FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la exbabilon » 15 apr 2012, 10:37

Smjesna je svaka rasprava i ubjeđivanje ko je favorit, ko ima više šansi. Dovoljno je da se pogleda na ligašku tablicu, kup i sve se samo nameće. Uostalom, utakmica tek treba da se odigra, i tad će se sve najbolje vidjeti. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 15 apr 2012, 11:45

[youtube][/youtube]
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 15 apr 2012, 11:56

Sretan vam vaskrs :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 apr 2012, 12:17

Hvala!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 15 apr 2012, 12:23

Sretan svima koji slave Vaskrs, Hristos Vaskrse!

Po ovom snimku mi smo ubili Olimpic, ako ovako požrtvovano odigramo na Grbavici, ne sumnjam u pozitivan rezultat, a to je sve sem poraza!
Poslje gostovanja na Grbavici očekuju nas 2. utakmice kod kuće i to je prilika da se odljepimo od pratioca za evropu!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 apr 2012, 12:25

da,dolaze celik i zvijezda a to su ekipe koje nam leze i koje nikad ne osvajaju bodove u banjaluci i poslije njih bi trebali i matematicki obezbijediti evropu,5 kola prije kraja....utakmica na grbavici nam dodje za dusu,bez velikog imperativa,zato sam i siguran u nasu dobru partiju...

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 15 apr 2012, 18:26

Momci je moze neko da mi kaze jel ima kod vas kakvih povreda,zna li se ko nece igrati 100%?
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 apr 2012, 18:29

rano je za to...bilbija je skinuo gips i igrace,a trebali bi i svi ostali...najbolje sacekati tamo cetvrtak,petak,moze se i dotad neko na treningu sjebati..

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 14:06

Dani ponosa i slave!

Da se podsjetimo,nije davno bilo,nema ni godinu dana....i da u subotu ponovimo ovu pobjedu na grbavici!!

[youtube][/youtube]

ps kako sehic ode po vapace :D :D :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 apr 2012, 14:09

Armageddon2012 je napisao/la:Dani ponosa i slave!

Da se podsjetimo,nije davno bilo,nema ni godinu dana....i da u subotu ponovimo ovu pobjedu na grbavici!!

[youtube][/youtube]
Ovaj klip bi prije trebao da bude svojevrstan obrazovni materijal za vašu publiku.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 14:12

yebo publiku,i tako je ovdje zabranjeno o njima raspravljati :D

bitna je pobjeda,titula ovjerena kod direktnog rivala na njegovom terenu i kako stupar salje sehica po cevape....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 apr 2012, 15:47

Armageddon2012 je napisao/la:yebo publiku,i tako je ovdje zabranjeno o njima raspravljati :D

bitna je pobjeda,titula ovjerena kod direktnog rivala na njegovom terenu i kako stupar salje sehica po cevape....
U ovom slučaju da.
U vašem slučaju pak, publika, odnosno primitivizam dobrog djela vašeg gledališta svako malo zasjeni igru na terenu. I baci mrlju kako na vaš klub tako i na grad. Zato ovaj klip u učionice i nek' vam se omladina uči normalnom ponašanju. Inače da osvojite i 1000 titula neće promjeniti percepciju o vama kao o bruci BH fudbala.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 16 apr 2012, 15:56

ajd naporan si majke ti i ti i tebi slicni.sad kao samo u banjaluci ima huligana ostali cvjecke.daj molim te.idi rusi svoj stadoion prevrci klupe za igrace tuci redare i prebij upravu.joj sto ne mogu ovih licemjera smisliti. :roll:

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 16 apr 2012, 16:02

Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 apr 2012, 16:05

fredi je napisao/la:ajd naporan si majke ti i ti i tebi slicni.sad kao samo u banjaluci ima huligana ostali cvjecke.daj molim te.idi rusi svoj stadoion prevrci klupe za igrace tuci redare i prebij upravu.joj sto ne mogu ovih licemjera smisliti. :roll:
Sinek, dvije različite dimenzije.
I opet ćemo srušiti sve pred sobom kad nam lopovi iz naših redova budu potkradali klub. Pokušano ej na milion načina da im se skrene pažnja da odstupe ili počnu raditi za Klub. Nisi slušali.
Niko od nas nije ganjao igrače Širokog, da je to bio cilj, niko živ ne bi izišao iz svlačionice. Cilj su bili pijavice iz naše uprave koje su prodale tekmu. I na kraju, **** smo im mame. Niko od njih više ne sjedi u Upravi i klub konačno liči na Klub. Da su Lešinari akcijhali s istim ciljem dobili bi respect. No, vaši motivi su fašističko-šovinistički i stoga, konstatacija ne samo da ti je fula, nego jadan pokušaj opravdavanja šovinističkog primitivizma.

Aj Vozdra :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 16:25

Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.
vi ste to i zasluzili...jako ste korektna ekipa,mislim da niste dobili ni jedan zuti karton u subotu,iako je rijec bila o vrlo vaznoj utakmici...
svaka cast!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 16 apr 2012, 20:32

ivan.balic je napisao/la:Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.
I one godine kad smo uzeli kup,par dana poslje toga ste vi dosli i u prvenstvenoj tekmi nas uzeli nas 0-2.Dobili ste aplauz i čestitke kao niko do tad.A vidi slucajnosti iz iste mahale dolazite i vi i oni koji su dočekani onako kako su i zasluzili.Sto bi rekao amageddon s gospodinom gospodski s konjima konjski.Svaka čast Olimpicu na korektnosti,komsije bi nesto mogle i nauciti od vas...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 16 apr 2012, 20:39

VAM je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.
I one godine kad smo uzeli kup,par dana poslje toga ste vi dosli i u prvenstvenoj tekmi nas uzeli nas 0-2.Dobili ste aplauz i čestitke kao niko do tad.A vidi slucajnosti iz iste mahale dolazite i vi i oni koji su dočekani onako kako su i zasluzili.Sto bi rekao amageddon s gospodinom gospodski s konjima konjski.Svaka čast Olimpicu na korektnosti,komsije bi nesto mogle i nauciti od vas...
Mi smo 1921 VELICINA najveca u drzavi Nasoj,a potvrdu toga ce te dobitu na Grbavici u subotu. Osramotit cemo vas ali sportski ne onako maloumno i debilski kao sto to samo vi znate (pojedinci).
Imali ste srece u zadnje dvije tekme protiv 1921 da ste prekinuli al bi vas natrpali,
dobrodoslicu vam zelim na Grbavicu
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 21:17

ma ima i u onom zeljeznicaru korektnih momaka,recimo ovaj zeba super igra fudbal,fino se i ponasa,ustvari,vecina u timu su korektni momci,pa i pomocni trener almir memic sto je igrao u borcu nekad,ali onaj beslija i amar osim su toliki konji da bih vise volio opaliti im samar,nego da mi neko dadne sto maraka...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 16 apr 2012, 21:24

Zebi svaka čast i za ponasanje i za umijeće.Ima tu još normalnih ljudi,međutim onaj živinički furak je dovoljan da s.j.e.ebe i ono malo sto valja...Samo opet koliko ih god njihovi navijaci gotive,opet s nama igraju u nedjelju,zbog derbija spanskog prvenstva.Sve željo ovo-ono,ali real je real...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.