hahahnanek je napisao/la:Ovo otisle horde u NP ?
Ev gledam tekmu vidio sam im trans na njihovoj tribini ?
Oni su osnovali neku grupu pod nazivom Horde Zla ali nemaju veze sa HZSA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahahnanek je napisao/la:Ovo otisle horde u NP ?
nyxem je napisao/la:hahahnanek je napisao/la:Ovo otisle horde u NP ?
Oni su osnovali neku grupu pod nazivom Horde Zla ali nemaju veze sa HZSA
Bio je jedno vrijeme zeleni Horde Zla trans. Al sad je onaj bordo i jos mentalita ultra trans bordo zuti. Koji sam, ako se ne varam, vidjao prije 3,4 godine na Koševu.nanek je napisao/la:nyxem je napisao/la:hahahnanek je napisao/la:Ovo otisle horde u NP ?
Oni su osnovali neku grupu pod nazivom Horde Zla ali nemaju veze sa HZSA![]()
![]()
samo se brukaju
hajde na pm pa da malo raspravimo! Necu na temi FK SARAJEVO da raspravljam sa tobom!bagrcavi je napisao/la:Nemaš pojma nanek vjeruj mi, i zato nemoj pričati o Torcidi Sandžak
nanek je napisao/la:hajde na pm pa da malo raspravimo! Necu na temi FK SARAJEVO da raspravljam sa tobom!bagrcavi je napisao/la:Nemaš pojma nanek vjeruj mi, i zato nemoj pričati o Torcidi Sandžak
Da mi objasnis sto nemam pojma,pa da ja tebi objasnim sto ti nemas pojmaI sto se oni brukaju!
Ma ne znam baš, ja se ne nadam baš nečemu velikom iz Lištice, znate kako, svako gostovanje dole budi emocije i sigurno da igračima nije jednostavno....Ukoliko izvučemo bod dole, onda će nam ključne utakmice biti na Otoka Arenipitarturbe je napisao/la:ma cuvali se oni ili ne cuvali kad smo mi rastereceni nema ekipe koju ne mozemo dobiti,a ovo do sad je sve nekako u grcu nema leprsavosti u igri a po meni jedini razlog je taj pritisak i imperativ pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.