Brkovi za sitne pare.
Brkovi gore, brkovi dole
Brkovi su da se vole…

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mijau je napisao/la:Brkovi pale, brkovi žare,
Brkovi za sitne pare.
Brkovi gore, brkovi dole
Brkovi su da se vole…
Misle li se navijaci solidarisati sa Osimom i konacno te brkove uzgojiti ?? Makar sad za utakmicu sa Borcem ??
Nešto slično napisah na temi Zvijezde. Par debila punih usta pišu kako je suđenje bilo perfidno u korist Želje i kako smo ih "opljačkali"BlueBoy1921 je napisao/la:
Hvala dragi prijatelju na lijepim željama, ali vjeruj mi ja se bojim da je to opet kratki bljesak, jer evo vidis i sam po divnom bosanskom mentalitetu već nam svi hebu mater, hebu Osima i Osimovog oca. Mislim da mi nikad pameti doći nećemo jer umjesto da su ponosni na Želju i na uspjehe svi zavide i podmeću klipove kako stignu. Nema nama nikada napretka jer naš mentalitet je odvratan do bola i to će nam doći glave samo je pitanje kada.
procitaj ponovo moj postBlueBoy1921 je napisao/la:Nije samo do mentaliteta, nego jednostavno iskrivljena vrijednost - bivša Juga: Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk timovi koji su bili za aršin ispred svih, titule su bile njihove, kupovi su bili njihovi, evropa je bila njihova, Žeeljo, Sarajevo, Velež, Vardar, Olimpija, Sloboda, Rijeka, Osijek, Borac jednostavno su bili izuzeci od pravila, statistička anomalija u sistemu. Ono što je odlika bila svi su se bojali velike četvorke i poštovali ih.
Ok, bio je rat, desilo se što se desilo, iznikli su neki novi timovi, neki proizvod politike jednonacionalnog, drugi proizvod uspjeha pod svaku ciijenu, treći kao balans ostalima. Oni klubovi sa renomeom su i dalje tu ali njih niko ne šljivi nema straha i respekta jer filozofija je "na mojoj njivi ja sam najjači i boli me k za druge". Sve dok klubovi poput Želje, Sarajeva, Slobode, Borca, Čelika, Širokog, Zrinjskog ne budu razvaljivali ovu sitnu buraniju da im se tresu gaće kao što su to radili Zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk neće biti reda. A vjeruj mi doći će stvari gdje trebaju samo je pitanje vremena.
Recimo vidi ovo: Rudar Breza, Kakanj, Bosna Visoko, Gradina, pa onda Vrbanjuša, Brotnjo, Kiseljak, Zmaj od Bosne, Posušje, Troglav, Rudar Ugljevik,Laktaši, Mladost Gacko, sutra su ti to Olimpic,GOŠK, Zvijezda, Kozara i masa tih klubova od danas do sutra ali oni pravi ipak će ostati i trajati. Ti sateliti koji su bili lokal komete će proći jer ne mogu izdržati 5 godina bez rezultata, Željo može, Sarajevo može, Čelik, Sloboda, Velež , Široki, Zrinjski Borac mogu izdržati a ovi ostali nećeljiljan89 je napisao/la:vjerovatno se odnosi na partizan, dinamo, crvenu zvijezdu?Bundesliga je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da jedan klub iz Bosne i Hercegovine ide koracima pojedinih susjednih klubova, te pored pobjeda kod kuce veliki broj utakmica dobije i na strani , a pri tome ne prima gol vec duzi niz utakmica i naposlijetku ne gubi zvanicne utakmice vec duzi vremenski period. Vjerujem, ustvari siguran sam da je Zeljeznicar klub koji u Bosni ima najvise simpatizera, jednostavno to je klub koji ima nesto posebno u sebi. Eh sada, za nadati se da ce Zeljo nastaviti i sljedecih godina s dobrim rezultatima, titulama, da ce nastaviti dovoditi dobre igrace i puniti tribine Grbavice. Naposlijetku samo snazan Zeljeznicar moze doprinijeti tome da i ostali klubovi postanu konkurentniji, te da Premier Liga BiH postane jace takmicenje. Pozz svima.
jarane nigdje veze mi sa takvim klubovima. njih guraju drzave, gradovi, citava politika
pogledaj dinamo, citava hrvatska osim dalmacije i istre gura dinamo
pogledaj partizan i zvijezdu, citava srbija gura ta 2 kluba
pa samo pogledaj kakve su privilegije ti klubovi imali u ex-yu!!
ostali klubovi u ligi su eto tu da popune kvotu, a pogledaj nase klubove i nasu ligu.
niti mostar gura velez, niti tuzla gura slobodu, niti sarajevo gura ni zelju ni slaviju ni sarajevo ni olimpik.
i mi ne bismo trebali da se ponosimo na takve uspjehe kao sto dinamo i navedeni klubovi imaju!
mi treba da se ponosimo to sto amar i ljudi u zelji sve ostvaruju svojim rukama, svojim znanjem
Sta je fulioljiljan89 je napisao/la:uuu jarane pa ti fuli poentu na kilometar
"Nemoguce je da imamo ista misljenja, jer samo ja tako razmisljem"ljiljan89 je napisao/la:procitaj ponovo moj post
2+2 = 4Direkt je napisao/la:Sta je fulioljiljan89 je napisao/la:uuu jarane pa ti fuli poentu na kilometarSve je rekao kako jeste ! I cemu to "valjanje od smijeha na kraju" ?
"Nemoguce je da imamo ista misljenja, jer samo ja tako razmisljem"ljiljan89 je napisao/la:procitaj ponovo moj post
Hmm..
PROČITAJTE DUŠMANI !Sjajni nastupi donijeli su fenomenalne brojke po kojima će se ovaj tim Željezničara sigurno pamtiti još dugo vremena. Ostaje nada da će maestralni tim menadžera Osima održati formu i ljubitelje plave boje obradovati duplom krunom, prvom nakon 11 godina čekanja...
@dino pusti ba te primitivce nisu svi pitari isti, opsuteno ba da ti kazem meni je draze uvijek bilo i ostace nek osvoji titulu bolje vi nego oni idioti!!!Sretno vam dalje od srca ja tako mislim i mislicu do smrti!dino94 je napisao/la:Mracne sile opet se bude,naruseno sve nacemu zive godinama,nema nacionalnog kljuca,sudjenje se popravilo,poceli se fudbaleri vracati iz inostranstva,kvalitet UP i odma nevalja.pitari su najgori,evo meni pitarcic govori kako Osim steli Zelji prvenstvo,kune ga da umre itd.Netreba nama Dodik,cast izuzecima al 90%pitarcica tesko podnosi ovu dominaciju plavog stroja a najgore to je meni toliko bolesno kad mi ovaj krelac kaze da je hadjija umjesto Osima i mi bi bili prvi.Koji imbecil moras biti da to tako kazes,momku je 45 god.ozenjen,ima djecu,radi u BH telecom,znaci nije balavac,pa nemoze covjek da vjeruje.Pa probam ih ubjediti da imamo najbolji poslijeratni tim,da smo beton,da placamo kvalitet,da imamo svaku poziciju poduplanu,ma jok samo se zahvalite I.Osimu,tolko im je muka da samo to znaju raci,pa nije ni cudo sto nema napredka,evo na Zelji primjer a mozes preslikati i na ostatak drzave,cim se nesto proba izdvojiti iz sivila krenuti naprijed,isplivati odma krene hajka,prozivanje i blacenje i to najvise od prvih komsija pa dalje.Ovo je vise od igre,mi igramo mi rusimo,al ovo su mracne sile koje hoce nac.kluc,hoce domacinske sudije,nece kvalitet,nece smanjenje lige,hoce ono daj ti njima ovo kolo a mi cemo ti namiriti sljedec,hoce sve ono sto je bilo zadnjih 20 godina,dotle ide da zele da I.Osim umre,koja bolest nemogu sebi doci.
Izdrzi Zeljo,Ivice,Amare a i mi cemo vam pomoci.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], tiagofaria25 i 63 gosta.