Knicksi očajni i nadskakani, Baron je ponovo užasan, Chandler pravi 2 lične u 5 minuta igre (više lični nego poena i skokova zajedno
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Večeras James,Wade,Bosh protiv Carmela ali bukvalno! Tako da bi i rezultat utakmice mogao biti....
Knicksi očajni i nadskakani, Baron je ponovo užasan, Chandler pravi 2 lične u 5 minuta igre (više lični nego poena i skokova zajedno
)!
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
29-22 za Heat
Preloše smo ušli u utakmicu, posebno defanzivno, a Heatu udu trice pravo dobro.
Melo majstorski, 14 poena samo šteta što nije zabio tricu za zvukom sirene. Odlična odbrana Novaka nad Jamesom zadnji napad, a rezultovala je air ballom
Biće bolje u nastavku, posebno u drugom poluvremenu kada Woody prostudira odakle ide opasnost.
Melo - 14 pts, 3 rbs
Smith - 6 pts, 2/2 3pt
Preloše smo ušli u utakmicu, posebno defanzivno, a Heatu udu trice pravo dobro.
Melo majstorski, 14 poena samo šteta što nije zabio tricu za zvukom sirene. Odlična odbrana Novaka nad Jamesom zadnji napad, a rezultovala je air ballom
Biće bolje u nastavku, posebno u drugom poluvremenu kada Woody prostudira odakle ide opasnost.
Melo - 14 pts, 3 rbs
Smith - 6 pts, 2/2 3pt
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ko sto komentator rece moglo bi na kraju ispast kako je chandler izdo svoje u startu zbog ovih licni, bas su glupe bile, druga pogotovo
inace wade vs melo, dobra utakmica sudeci po prvoj cetvrtini 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Novak 0-3, pomalo netipično za njega... Smith veoma, veoma dobar. 2-10 za 3pt 
Novak trica, Chandler fuli alley-oop polaganje i Melo majstorski
Sad smo na -2, rekoh da će Woody srediti stvari.
Novak trica, Chandler fuli alley-oop polaganje i Melo majstorski
Sad smo na -2, rekoh da će Woody srediti stvari.
Vi bolje igrate kad imate ovih povreda nego kad ste kompletni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ne vidjeh ko je bacio loptu od pod bosh ili james, ali je zaslužio ličnu. nešto slično kao kad je Melo dobio protiv Bucksa, a on je to uradio zbog povrede
ebo ti sve igrače kad nemaš dobrog trenera - d'antoni. ja mislim da je on glavna prevaga što se tiče rezultata.BIHfan je napisao/la:Vi bolje igrate kad imate ovih povreda nego kad ste kompletni.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Isto i vi bez RoseaBIHfan je napisao/la:Vi bolje igrate kad imate ovih povreda nego kad ste kompletni.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Wade je bacio loptuCarlo je napisao/la:ne vidjeh ko je bacio loptu od pod bosh ili james, ali je zaslužio ličnu. nešto slično kao kad je Melo dobio protiv Bucksa, a on je to uradio zbog povrede
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pazi, znas sta sam ja primjetio. U onom periodu kad je Lin divljao se igrala odbrana i dolazile su pobjede. Cim se Melo vratio odmah ste poceli gubiti. Odlaskom D Antonija opet se pocinje igrat odbrana i opet pobjede dolaze. Ima tu dosta krivaca iskreno, prvi je D Antoni a drugi je Melo koji je htjeo otkaz Mike-a. Sad su se trznuli, trener trazi da se igra odbrana. Ja nisam nikad vidio Mela ovako agresivnog u odbrani, ono prakticki grize na obje strane terena.Carlo je napisao/la:ne vidjeh ko je bacio loptu od pod bosh ili james, ali je zaslužio ličnu. nešto slično kao kad je Melo dobio protiv Bucksa, a on je to uradio zbog povrede
ebo ti sve igrače kad nemaš dobrog trenera - d'antoni. ja mislim da je on glavna prevaga što se tiče rezultata.BIHfan je napisao/la:Vi bolje igrate kad imate ovih povreda nego kad ste kompletni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
melo nikako ne moze bit kriv sto je trazio da se rijese trenera koji nije nikakve veze imo o pravoj kosarci
44-42
Zamalo da Smith pogodi tricu sa svoje polovine, šteta. Uglavnom, veoma dobra četvrtina, posebno defanzivno izuzev zadnje minute. Očekujem još bolje drugo poluvrijeme jer će Woody imati dovoljno vremena još studirati igru Heata. Smith je također odličan, ostali loši ofanzivno.
Melo - 22 poena, 7 skokova, 3 asistencije
Smith - 8 poena, 3 skoka, 2 asistencije
Idemo po pobjedu!
Melo grize, ubija... Evo sad i Mike Breen kometator ESPNa reče da Melo igra možda najbolju odbranu u svojoj karijeri, ja bih rekao zato što on to hoće nego zato što ranije imao kvalitete.
Zamalo da Smith pogodi tricu sa svoje polovine, šteta. Uglavnom, veoma dobra četvrtina, posebno defanzivno izuzev zadnje minute. Očekujem još bolje drugo poluvrijeme jer će Woody imati dovoljno vremena još studirati igru Heata. Smith je također odličan, ostali loši ofanzivno.
Melo - 22 poena, 7 skokova, 3 asistencije
Smith - 8 poena, 3 skoka, 2 asistencije
Idemo po pobjedu!
Melo je rekao da nije tražio otkad D'antonija nego je D'antoni sam otišao. Iskreno, ja sam bio za trade Mela jer je igrao katastrofalno, a forsirao je šut i kad ga nije išao što me je strašno nerviralo. Onda je došao Woody i sam Melo se promjenio ne samo zbog trenera nego zato što nema STATa i samim tim ima više prostora. Woodson je ekspekt što se odbrane tiče, nešto sličan kao vaš trener.BIHfan je napisao/la:Pazi, znas sta sam ja primjetio. U onom periodu kad je Lin divljao se igrala odbrana i dolazile su pobjede. Cim se Melo vratio odmah ste poceli gubiti. Odlaskom D Antonija opet se pocinje igrat odbrana i opet pobjede dolaze. Ima tu dosta krivaca iskreno, prvi je D Antoni a drugi je Melo koji je htjeo otkaz Mike-a. Sad su se trznuli, trener trazi da se igra odbrana. Ja nisam nikad vidio Mela ovako agresivnog u odbrani, ono prakticki grize na obje strane terena.Carlo je napisao/la:ne vidjeh ko je bacio loptu od pod bosh ili james, ali je zaslužio ličnu. nešto slično kao kad je Melo dobio protiv Bucksa, a on je to uradio zbog povrede
Melo grize, ubija... Evo sad i Mike Breen kometator ESPNa reče da Melo igra možda najbolju odbranu u svojoj karijeri, ja bih rekao zato što on to hoće nego zato što ranije imao kvalitete.
ebo ga više i davis dva puta nas sjebe kad smo na -2 i imamo napad, bolji bi bio bibby 100%
edit: sad ga moram pohvaliti, odlično ukradena lopta i kakav potez šteta što nije ušlo, uglavnom slobodna
EBEM TI FLOPINU JONESA
edit: sad ga moram pohvaliti, odlično ukradena lopta i kakav potez šteta što nije ušlo, uglavnom slobodna
EBEM TI FLOPINU JONESA
71-68 za Heat
Odličan, odličan otpor u zadnjih 5 minuta. Chandler se izgleda povrijedio, koljeno je u pitanju nadam se da će se vratiti tokom četvrte četvrtine. Melo pokazao još jednom zašto ga nazivaju najboljim scorerom lige, 35 poena za tri četvrtine. Ukoliko ovako nastavi mogao bi i probiti career high od 50 poena, ustvari jedino ako bude produžetak, ali ne bi me čudilo da postigne 16 poena u zadnjoj četvrtini jer je po prosjeku jedan od najboljih u četvrtoj četvrtini
Melo - 35 pts, 7 rbs, 4 asts
Smith - 14 pts, rbs
Loši smo što se skokova tiče, moramo to popraviti.
Odličan, odličan otpor u zadnjih 5 minuta. Chandler se izgleda povrijedio, koljeno je u pitanju nadam se da će se vratiti tokom četvrte četvrtine. Melo pokazao još jednom zašto ga nazivaju najboljim scorerom lige, 35 poena za tri četvrtine. Ukoliko ovako nastavi mogao bi i probiti career high od 50 poena, ustvari jedino ako bude produžetak, ali ne bi me čudilo da postigne 16 poena u zadnjoj četvrtini jer je po prosjeku jedan od najboljih u četvrtoj četvrtini
Melo - 35 pts, 7 rbs, 4 asts
Smith - 14 pts, rbs
Loši smo što se skokova tiče, moramo to popraviti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da niste profulali nekoliko zicera sad ste komotno mogli vodit , ali ovako bice ebeno..samo kad s esjetim kontre i trice Novaka kad napravi Shampert faul u napadu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
i povedose Knicksi
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Shump back-to-back steals, a mogao je i treću zaredom, šteta
Drago mi je da više nema šminke u ekipi kao što se bilo kod D'antonija. Sad se baca po terenu, žrtvuje za iznuđivanje ofanzivnih faulova i tako dalje. Woody je napravio pravi posao ovdje.
Drago mi je da više nema šminke u ekipi kao što se bilo kod D'antonija. Sad se baca po terenu, žrtvuje za iznuđivanje ofanzivnih faulova i tako dalje. Woody je napravio pravi posao ovdje.
vanzemaljac melo ipak ne moze sam, ruku na srce
Ja ne mogu da vjerujem sta ovaj Smith radi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
gotovo, loša odbrana nad wadeom, skokovi i slobodna bacanja su nas uništila.
smith - 6/15
shumpert - 1/4
fields - 2/8
sramota
smith - 6/15
shumpert - 1/4
fields - 2/8
sramota
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 15 apr 2012, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, TripleThreat i 21 gost.