New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Ipak nisi zasovio još
Ova utakmica je dobra za malo podizanje samopouzdanja
+20 za Knickse.
Šta se dešava sa Harrellsonom? Već 3-4 utakmicu ne ulazi u igru
Šta se dešava sa Harrellsonom? Već 3-4 utakmicu ne ulazi u igru
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
eto fila je izgubila
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Pobjeda od 38 razlike
Ne treba ništa ni komentarisati. JR,Novak i Baron su se razigrali malo što je dobro za Knickse jer ih nigdje nije bilo već neko vrijeme.
Wizardsi da li 65 poena
25% šuta iz igre i 20ak TO
Slijede dvije najteže utakmice za Knickse do kraja sezone, prvo Heat sutra pa onda za 3 dana Celticsi
Wizardsi da li 65 poena
Slijede dvije najteže utakmice za Knickse do kraja sezone, prvo Heat sutra pa onda za 3 dana Celticsi
I'm not insane, my mother had me tested!
Tri utakmice smo iza Celticsa, moramo dobiti sve do kraja ako želimo prvo mjesto u diviziji.
btw. Svaka čast timu, odlična pobjeda. Čitam na twitteru da je Shump povrijedio članak i da je day-to-day, šta je to bilo?
evo njihovog rasporeda:
Sat 14 @ New Jersey
Sun 15 @ Charlotte
Tue 17 @ New York
Wed 18 vs Orlando
Fri 20 @ Atlanta
Tue 24 vs Miami
Thu 26 vs Milwaukee
Ako im boldirani timovi pomrse račune, imamo šanse
btw. Svaka čast timu, odlična pobjeda. Čitam na twitteru da je Shump povrijedio članak i da je day-to-day, šta je to bilo?
evo njihovog rasporeda:
Sat 14 @ New Jersey
Sun 15 @ Charlotte
Tue 17 @ New York
Wed 18 vs Orlando
Fri 20 @ Atlanta
Tue 24 vs Miami
Thu 26 vs Milwaukee
Ako im boldirani timovi pomrse račune, imamo šanse
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Ovo mi je najdrazi klub u NBA, i za njega navijam koliko su dobili sinoc 
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
sutra ce da bude odlicna tekma, jedva cekam 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- MirzaGunner
- Kontakt:
Znaci sutra igraju hvala.LenBias je napisao/la:sutra ce da bude odlicna tekma, jedva cekam
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Sinoć smo dobili Washington 103-65MirzaGunner je napisao/la:Ovo mi je najdrazi klub u NBA, i za njega navijam koliko su dobili sinoc
ko nije gledao sinoćnju utakmicu, evo torrenta:
http://www.mediafire.com/?yaoe347e3xs3dzx" onclick="window.open(this.href);return false;
Magic play 4 of their final 5 on the road (@Boston, @Utah, @Denver, @ Memphis). NY plays 4 of their final 5 at home (incl Nets, Cavs, 'Cats)
Bucksi su izgubli tako da samo sada na 2.5 utakmice prednosti, a ako večeras pobjedimo biće 3.0...
Večeras protiv ranjivog Heata, mora se priznati da su preloši u zadnje vrijeme i da ih nije teško pobjediti ukoliko se pročita ekipa, a Woody će gledati neke filmove i studirati igru Heata, a vjerujem da već jeste.
Mene jedino brine ko će čuvati Bosha... Melo će ići na LeBrona, a onda će ostati Chandleru ili Fields da čuvaju Bosha mada sumnjam.
Onda bi moglo ovako:
Melo - Bosh
Shump - LeBron
Fields - Wade
Davis - Chalmers
Ili čak da Jeffries počne umjesto Fields ili Shumpa, ali ne znam da je Jared sto posto spreman.
Večeras protiv ranjivog Heata, mora se priznati da su preloši u zadnje vrijeme i da ih nije teško pobjediti ukoliko se pročita ekipa, a Woody će gledati neke filmove i studirati igru Heata, a vjerujem da već jeste.
Mene jedino brine ko će čuvati Bosha... Melo će ići na LeBrona, a onda će ostati Chandleru ili Fields da čuvaju Bosha mada sumnjam.
Onda bi moglo ovako:
Melo - Bosh
Shump - LeBron
Fields - Wade
Davis - Chalmers
Ili čak da Jeffries počne umjesto Fields ili Shumpa, ali ne znam da je Jared sto posto spreman.
zanimljivo ce bit gledat james vs melo, bilo bi zanimljivo i wade vs neko al vi nikog nemate na toj poziciji bogzna 
Imamo Shumpa koji je ekspert što se tiče odbrane, čak se ni Rose nije naigrao protiv njegaLenBias je napisao/la:zanimljivo ce bit gledat james vs melo, bilo bi zanimljivo i wade vs neko al vi nikog nemate na toj poziciji bogzna
a dobro sad, rose je ipak mala maca
sad ozb, nek bolji pobjedi nema sta, knicksi su mi najdraza ekipa poslije miamia tako da i ako bude poraz nece toliko tesko past, samo nek bude fina tekma 
znam i zbog kogaLenBias je napisao/la:a dobro sad, rose je ipak mala macasad ozb, nek bolji pobjedi nema sta, knicksi su mi najdraza ekipa poslije miamia tako da i ako bude poraz nece toliko tesko past, samo nek bude fina tekma
ma biće fina utakmica, mislim da će biti borba do zadnjih trenutaka i da će Melo odlučiti kao po običaju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
otac 2 mjeseca sezone propustio 23 utakmice i tek se vratio...opet je imao 29p, ali mu je ovaj izbio 3-4 lopte stos e svakako moze okarekterisati kao odlicna odbrana sto i jeste igrao nad Rosom ...samo otac se vraca polahkoLenBias je napisao/la:a dobro sad, rose je ipak mala macasad ozb, nek bolji pobjedi nema sta, knicksi su mi najdraza ekipa poslije miamia tako da i ako bude poraz nece toliko tesko past, samo nek bude fina tekma
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
to je bio sarkazam ba, polako, vidis da sam nakon toga i smajlija stavio "sad ozbiljno" 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Shumpert ne igra , izvrno članak , neigra ni Lin ni Ammare to e odavno zna i plus jos nekoliko rezervnih igraca, tako da ce biti tesko B.Davis se mora pomladiti 5 god 
Woodson reče da će Shumpert biti spreman za danas, a Amare bi se mogao vratiti protiv Netsa u srijedu koliko znamKobe Bryant je napisao/la:Shumpert ne igra , izvrno članak , neigra ni Lin ni Ammare to e odavno zna i plus jos nekoliko rezervnih igraca, tako da ce biti tesko B.Davis se mora pomladiti 5 god
" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar intro
-
karameldar
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1192 ... -heat.html" onclick="window.open(this.href);return false;karameldar je napisao/la:Moze link neko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.