Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Phantom
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Phantom » 23 okt 2008, 11:15

E.D je napisao/la:
Phantom je napisao/la:rano moja milaa bit ce nama lagani popusling u briselu al i njima u zenici :evil:
ma nista se nezna..moze svasta biti..nismo jos konstanta ekipa da bi se mogli usuditi u neke prognoze. ali sve je moguce..pobjeda u briselu, kiks kod kuce ili obrnuto..nikad se nezna :) al et tajanstveno se nadamo u ta neka 4 poena :lol:
svi smo previse tendenciozni treba bit realan pa rec sta nas ceka,,al mlatnut ih moramo kako god okrenes

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 23 okt 2008, 11:19

Phantom je napisao/la:
E.D je napisao/la:
Phantom je napisao/la:rano moja milaa bit ce nama lagani popusling u briselu al i njima u zenici :evil:
ma nista se nezna..moze svasta biti..nismo jos konstanta ekipa da bi se mogli usuditi u neke prognoze. ali sve je moguce..pobjeda u briselu, kiks kod kuce ili obrnuto..nikad se nezna :) al et tajanstveno se nadamo u ta neka 4 poena :lol:
svi smo previse tendenciozni treba bit realan pa rec sta nas ceka,,al mlatnut ih moramo kako god okrenes
to u svakom slucaju, jedna pobjeda mora biti nasa, inace nas nema nigdje! ali ima jos do toga..5 mjeseca su dugo vrijeme! moze svasta biti u tom vremenu..mozda blazevic nadze kakvog igraca za nas u "velikom bratu" koji ce nas odvesti na SP :mrgreen:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 okt 2008, 16:51

jesam nestrpljivvvvvvvv :evil:

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 okt 2008, 18:17

Ma dobar bi bio i bod vjerujte mi, nisu ni oni za odbacit..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 22:06

Ma bod u Belgiji je ko kuća, gled'o sam ih protiv Španije, razvalili su špance. Fora je sto od poznatih igraca znam samo Soncka,Kompany-ja i Borrea, al imaju mlad tim, igraju dobro, pa nisu dzaba dobili Italiju na Olimpijadi. Dosta igraca iz te olimpijske reprezentacije igraju sad za A tim Belgije. Valja se dobro pripazit, i ne trebaju nam izjave kako cemo ih razvalit, ko i Tursku, trebamo bit realni i rec da je bod u Belgiji velik ko kuća, a ako pobijedimo Bosna ce da gori :D :D :D , bit ce haos.Hocu reci -tek kad pobijedimo onda se trebamo qrčit'. Samo da nam se Bajramovic oporavi i da udje u formu do te utakmice, a mozda se do tad pojavi jos koji igrac (kvalitetan),pogotovo odbrambeni - bilo bi idealno. POZZ svim BOSANCIMA i HERCEGOVCIMA.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 23 okt 2008, 22:17

pusti to ko je poznat ko nije ne znaju ni oni nas pa opet dobiju po usima

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 okt 2008, 22:21

Phantom je napisao/la:pusti to ko je poznat ko nije ne znaju ni oni nas pa opet dobiju po usima
Saznat ce oni za nas u martu :D :D :D :D :D
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 okt 2008, 00:40

Dva remija poklopit se usima i probati se boriti makar za trecu poziciju.
Remi u Briselu i tri boda u Zenici tek onda ulazimo u borbu za baraz.
Jedna meni jedna tebi pobijeda a milion pitanja i nepoznanica
Poraz i remi poklopit se dvaput usima i gledati za cetvrto mijesto.
Dva poraza cetvrto mijesto u neizvjesnosti :roll:
Dvije pobijede-Ciro izabran za predsijednika BIH :lol: Raja pocinje da se pali i zari i onda nas turci naguze ono lagano da sve zvijezde vidimo :lol: :mrgreen:
P.S a u slucaju tog zadnjeg mozda i nas krene i usput dodzemo pameti sta treba a sta ne :ugeek:

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 24 okt 2008, 00:43

ma hajmo mi ovo malo zakljucati
dosadna vam je prepirka i prica kad se uopste ne moze ni naslutiti ko ce biti pozvan i kakvih ce promjena biti

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 24 okt 2008, 04:52

lolo je napisao/la:ma hajmo mi ovo malo zakljucati
dosadna vam je prepirka i prica kad se uopste ne moze ni naslutiti ko ce biti pozvan i kakvih ce promjena biti
Tvoj odgovor nema veze s vezom ipak mi raspravljamo o sljedecoj utakmici nase reprezentacije i svi imamo pravo da iznesemo svoje misljenje svidjalo se to nekome ili ne..

a sto se tice ko ce biti pozvan, vjerovatno cemo znati u skorije vrijeme, pa cemo malo da raspravljamo i o tome u ovoj temi..

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 24 okt 2008, 04:56

sukisp je napisao/la:Dva remija poklopit se usima i probati se boriti makar za trecu poziciju.
Dvije pobijede-Ciro izabran za predsijednika BIH :lol: Raja pocinje da se pali i zari i onda nas turci naguze ono lagano da sve zvijezde vidimo :lol: :mrgreen:
P.S a u slucaju tog zadnjeg mozda i nas krene i usput dodzemo pameti sta treba a sta ne :ugeek:
Odlican post, hvala bogu da ima i ovakvih poput sukisp i druge normalne raje vec mi ove djecurlije i njihovih upadica i uvreda na vrh glave.

adnan14
Kontakt:

Post Postao/la adnan14 » 25 okt 2008, 19:02

Nesto razmišljam, biće zanimljivo vidjeti Bajramovića i Rahimića u vezi ako ih Ćiro postavi u prvih XI. Onda bi se moglo i igrati 4-4-2, jer su obojica defanzivni vezni a mogu da budu jaaako korisni u napadu. Samo da Hrgović ili Papac dođu na lijevog beka pa da imamo ofanzivnu ali ne i samoubilačku taktiku.

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 26 okt 2008, 00:38

samko74 je napisao/la:
sukisp je napisao/la:Dva remija poklopit se usima i probati se boriti makar za trecu poziciju.
Odlican post, hvala bogu da ima i ovakvih poput sukisp i druge normalne raje vec mi ove djecurlije i njihovih upadica i uvreda na vrh glave.
zbog takve djecurlije ja fasova ban, a pojma nemam zasto..ovaj admin nema pojma o svojim poslu!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 okt 2008, 00:42

Evo sta ja mislim da ce se desiti :

Belgija 2-2 BIH

BIH 2-1 Belgija

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 26 okt 2008, 00:45

evo sta ja mislim da ce se desiti
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 26 okt 2008, 02:40

lolo je napisao/la:evo sta ja mislim da ce se desiti
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1
Ti si pesimista, taj prvi rezultat u Belgiji je moguc, al mi kuci 1-1 u ovoj situaciji trenutno je nemoguce, jer imamo dobru atmosferu, i sigurno da mozemo napraviti nesto vise..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 okt 2008, 02:51

Lovac je napisao/la:
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1
Ti si pesimista, taj prvi rezultat u Belgiji je moguc, al mi kuci 1-1 u ovoj situaciji trenutno je nemoguce, jer imamo dobru atmosferu, i sigurno da mozemo napraviti nesto vise..
Tesko da ce Belgijanci moci doci do nekog boda u Zenici, tamo gdje smo samo izgubili 3 puta i gdje uvijek vlada sjajna atmosfera. ;)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 26 okt 2008, 02:53

Tarik14 je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
belgija bih 3-1
bih belgija 1-1
Tesko da ce Belgijanci moci doci do nekog boda u Zenici, tamo gdje smo samo izgubili 3 puta i gdje uvijek vlada sjajna atmosfera. ;)
Ma nemaju sanse nikakve, ali samo ako igraci nastave igrati kao sto su igrali do sad, tj. ako se ne desi nesto sto bi moglo poremetiti atmosferu medju njima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 okt 2008, 02:58

Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.

e.d.
Kontakt:

Post Postao/la e.d. » 26 okt 2008, 03:02

Tarik14 je napisao/la:Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
Recimo: Jahica umjesto Vasilica; Nadarevica umjesto Torlaka; Stilica umjesto Bartolovica i Bajramovica umjesto Radeljica!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.