Jesi primjetio kako Knicksi igraju sve na solo, nema izrađeni akcija. Ovi wizardsi su truba
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Fakat nisam znao da se poklapa često, ali hajd barem sutra nema Knicksa, dobro za tebeSheldonCooper je napisao/la:Poklapa se čestoima i MSG+
Jedino ne mogu istovremeno u MSG igrat. Ma ja pratim Rangerse godinam već
![]()
Jesi primjetio kako Knicksi igraju sve na solo, nema izrađeni akcija. Ovi wizardsi su truba![]()
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse
Carlo je napisao/la:Fakat nisam znao da se poklapa često, ali hajd barem sutra nema Knicksa, dobro za tebeSheldonCooper je napisao/la:Poklapa se čestoima i MSG+
![]()
Jesi primjetio kako Knicksi igraju sve na solo, nema izrađeni akcija. Ovi wizardsi su truba![]()
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse![]()
Ma utakmica je baš dosadna, samo gledaš kako lopta ide do Mela i ako ga udvoje onda daje lopte, ako ne onda sam preuze, ali dobro je sve dok pogađa
48-48, mada se ne treba opterećivati Philom, svejedno je hoćemo li na Heat ili Bullse
Wizardsi smanjili na +6
Sve dok je Woody tu ja se ne bojim što se otpora tiče, bio to Heat ili BullsiSheldonCooper je napisao/la:Carlo je napisao/la:Fakat nisam znao da se poklapa često, ali hajd barem sutra nema Knicksa, dobro za tebeSheldonCooper je napisao/la:Poklapa se čestoima i MSG+
![]()
76ersi vode samo 5 razlike protiv Netsa, možda bi se tu šta moglo izroditi povoljno za Knickse i Buckse![]()
Ma utakmica je baš dosadna, samo gledaš kako lopta ide do Mela i ako ga udvoje onda daje lopte, ako ne onda sam preuze, ali dobro je sve dok pogađa
48-48, mada se ne treba opterećivati Philom, svejedno je hoćemo li na Heat ili Bullse
Wizardsi smanjili na +6
Ne bitni su Bullsi ili Heat, sve je to sića pogotovo da je D´ Antoni tu![]()
govorim radi Bucksa. Nije se PO još uvijek osigurao tako da je lijepo da i Phila zaglavi
![]()
Baron ima šutkoliko su loši Wizardsi kad se i Davis razigrao što nije slučaj u zadnji 10 utakmica
![]()
Znaci sutra igraju hvala.LenBias je napisao/la:sutra ce da bude odlicna tekma, jedva cekam
Sinoć smo dobili Washington 103-65MirzaGunner je napisao/la:Ovo mi je najdrazi klub u NBA, i za njega navijam koliko su dobili sinoc
Magic play 4 of their final 5 on the road (@Boston, @Utah, @Denver, @ Memphis). NY plays 4 of their final 5 at home (incl Nets, Cavs, 'Cats)
Imamo Shumpa koji je ekspert što se tiče odbrane, čak se ni Rose nije naigrao protiv njegaLenBias je napisao/la:zanimljivo ce bit gledat james vs melo, bilo bi zanimljivo i wade vs neko al vi nikog nemate na toj poziciji bogzna
znam i zbog kogaLenBias je napisao/la:a dobro sad, rose je ipak mala macasad ozb, nek bolji pobjedi nema sta, knicksi su mi najdraza ekipa poslije miamia tako da i ako bude poraz nece toliko tesko past, samo nek bude fina tekma
otac 2 mjeseca sezone propustio 23 utakmice i tek se vratio...opet je imao 29p, ali mu je ovaj izbio 3-4 lopte stos e svakako moze okarekterisati kao odlicna odbrana sto i jeste igrao nad Rosom ...samo otac se vraca polahkoLenBias je napisao/la:a dobro sad, rose je ipak mala macasad ozb, nek bolji pobjedi nema sta, knicksi su mi najdraza ekipa poslije miamia tako da i ako bude poraz nece toliko tesko past, samo nek bude fina tekma