Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ja bi reko obostrano guranje, al etoMonolog je napisao/la:Penal?
De ne pravi se budala. Godin je Higuaina izbacio iz ravnoteznog polozaja, a Cuenca jedva docekao da padne uz minimalan kontakt.adriano_leite je napisao/la:Cuenca vodio loptu, ovaj ga izgurao i oborio, slicno kao penal na Higuainu, s tim da Higuain nije vodio loptu nego je bio blizi lopti.LBJ MVP je napisao/la:Ne vjerujem
Koji je to klub?PatrickBateman je napisao/la:Ovaj penal se ne razlikuje nista od onog protiv Athletico Madrida...
Kao prvo,nisam vidio to za Busquetsa.bparena je napisao/la:Napucana lopta na Biskvita - jest penal.Narin je napisao/la:I ja se pitam.Monolog je napisao/la:Penal?
Napucana lopta na igraca Levantea maloprije - nije penal.
logicno da si REALan.
xaviesta je napisao/la:Hejteri svih zemalja, ujedinite se!
De reci da nije bio penal ? alo momak pogledaj utakmicu pa šta reciOTNYS_YNWA je napisao/la:Presmiješno majke mi kako se sudi na utakmicama Barcelone.
don_burza je napisao/la:Ovo nebi sviro Goebbels zq Njemacku protiv Poljske ceteres' prve
[/quote]De ne pravi se budala. Godin je Higuaina izbacio iz ravnoteznog polozaja, a Cuenca jedva docekao da padne uz minimalan kontakt. [/quote]D10S je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Cuenca vodio loptu, ovaj ga izgurao i oborio, slicno kao penal na Higuainu, s tim da Higuain nije vodio loptu nego je bio blizi lopti.LBJ MVP je napisao/la:Ne vjerujem
Gledam mačko utakmicu.. Valjda sam navikao da se u Engleskoj nešto onako ne svira, možda je u Španiji uobičajeno. U svakom slučaju, nakon Milana i ovog večeras iako sam neutralan sa Barcom se nešto muti.armanix je napisao/la:De reci da nije bio penal ? alo momak pogledaj utakmicu pa šta reciOTNYS_YNWA je napisao/la:Presmiješno majke mi kako se sudi na utakmicama Barcelone.
To sada ovaj nije izbacio Cuencu iz ravnoteznog polozaja? Ajde ne budi smijesan, Higuain je takodjer jedva docekao da podne, ovaj nas vodio loptu i ovaj ga odgurao. Da je situacija obrnuta, vi biste govorili da nije penal koji je vama sudjen, a da je ovo cist penal k'o suza djevice. Vec nauceno kako cete komentarisatiD10S je napisao/la:De ne pravi se budala. Godin je Higuaina izbacio iz ravnoteznog polozaja, a Cuenca jedva docekao da padne uz minimalan kontakt.adriano_leite je napisao/la:Cuenca vodio loptu, ovaj ga izgurao i oborio, slicno kao penal na Higuainu, s tim da Higuain nije vodio loptu nego je bio blizi lopti.LBJ MVP je napisao/la:Ne vjerujem
Real ove godine imao daleko najvise penala u ligi(od kojih je pola istih ovakvih),i ti se nesta zalisHarrison je napisao/la: Ovaj penal je presmjesan, ja ovo bratu ne bih svirao. Da vam nije sudija kasnili bi 15 bodova za Realom, ma nema vece ciganije na svijetu od ovih katalonaca... Kad ne ide nikako ima penal, poznata prica...
Napisao si dva posta u vezi sa ova dva penala i niti u jednom nisi obrazlozio svoju tezu zasto mislis da je ovo za penala nego samo onako lajicki rekao "cist penal". Nisi nesto pretjerano inteligentan.armanix je napisao/la: Čuj ovo HAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHA
Volim kad netko potvrdi moje teze. Ovaj put si ti potvrdio da ovo nije penal.To sada ovaj nije izbacio Cuencu iz ravnoteznog polozaja? Ajde ne budi smijesan, Higuain je takodjer jedva docekao da podne, ovaj nas vodio loptu i ovaj ga odgurao. Da je situacija obrnuta, vi biste govorili da nije penal koji je vama sudjen, a da je ovo cist penal ko suza djevice. Vec nauceno kako cete komentarisati .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.