Nije Alen ba...sajo10 je napisao/la:Alen Mesanovic za preokret Slobode protiv Zrinje!!
Rutina, nisam pozalio 2KM
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije Alen ba...sajo10 je napisao/la:Alen Mesanovic za preokret Slobode protiv Zrinje!!
Ma druže ne moraš se pravdati, nismo svi istibondich je napisao/la:momci iz sarajeva su komotno setali kroz gradacac,grupa vasi navijaca bila je medju nama niko im nista nije rekao navijaju ljudi z svoj klub ha ya a ovi pa mogu rec vise pojedinaca koji se nakrkaju i dodju na utakmicu pa psuju mislim da se nema sta o njima pisat..pozz
Ne beri brigu buraz kad god odem u gradacac normalno hodam sa TM rekvizitimabondich je napisao/la:momci iz sarajeva su komotno setali kroz gradacac,grupa vasi navijaca bila je medju nama niko im nista nije rekao navijaju ljudi z svoj klub ha ya a ovi pa mogu rec vise pojedinaca koji se nakrkaju i dodju na utakmicu pa psuju mislim da se nema sta o njima pisat..pozz
Kako nije?Edin TM87 je napisao/la:Nije Alen ba...sajo10 je napisao/la:Alen Mesanovic za preokret Slobode protiv Zrinje!!
Rutina, nisam pozalio 2KM
Ukoliko siroki pobjedi sve do krajaGaetanoScirea je napisao/la:U preostalih 8 utakmica dovoljno nam je 6 pobjeda i 2 remija.![]()
Nego, nakon ovog kola imamo i najbolju odbranu lige samo 10 primljenih golova.
ako opet dobijemo nekoga iz Izraela trebali bi početi igrati Azijsku ligu prvaka.ChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...
Ovo je otreznjenje, de ne kvari mi danChWilla je napisao/la:startujemo iz hale, đe ponovo možemo dobiti izraelce, basel, partizan, dinamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.