FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ScooTeR
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ScooTeR » 15 apr 2012, 18:26

Momci je moze neko da mi kaze jel ima kod vas kakvih povreda,zna li se ko nece igrati 100%?
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 apr 2012, 18:29

rano je za to...bilbija je skinuo gips i igrace,a trebali bi i svi ostali...najbolje sacekati tamo cetvrtak,petak,moze se i dotad neko na treningu sjebati..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 14:06

Dani ponosa i slave!

Da se podsjetimo,nije davno bilo,nema ni godinu dana....i da u subotu ponovimo ovu pobjedu na grbavici!!

[youtube][/youtube]

ps kako sehic ode po vapace :D :D :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 apr 2012, 14:09

Armageddon2012 je napisao/la:Dani ponosa i slave!

Da se podsjetimo,nije davno bilo,nema ni godinu dana....i da u subotu ponovimo ovu pobjedu na grbavici!!

[youtube][/youtube]
Ovaj klip bi prije trebao da bude svojevrstan obrazovni materijal za vašu publiku.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 14:12

yebo publiku,i tako je ovdje zabranjeno o njima raspravljati :D

bitna je pobjeda,titula ovjerena kod direktnog rivala na njegovom terenu i kako stupar salje sehica po cevape....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 apr 2012, 15:47

Armageddon2012 je napisao/la:yebo publiku,i tako je ovdje zabranjeno o njima raspravljati :D

bitna je pobjeda,titula ovjerena kod direktnog rivala na njegovom terenu i kako stupar salje sehica po cevape....
U ovom slučaju da.
U vašem slučaju pak, publika, odnosno primitivizam dobrog djela vašeg gledališta svako malo zasjeni igru na terenu. I baci mrlju kako na vaš klub tako i na grad. Zato ovaj klip u učionice i nek' vam se omladina uči normalnom ponašanju. Inače da osvojite i 1000 titula neće promjeniti percepciju o vama kao o bruci BH fudbala.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 16 apr 2012, 15:56

ajd naporan si majke ti i ti i tebi slicni.sad kao samo u banjaluci ima huligana ostali cvjecke.daj molim te.idi rusi svoj stadoion prevrci klupe za igrace tuci redare i prebij upravu.joj sto ne mogu ovih licemjera smisliti. :roll:

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 16 apr 2012, 16:02

Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 apr 2012, 16:05

fredi je napisao/la:ajd naporan si majke ti i ti i tebi slicni.sad kao samo u banjaluci ima huligana ostali cvjecke.daj molim te.idi rusi svoj stadoion prevrci klupe za igrace tuci redare i prebij upravu.joj sto ne mogu ovih licemjera smisliti. :roll:
Sinek, dvije različite dimenzije.
I opet ćemo srušiti sve pred sobom kad nam lopovi iz naših redova budu potkradali klub. Pokušano ej na milion načina da im se skrene pažnja da odstupe ili počnu raditi za Klub. Nisi slušali.
Niko od nas nije ganjao igrače Širokog, da je to bio cilj, niko živ ne bi izišao iz svlačionice. Cilj su bili pijavice iz naše uprave koje su prodale tekmu. I na kraju, **** smo im mame. Niko od njih više ne sjedi u Upravi i klub konačno liči na Klub. Da su Lešinari akcijhali s istim ciljem dobili bi respect. No, vaši motivi su fašističko-šovinistički i stoga, konstatacija ne samo da ti je fula, nego jadan pokušaj opravdavanja šovinističkog primitivizma.

Aj Vozdra :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 16:25

Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.
vi ste to i zasluzili...jako ste korektna ekipa,mislim da niste dobili ni jedan zuti karton u subotu,iako je rijec bila o vrlo vaznoj utakmici...
svaka cast!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 16 apr 2012, 20:32

ivan.balic je napisao/la:Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.
I one godine kad smo uzeli kup,par dana poslje toga ste vi dosli i u prvenstvenoj tekmi nas uzeli nas 0-2.Dobili ste aplauz i čestitke kao niko do tad.A vidi slucajnosti iz iste mahale dolazite i vi i oni koji su dočekani onako kako su i zasluzili.Sto bi rekao amageddon s gospodinom gospodski s konjima konjski.Svaka čast Olimpicu na korektnosti,komsije bi nesto mogle i nauciti od vas...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 16 apr 2012, 20:39

VAM je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Simpatizer sam Olimpica. Naši kažu da su u BL lijepo primljeni i da je ta dva dana koja su bili tamo sve bilo u najboljem redu. Pobjeda bez zamjerki.
I one godine kad smo uzeli kup,par dana poslje toga ste vi dosli i u prvenstvenoj tekmi nas uzeli nas 0-2.Dobili ste aplauz i čestitke kao niko do tad.A vidi slucajnosti iz iste mahale dolazite i vi i oni koji su dočekani onako kako su i zasluzili.Sto bi rekao amageddon s gospodinom gospodski s konjima konjski.Svaka čast Olimpicu na korektnosti,komsije bi nesto mogle i nauciti od vas...
Mi smo 1921 VELICINA najveca u drzavi Nasoj,a potvrdu toga ce te dobitu na Grbavici u subotu. Osramotit cemo vas ali sportski ne onako maloumno i debilski kao sto to samo vi znate (pojedinci).
Imali ste srece u zadnje dvije tekme protiv 1921 da ste prekinuli al bi vas natrpali,
dobrodoslicu vam zelim na Grbavicu
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 apr 2012, 21:17

ma ima i u onom zeljeznicaru korektnih momaka,recimo ovaj zeba super igra fudbal,fino se i ponasa,ustvari,vecina u timu su korektni momci,pa i pomocni trener almir memic sto je igrao u borcu nekad,ali onaj beslija i amar osim su toliki konji da bih vise volio opaliti im samar,nego da mi neko dadne sto maraka...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 16 apr 2012, 21:24

Zebi svaka čast i za ponasanje i za umijeće.Ima tu još normalnih ljudi,međutim onaj živinički furak je dovoljan da s.j.e.ebe i ono malo sto valja...Samo opet koliko ih god njihovi navijaci gotive,opet s nama igraju u nedjelju,zbog derbija spanskog prvenstva.Sve željo ovo-ono,ali real je real...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 apr 2012, 21:55

Lik je provokator klasični, fašista pride. Glupo se sa takvima raspravljati. Nema efekta, nema on kapacitet za nešto ozbiljnije. Kako paramecijumu objasniti da je ekonomski isplativije odigrati utakmicu u Nedjelju sa + 2000 gledalaca, simpatizera, nego u Subotu. Ono to ne konta, niti će. Usput, ono priča o nečemu :mrgreen:

Možda je fulio forum. Riječnik je sasvim sigurno promijenio. Vjerujem da nije ovako kulturan na šumskom forumu. Što ne mogu rende kora, licemjera i fašista to je čudo jedno. Budi što zaista jesi, reci šta misliš, a ne ko hinje, kao što jesu, pisale na ovom forumu godinu dana, normalno a onda otišli u šumu i počeli da otkopavaju tenkove, teško naoružanje i potpuno promijenili priču ( po starom dobrom genocidnom običaju ) ;

Da se razumijemo, nemam ništa protiuv pravih Srba iz Srbije, protiv ovih wanna be imam jer su lažnjaci i prilično ograničeni :mrgreen:

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 16 apr 2012, 22:32

Vjerujem da nije ovako kulturan na šumskom forumu. Što ne mogu rende kora, licemjera i fašista to je čudo jedno.
cuj kulturni :D :D :D

ovaj jedan pise za amara i besliju da su konji,i da bi ih isamarao,a ovaj drugi za nekoga igraca da je zivinicki furak,i kulturni :D :D :D

bas me zanima kako izgleda na tom,kako ga ti nazva sumskom forumu,gdje su nekulturni,loool :D :D :D
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 16 apr 2012, 22:55

Ih, to su divni epiteti u odnosu šta tamo pišu.

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 17 apr 2012, 08:30

A sta se ovdje pise majko mila....Ovaj govori za Osima da je konjina a frajer dingospo zestoki, ovaj vamo govori da smo fasiste a nikad nije ni prisao Bl..Ja sam wanna be Srbin a familija mi zivi vec 300 godina u BL..Velika mana ovih foruma je sto ljudi stvaraju pogresnu sliku o necemo velikom na osnovu individualaca!!!
Predlazem da se na ovoj stranici vise ne obracajamo mi pravi Banjalucani!!!
Ko ih jeeebe vise...mi smo **** najveca oni su gospoda iz Teherana a ni prismrdili nisu ovom gradu i glavnoj kako oni kazu dzadi u ovom gradu koja slucajno nosi naziv GOSPODSKA ULICA!!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 17 apr 2012, 08:45

Vidim ja nesto mi nedostaje u izlaganju @nikad izvini.Da li je moguće da je sastavio recenicu u kojoj spominje sumsku,genocid,tenkove itd,a da nije spomenuo bradonje oko sarajeva,svašta... :? U pitanju je termin tekme frajer o srbiji,tenkovima :roll: Eto sad i znamo da može "prave" Srbe,a ne može fašiste itd.Inače jako bitno za nedjeljnu tekmu...
@kaniđa
Nisu oni svi ovakvi,zalomi se i koji normalan,tako da te to ne sikira.Imaju i oni nešto slično Gospodskoj,to je Vase Misk..ops,pardon Ferhadiju.
Nego da paćenike ostavimo na miru i vratimo se temi koja je po ko zna koji put otisla u krivom smjeru dolaskom raznoraznih padobranaca.Jutros citam u Glasu Srpske da smo kompletni za narednu tekmu,Bilbija se oporavio Žižović odradio kartone,tako da u najjačem sastavu izlazimo na teren,Božičić najavljuje ofanzivu...Sve u svemu očekuje se dobra tekma...

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 17 apr 2012, 09:11

VAM je napisao/la:Vidim ja nesto mi nedostaje u izlaganju @nikad izvini.Da li je moguće da je sastavio recenicu u kojoj spominje sumsku,genocid,tenkove itd,a da nije spomenuo bradonje oko sarajeva,svašta... :? U pitanju je termin tekme frajer o srbiji,tenkovima :roll: Eto sad i znamo da može "prave" Srbe,a ne može fašiste itd.Inače jako bitno za nedjeljnu tekmu...
@kaniđa
Nisu oni svi ovakvi,zalomi se i koji normalan,tako da te to ne sikira.Imaju i oni nešto slično Gospodskoj,to je Vase Misk..ops,pardon Ferhadiju.
Nego da paćenike ostavimo na miru i vratimo se temi koja je po ko zna koji put otisla u krivom smjeru dolaskom raznoraznih padobranaca.Jutros citam u Glasu Srpske da smo kompletni za narednu tekmu,Bilbija se oporavio Žižović odradio kartone,tako da u najjačem sastavu izlazimo na teren,Božičić najavljuje ofanzivu...Sve u svemu očekuje se dobra tekma...
Antolovic
Stupar
Zaric
Markovic
Stakic
Raspudic
Grahovac
Zizovic
Krunic
Kajkut
Bilbija
Uz ovu postavu nijanse ce odluciti...Nista oni nisu jaci od nas osim za nijansu na bokovima, a i po bokovima su jaci sto se tice fizicke spreme a u drugu ruku mi smo iskusniji po bokovima sto smo pokazali onim preljepim pogodkom na grbavici prosle god!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []