ne mogu istovremeno u MSG igrat. Ma ja pratim Rangerse godinam već
Jesi primjetio kako Knicksi igraju sve na solo, nema izrađeni akcija. Ovi wizardsi su truba
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse
Jesi primjetio kako Knicksi igraju sve na solo, nema izrađeni akcija. Ovi wizardsi su truba
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse
Fakat nisam znao da se poklapa često, ali hajd barem sutra nema Knicksa, dobro za tebeSheldonCooper je napisao/la:Poklapa se čestoima i MSG+
![]()
Jesi primjetio kako Knicksi igraju sve na solo, nema izrađeni akcija. Ovi wizardsi su truba![]()
Ma utakmica je baš dosadna, samo gledaš kako lopta ide do Mela i ako ga udvoje onda daje lopte, ako ne onda sam preuze, ali dobro je sve dok pogađa
48-48, mada se ne treba opterećivati Philom, svejedno je hoćemo li na Heat ili Bullse
Wizardsi smanjili na +6
- SheldonCooper
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Fakat nisam znao da se poklapa često, ali hajd barem sutra nema Knicksa, dobro za tebeSheldonCooper je napisao/la:Poklapa se čestoima i MSG+
![]()
Jesi primjetio kako Knicksi igraju sve na solo, nema izrađeni akcija. Ovi wizardsi su truba![]()
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse![]()
Ma utakmica je baš dosadna, samo gledaš kako lopta ide do Mela i ako ga udvoje onda daje lopte, ako ne onda sam preuze, ali dobro je sve dok pogađa
48-48, mada se ne treba opterećivati Philom, svejedno je hoćemo li na Heat ili Bullse
Wizardsi smanjili na +6
Ne bitni su Bullsi ili Heat, sve je to sića pogotovo da je D´ Antoni tu
Baron ima šut
Sve dok je Woody tu ja se ne bojim što se otpora tiče, bio to Heat ili BullsiSheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:Fakat nisam znao da se poklapa često, ali hajd barem sutra nema Knicksa, dobro za tebeSheldonCooper je napisao/la:Poklapa se čestoima i MSG+
![]()
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse![]()
Wizardsi smanjili na +6
Ne bitni su Bullsi ili Heat, sve je to sića pogotovo da je D´ Antoni tu![]()
govorim radi Bucksa. Nije se PO još uvijek osigurao tako da je lijepo da i Phila zaglavi
![]()
Baron ima šutkoliko su loši Wizardsi kad se i Davis razigrao što nije slučaj u zadnji 10 utakmica
![]()
Ovo je Davisu najbolja utakmica u dresu Knicksa, šut 4-5
Netsi vode 56-54
Shump se pravo popravio u ofanzivi, kakav pas za Mela
Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, UmjetnikZijad i 5 gostiju.