FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Izgleda Cuenca dobio napad padavice , jao penala braćo draga

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
Ja bi reko obostrano guranje, al etoMonolog je napisao/la:Penal?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sudija high as fuck, givin' barcelona penalties and shit. 
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ovaj penal se ne razlikuje nista od onog protiv Atletico Madrida...
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 14 apr 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo nebi sviro Goebbels zq Njemacku protiv Poljske ceteres' prve
Thomas Müller - Fußballgott
De ne pravi se budala. Godin je Higuaina izbacio iz ravnoteznog polozaja, a Cuenca jedva docekao da padne uz minimalan kontakt.adriano_leite je napisao/la:Cuenca vodio loptu, ovaj ga izgurao i oborio, slicno kao penal na Higuainu, s tim da Higuain nije vodio loptu nego je bio blizi lopti.LBJ MVP je napisao/la:Ne vjerujem
Ovaj penal su vidjeli samo navijaci Barce i nitko vise.
Koji je to klub?PatrickBateman je napisao/la:Ovaj penal se ne razlikuje nista od onog protiv Athletico Madrida...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Kao prvo,nisam vidio to za Busquetsa.bparena je napisao/la:Napucana lopta na Biskvita - jest penal.Narin je napisao/la:I ja se pitam.Monolog je napisao/la:Penal?
Napucana lopta na igraca Levantea maloprije - nije penal.
logicno da si REALan.
Kao drugo nisam rekao da nije penal,nego nisam znao sta se desava,jer sam napisao ovo kad se guzva stvorila,i nisam fan Reala niti Barce,meni je jos draze sto je barca povela,jer ce svega biti u sljedecem kolu,a meni kao neutralcu se to djaSvi.
A **** ti zivot,svi su vidjeli ovo,a nisu vidjeli maloprije ruku igraca levanta.

xaviesta je napisao/la:Hejteri svih zemalja, ujedinite se!
Visca el Barça ! Mes que un club !
De reci da nije bio penal ? alo momak pogledaj utakmicu pa šta reciOTNYS_YNWA je napisao/la:Presmiješno majke mi kako se sudi na utakmicama Barcelone.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
ZACEPITE SAMPANJCE - JESTEL SE TO PONADALI RANIJE ????

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
don_burza je napisao/la:Ovo nebi sviro Goebbels zq Njemacku protiv Poljske ceteres' prve
1974---1975---1976---2001---2013---2020
[/quote]De ne pravi se budala. Godin je Higuaina izbacio iz ravnoteznog polozaja, a Cuenca jedva docekao da padne uz minimalan kontakt. [/quote]D10S je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Cuenca vodio loptu, ovaj ga izgurao i oborio, slicno kao penal na Higuainu, s tim da Higuain nije vodio loptu nego je bio blizi lopti.LBJ MVP je napisao/la:Ne vjerujem
Čuj ovo HAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHA
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledam mačko utakmicu.. Valjda sam navikao da se u Engleskoj nešto onako ne svira, možda je u Španiji uobičajeno. U svakom slučaju, nakon Milana i ovog večeras iako sam neutralan sa Barcom se nešto muti.armanix je napisao/la:De reci da nije bio penal ? alo momak pogledaj utakmicu pa šta reciOTNYS_YNWA je napisao/la:Presmiješno majke mi kako se sudi na utakmicama Barcelone.
Rekoh ja sad ce Farsini Oskarovci stupiti na scenu...
Ovaj penal je presmjesan, ja ovo bratu ne bih svirao. Da vam nije sudija kasnili bi 15 bodova za Realom, ma nema vece ciganije na svijetu od ovih katalonaca... Kad ne ide nikako ima penal, poznata prica...
Ovaj penal je presmjesan, ja ovo bratu ne bih svirao. Da vam nije sudija kasnili bi 15 bodova za Realom, ma nema vece ciganije na svijetu od ovih katalonaca... Kad ne ide nikako ima penal, poznata prica...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- adriano_leite
- Kontakt:
To sada ovaj nije izbacio Cuencu iz ravnoteznog polozaja? Ajde ne budi smijesan, Higuain je takodjer jedva docekao da podne, ovaj nas vodio loptu i ovaj ga odgurao. Da je situacija obrnuta, vi biste govorili da nije penal koji je vama sudjen, a da je ovo cist penal k'o suza djevice. Vec nauceno kako cete komentarisatiD10S je napisao/la:De ne pravi se budala. Godin je Higuaina izbacio iz ravnoteznog polozaja, a Cuenca jedva docekao da padne uz minimalan kontakt.adriano_leite je napisao/la:Cuenca vodio loptu, ovaj ga izgurao i oborio, slicno kao penal na Higuainu, s tim da Higuain nije vodio loptu nego je bio blizi lopti.LBJ MVP je napisao/la:Ne vjerujem
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 14 apr 2012, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Penal isto ko i Levanteov, a nešto niste kukali kad je njima sviran 
Ovaj post je postao/la Harrison, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Zasto imam predosjecaj da je neka glupst ?
Zasto imam predosjecaj da je neka glupst ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
- PatrickBateman
- Kontakt:
Real ove godine imao daleko najvise penala u ligi(od kojih je pola istih ovakvih),i ti se nesta zalisHarrison je napisao/la: Ovaj penal je presmjesan, ja ovo bratu ne bih svirao. Da vam nije sudija kasnili bi 15 bodova za Realom, ma nema vece ciganije na svijetu od ovih katalonaca... Kad ne ide nikako ima penal, poznata prica...
Napisao si dva posta u vezi sa ova dva penala i niti u jednom nisi obrazlozio svoju tezu zasto mislis da je ovo za penala nego samo onako lajicki rekao "cist penal". Nisi nesto pretjerano inteligentan.armanix je napisao/la: Čuj ovo HAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHA
Volim kad netko potvrdi moje teze. Ovaj put si ti potvrdio da ovo nije penal.To sada ovaj nije izbacio Cuencu iz ravnoteznog polozaja? Ajde ne budi smijesan, Higuain je takodjer jedva docekao da podne, ovaj nas vodio loptu i ovaj ga odgurao. Da je situacija obrnuta, vi biste govorili da nije penal koji je vama sudjen, a da je ovo cist penal ko suza djevice. Vec nauceno kako cete komentarisati .
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.