FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
taman kraj hocu da vidim golove, kad iskljucise stream 
-
shkembe990
- Kontakt:
treba ih docekat i veceras proslavit titulu! 
momci iz sarajeva su komotno setali kroz gradacac,grupa vasi navijaca bila je medju nama niko im nista nije rekao navijaju ljudi z svoj klub ha ya a ovi pa mogu rec vise pojedinaca koji se nakrkaju i dodju na utakmicu pa psuju mislim da se nema sta o njima pisat..pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- storm_raider
- Kontakt:
Normalno prijatelju, seljaka i dosljaka i nama ne manjka. Sjetite se psovanja Sjevera iz prvog dijela sezone i prijasnjih sezona. Ne zamjera niko ovdje normalnim ljudima iz Gradacca. Pozdrav.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma druže ne moraš se pravdati, nismo svi istibondich je napisao/la:momci iz sarajeva su komotno setali kroz gradacac,grupa vasi navijaca bila je medju nama niko im nista nije rekao navijaju ljudi z svoj klub ha ya a ovi pa mogu rec vise pojedinaca koji se nakrkaju i dodju na utakmicu pa psuju mislim da se nema sta o njima pisat..pozz
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne beri brigu buraz kad god odem u gradacac normalno hodam sa TM rekvizitimabondich je napisao/la:momci iz sarajeva su komotno setali kroz gradacac,grupa vasi navijaca bila je medju nama niko im nista nije rekao navijaju ljudi z svoj klub ha ya a ovi pa mogu rec vise pojedinaca koji se nakrkaju i dodju na utakmicu pa psuju mislim da se nema sta o njima pisat..pozz
Mirna i pametna igra,cestitke igracima i strucnom stabu.Sada se tek vidi sta znaci sirok izbor igraca pa mozemo dozvoliti luksuz da najbolji strijelac lige bude rezerva.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
CESTITKE ZELJI NA ZASLUZENOJ POBJEDI,NAJBOLJA STE EKIPA U DRZAVI,BEZ IKAKVE DILEME.
REZULTAT JE PREVISOK,IMALI STE I NAKLONOST SUDIJA,TREBA ZNATI I ZABITI GOL KAD TI NEKAD SUDIJA "NAVUCE"ALI TO NE UMANJUJE VASU POBJEDU!
AKO JE BILO KAKVIH PROVOKACIJA,IZVINJAVAM SE U IME SVIH POKLONIKA FUDBALA U GRADACCU.
POZZ UZ GRADACCA!
REZULTAT JE PREVISOK,IMALI STE I NAKLONOST SUDIJA,TREBA ZNATI I ZABITI GOL KAD TI NEKAD SUDIJA "NAVUCE"ALI TO NE UMANJUJE VASU POBJEDU!
AKO JE BILO KAKVIH PROVOKACIJA,IZVINJAVAM SE U IME SVIH POKLONIKA FUDBALA U GRADACCU.
POZZ UZ GRADACCA!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
U preostalih 8 utakmica dovoljno nam je 6 pobjeda i 2 remija.
Nego, nakon ovog kola imamo i najbolju odbranu lige samo 10 primljenih golova.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako nije?Edin TM87 je napisao/la:Nije Alen ba...sajo10 je napisao/la:Alen Mesanovic za preokret Slobode protiv Zrinje!!
Rutina, nisam pozalio 2KM
PICCOLA STORIA DE GRANDE AMORE 1921 ♥
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ovi momci zaslužuju posjetu od barem 10.000 u narednim kolima
al znam ja nas, treba molbe pisati nekima da dođu u Dolinu 
Svaka čast! Sada protiv Borca napuniti stadion, ima ludnica da bude. Ovdje smo namirili ona 2 boda od Olimpica.
Zna li neko kakav nam je raspored za evropu? Odakle startujemo u CL?
Zna li neko kakav nam je raspored za evropu? Odakle startujemo u CL?
Ukoliko siroki pobjedi sve do krajaGaetanoScirea je napisao/la:U preostalih 8 utakmica dovoljno nam je 6 pobjeda i 2 remija.![]()
FKŽ !
startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo... 
- pintol_TM87
- Kontakt:
Vezni red funkcionira samo tako...Vezni red sve odradi i onda se tek doda lopta Zebi tako da vec sad od njeg ne zavisi nase organizovanje napada barem je tako izgledalo danas...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ako opet dobijemo nekoga iz Izraela trebali bi početi igrati Azijsku ligu prvaka.ChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ovo je otreznjenje, de ne kvari mi danChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...
Iskreno nisam ni ocekivao da mozemo bolje proci, ali mozda nam se posreci da za pocetak izbjegnemo Izraelce.ChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pod uslovom da Široki pobjedi svaku do kraja, nama treba maksimalno 5 pobjeda 2 neriješene, a jednu možemo i zijaniti i da smo sigurni prvaci.GaetanoScirea je napisao/la:U preostalih 8 utakmica dovoljno nam je 6 pobjeda i 2 remija.![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.