svi smo previse tendenciozni treba bit realan pa rec sta nas ceka,,al mlatnut ih moramo kako god okrenesE.D je napisao/la:ma nista se nezna..moze svasta biti..nismo jos konstanta ekipa da bi se mogli usuditi u neke prognoze. ali sve je moguce..pobjeda u briselu, kiks kod kuce ili obrnuto..nikad se neznaPhantom je napisao/la:rano moja milaa bit ce nama lagani popusling u briselu al i njima u zenicial et tajanstveno se nadamo u ta neka 4 poena
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
to u svakom slucaju, jedna pobjeda mora biti nasa, inace nas nema nigdje! ali ima jos do toga..5 mjeseca su dugo vrijeme! moze svasta biti u tom vremenu..mozda blazevic nadze kakvog igraca za nas u "velikom bratu" koji ce nas odvesti na SPPhantom je napisao/la:svi smo previse tendenciozni treba bit realan pa rec sta nas ceka,,al mlatnut ih moramo kako god okrenesE.D je napisao/la:ma nista se nezna..moze svasta biti..nismo jos konstanta ekipa da bi se mogli usuditi u neke prognoze. ali sve je moguce..pobjeda u briselu, kiks kod kuce ili obrnuto..nikad se neznaPhantom je napisao/la:rano moja milaa bit ce nama lagani popusling u briselu al i njima u zenicial et tajanstveno se nadamo u ta neka 4 poena

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
jesam nestrpljivvvvvvvv 

Ma dobar bi bio i bod vjerujte mi, nisu ni oni za odbacit..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Ma bod u Belgiji je ko kuća, gled'o sam ih protiv Španije, razvalili su špance. Fora je sto od poznatih igraca znam samo Soncka,Kompany-ja i Borrea, al imaju mlad tim, igraju dobro, pa nisu dzaba dobili Italiju na Olimpijadi. Dosta igraca iz te olimpijske reprezentacije igraju sad za A tim Belgije. Valja se dobro pripazit, i ne trebaju nam izjave kako cemo ih razvalit, ko i Tursku, trebamo bit realni i rec da je bod u Belgiji velik ko kuća, a ako pobijedimo Bosna ce da gori
, bit ce haos.Hocu reci -tek kad pobijedimo onda se trebamo qrčit'. Samo da nam se Bajramovic oporavi i da udje u formu do te utakmice, a mozda se do tad pojavi jos koji igrac (kvalitetan),pogotovo odbrambeni - bilo bi idealno. POZZ svim BOSANCIMA i HERCEGOVCIMA.

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
pusti to ko je poznat ko nije ne znaju ni oni nas pa opet dobiju po usima
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Saznat ce oni za nas u martuPhantom je napisao/la:pusti to ko je poznat ko nije ne znaju ni oni nas pa opet dobiju po usima

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Dva remija poklopit se usima i probati se boriti makar za trecu poziciju.
Remi u Briselu i tri boda u Zenici tek onda ulazimo u borbu za baraz.
Jedna meni jedna tebi pobijeda a milion pitanja i nepoznanica
Poraz i remi poklopit se dvaput usima i gledati za cetvrto mijesto.
Dva poraza cetvrto mijesto u neizvjesnosti
Dvije pobijede-Ciro izabran za predsijednika BIH
Raja pocinje da se pali i zari i onda nas turci naguze ono lagano da sve zvijezde vidimo
P.S a u slucaju tog zadnjeg mozda i nas krene i usput dodzemo pameti sta treba a sta ne :ugeek:
Dva poraza cetvrto mijesto u neizvjesnosti

Dvije pobijede-Ciro izabran za predsijednika BIH

P.S a u slucaju tog zadnjeg mozda i nas krene i usput dodzemo pameti sta treba a sta ne :ugeek:
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma hajmo mi ovo malo zakljucati
dosadna vam je prepirka i prica kad se uopste ne moze ni naslutiti ko ce biti pozvan i kakvih ce promjena biti
dosadna vam je prepirka i prica kad se uopste ne moze ni naslutiti ko ce biti pozvan i kakvih ce promjena biti
Tvoj odgovor nema veze s vezom ipak mi raspravljamo o sljedecoj utakmici nase reprezentacije i svi imamo pravo da iznesemo svoje misljenje svidjalo se to nekome ili ne..lolo je napisao/la:ma hajmo mi ovo malo zakljucati
a sto se tice ko ce biti pozvan, vjerovatno cemo znati u skorije vrijeme, pa cemo malo da raspravljamo i o tome u ovoj temi..
Odlican post, hvala bogu da ima i ovakvih poput sukisp i druge normalne raje vec mi ove djecurlije i njihovih upadica i uvreda na vrh glave.sukisp je napisao/la:Dva remija poklopit se usima i probati se boriti makar za trecu poziciju.
Dva poraza cetvrto mijesto u neizvjesnosti![]()
Dvije pobijede-Ciro izabran za predsijednika BIHRaja pocinje da se pali i zari i onda nas turci naguze ono lagano da sve zvijezde vidimo
![]()
![]()
Nesto razmišljam, biće zanimljivo vidjeti Bajramovića i Rahimića u vezi ako ih Ćiro postavi u prvih XI. Onda bi se moglo i igrati 4-4-2, jer su obojica defanzivni vezni a mogu da budu jaaako korisni u napadu. Samo da Hrgović ili Papac dođu na lijevog beka pa da imamo ofanzivnu ali ne i samoubilačku taktiku.
zbog takve djecurlije ja fasova ban, a pojma nemam zasto..ovaj admin nema pojma o svojim poslu!samko74 je napisao/la:Odlican post, hvala bogu da ima i ovakvih poput sukisp i druge normalne raje vec mi ove djecurlije i njihovih upadica i uvreda na vrh glave.sukisp je napisao/la:Dva remija poklopit se usima i probati se boriti makar za trecu poziciju.
Dva poraza cetvrto mijesto u neizvjesnosti![]()
Dvije pobijede-Ciro izabran za predsijednika BIHRaja pocinje da se pali i zari i onda nas turci naguze ono lagano da sve zvijezde vidimo
![]()
![]()
Evo sta ja mislim da ce se desiti :
Belgija 2-2 BIH
BIH 2-1 Belgija
Belgija 2-2 BIH
BIH 2-1 Belgija
- lolo d pitar
- Kontakt:
evo sta ja mislim da ce se desiti
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1
Ti si pesimista, taj prvi rezultat u Belgiji je moguc, al mi kuci 1-1 u ovoj situaciji trenutno je nemoguce, jer imamo dobru atmosferu, i sigurno da mozemo napraviti nesto vise..lolo je napisao/la:evo sta ja mislim da ce se desiti
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1
Tesko da ce Belgijanci moci doci do nekog boda u Zenici, tamo gdje smo samo izgubili 3 puta i gdje uvijek vlada sjajna atmosfera.Lovac je napisao/la:Ti si pesimista, taj prvi rezultat u Belgiji je moguc, al mi kuci 1-1 u ovoj situaciji trenutno je nemoguce, jer imamo dobru atmosferu, i sigurno da mozemo napraviti nesto vise..lolo je napisao/la:evo sta ja mislim da ce se desiti
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1

Ma nemaju sanse nikakve, ali samo ako igraci nastave igrati kao sto su igrali do sad, tj. ako se ne desi nesto sto bi moglo poremetiti atmosferu medju njima.Tarik14 je napisao/la:Tesko da ce Belgijanci moci doci do nekog boda u Zenici, tamo gdje smo samo izgubili 3 puta i gdje uvijek vlada sjajna atmosfera.Lovac je napisao/la:Ti si pesimista, taj prvi rezultat u Belgiji je moguc, al mi kuci 1-1 u ovoj situaciji trenutno je nemoguce, jer imamo dobru atmosferu, i sigurno da mozemo napraviti nesto vise..lolo je napisao/la:evo sta ja mislim da ce se desiti
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1
Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
Recimo: Jahica umjesto Vasilica; Nadarevica umjesto Torlaka; Stilica umjesto Bartolovica i Bajramovica umjesto Radeljica!Tarik14 je napisao/la:Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.