Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Raul_64
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Raul_64 » 12 apr 2012, 00:21

zeljocity je napisao/la:Kakav je omjer u tekmama izmedzu Reala i Atletica??
83:35

6,7 za redom.

a od 99 i zadnje pobjede Atletika uz remije jel,Real je uspio tu napraviti dodatnih 17 pobjeda fore.
brutalno.

13 godina vec ide.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 apr 2012, 11:50

zeljocity je napisao/la:Bjezi ba bolje predat odmah i pisat 3:0 za Real nego ovako bezze zivce kidat.
Slazem se . Sinoc sam totalno pogubio zivce,pogotovo zbog Curtona i Godina ,jos ono slavlje mrtvog portugalca nakon golova :o totalno me razjebalo :roll: .Bolje da smo postavili neki kip umjesto Curtona(lik visok skoro 2 metra a onakve golove primati :? ) . A Godin,opet naivno pravi penal, opet pravi istu glupost koja nas je kostala bodova u Zaragozi . Definitvno ga prodati na ljeto a Domigueza ili Pulida, staviti da cine stoperski par zajedno sa Mirandom . Eno Pulido igra veoma dobro u Rayu ,bice odlican mesar.

Sto se tice utakmice . Mislim da rezultat ne reflektuje pravo stanje na terenu , do drugog sutica odvratnog, bili smo u najmanju ruku ravnopravni . Eh sada , problem je sto nemamo Messija ili Cristinu, koji ce zabiti dva gola iz tri pokusaja ,koji ce kada je najteze uzeti stvari u svoje ruke nekim potezom rijesiti tekmu .
Do gola Tigra,(koji je jos jednom dokazao da je najbolja svjetska ''9'' )odigralo se odlicno cak sam ocekivao da ce Atleti pritisnuti jos vise nebi se eventualno doslo do pobjede,medjutim,neobjasnjiv pad . No mislim tada se najbolje moglo vidjelo to breme tesko 13 godina . Igraci su se gotovo paralizirali ,nisu mogli sastaviti dva pasa kako treba,sredina terena totalno razbijena,Tiago je tada pokazao koliko je ustvari limitiran igrac, neki igraci da definitivno ne vrijede koliko bi zeljeli . Prije svega Diego ni u snu ne moze imati platu od 5 mil eura . To mozda u Wolsfburgu moze ali u Atleticu ne sigurno . I da, kakvo navijanje 8-) jednostavno imas osjecaj kao da gledas neki derby iz juzne Amerike ,definitivno navijaci No1 na svijetu !

Ne treba se previse bedirati . Ipak je Real neka druga galaksija u odnosu na Atleti ,a Atletico odavno nije ono sto je bio nekada. Derby Madrilleno gotovo i da ne postoji vise i mislim da se uvijek bez potrebe dize toliko tenzije oko njega . K'o da se radi o El Classicu . To najmanje treba jednom klubu koji se pokusava vratiti na stare staze .
Nas veliki derby i utakmica sezone je u sljedeci cetvrtak protiv Valencie . Na Cup Uefa se sada iskljucivo treba koncentrirati,protiv Raya kljucne igrace odmoriti i nadati se Bukurestu 8-) .

Inace,spominje se da je Capue kaparisan za sljedecu sezone ,sada jel to suplja da se smire navijaci,ili ima istine u tome vidjecemo . Nadam se da jeste . Lik je zvijer,prava masina na sredini terena.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 apr 2012, 13:09

Ne znam cemu tako pesimistican post Juzni..Godin vam je trenutno najjaci stoper,na stranu naivno skrivljeni penal..
Diego je sinoc bio maestralan ..Kada on uzme loptu mene su trnci obuzimali.. Covjek je savrsen tehnicar..
Nadam se da ce vam stici to pojacanje u vezi jer jedan partner Gabiju,koji je sinoc takodjer bio predobar,dao bi drugu dimenziju Athleticu koji bi samim tim postao kompletna momcad..
Mozda ne bi bilo lose da se tu Koke sa njim forsira,ali ne vjerujem da Athleti moze sebi dopustiti taj luksuz da eksperimentise kada su vec u zamahu..

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 apr 2012, 14:34

Rijesite se onog Kurt0na :D Kurt0n je katastrofa :D Na prvi slobodnjak,Ronaldo nije ni opuco a on vec lego na travu cccc... KURT0N :D

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 apr 2012, 15:17

FKKrajina je napisao/la:Rijesite se onog Kurt0na :D Kurt0n je katastrofa :D Na prvi slobodnjak,Ronaldo nije ni opuco a on vec lego na travu cccc... KURT0N :D
Šta će čovjek, leg'o na travu da bolje vidi let lopte :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 13 apr 2012, 22:51

[youtube][/youtube]

slika
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 apr 2012, 15:30

Zbog lose partije u derbyu, Godin ,Arda i Gabi bice na klupi protiv Raža . Njih ce mjenjati Salvio,Mario i Dominguez(jako me interesuje kako ce djelovati u tandemu sa Mirandom ) . Inace, ne ocekujem nista drugo osim poraza . A navodno Ahmed Bulut,agent od Emrea,vec mu trazi kucu u Madridu . Dok je Caminero potvrdio da se vec radi na pojacanjima za sljedecu sezonu ,takodjer,potvrdio je da ce Colo ostati i naredne sezone u klubu . To me jako raduje !! 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 apr 2012, 23:37

Pobjeda na Vallecasu :D El Tigre 8-) odlucio tekmu svojim 22 golom u Primeri, iz odlicne kontre od dva poteza, Juanfran odlicnom asistencijom izbacio Radamela pred istrcalog Cobenu, a Falcao to ne promasuje ove sezone :D

Sada Atleti ima 45 bod, zajedno sa Espanyolom, Sevillom, Bilbaom, a sljedece kolo na Calderonu gostuje Espanyol ;)

U cetvrtak u 1/2 EL na Calderonu derbi sa Sismisima koji su danas nastradali od Espanyola sa 4-0 :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 apr 2012, 01:32

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pobjeda na Vallecasu :D El Tigre 8-) odlucio tekmu svojim 22 golom u Primeri, iz odlicne kontre od dva poteza, Juanfran odlicnom asistencijom izbacio Radamela pred istrcalog Cobenu, a Falcao to ne promasuje ove sezone :D

Sada Atleti ima 45 bod, zajedno sa Espanyolom, Sevillom, Bilbaom, a sljedece kolo na Calderonu gostuje Espanyol ;)

U cetvrtak u 1/2 EL na Calderonu derbi sa Sismisima koji su danas nastradali od Espanyola sa 4-0 :mrgreen:
Da,samo sto je nekoliko minuta kasnije promasio jos bolju situaciju :D ali vec je zabio 22 gola u sezoni,ne moze mu se nista zamjeriti . Ukupno 30 ako racunamo i Uefa Cup :o 8-) . Grande Tigre !! Sto se tice utakmice, bila je zivi smor,Atletico jako los ,al' posto se gostujuce pobjede ove sezone prava rijetkost,ovoj pobjedi ne treba gledati u zube :mrgreen: . Sama utakmica je bila dosta ravnopravna ,s tim da je Atletico uprkos losoj igri, stvorio ozbiljnije prilike i moze se reci da zasluzeno nosi tri boda na Calderon . U cetvrtak Valencia ,valjda su i oni malo uzdrmani nakon danasnjeg poraza,mada su igrali bez nekih prvotimaca .

Btw Sandoval (trener Raya) kaze da bi sa njim Atletico bio prvak La lige :oops: .

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 16 apr 2012, 19:58

Juzni@ Kakav je to rat izmedju Chola i Futrea?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 apr 2012, 20:31

slika
slika 8-)
Duel dva nepredvidiva i kvalitetom izjednacena tima. Valencia ne brilijira u ovog godini ,zabiljezili su dosta cudnih rezultata na svom stadionu , no nakon golijada protiv AZ-a , i Raya, ocekivalo se da zaigraju bolje medjutim ,ovog vikenda tezak poraz od Espaynola :? . Istina,odmarali su neke igrace upravo za ovaj okrsaj ,ali opet 4 komada primiti od Espaynola a pritom ne zabiti nijedan :o .Vec duze vrijeme ne mogu racunati na Banegu,tako da su na sredini terena,dosta izgubili na kreativnosti . Tu bi Atletico zbog Diega mogao imati neku prednost, ali ne sumnjam da ce ga Emery udvajati i tako pokusati zaustaviti te njegove pasove za Falca,Salvia Adriana.
Mislim da ce utakmica biti slicna onim susretima iz lige, bice tu puno respekta sa obje strane , nece biti previse srljanja ,cekat ce se neka greska protivnika i po mogucnosti pokusati zabiti iz nekih prekida . Valencia uglavnom napada preko ljeve strane gdje igraju Alba i Matheu , tako da ce kljucno biti zaustaviti te igrace . Poznavajuci oba trenera, sigurno da bi se oni zadovoljili rezultatom 0-0 i da se njih pita napali bi u 89 min ...I to tek u revans utakmici :mrgreen: :roll: .

D10S je napisao/la:Juzni@ Kakav je to rat izmedju Chola i Futrea?
Pred derby sa Realom ,Futre izjavio da treba pobjediti nebi li se Realu otezao put ka tituli . Onda mu Colo na presici odgovorio da je pretjerivanje misliti da cemo pobjediti Reala nebi li pomogli Barceloni ,da bi mu Futre jucer odgovorio, kao protiv Reala poceo si gubiti vec na presici . Tako da cekamo sada odgovor cola :roll: u svakom slucaju ,ta prepirka nije mogla doci u gorem trenutku za Atletico :roll: .

Inace, spominje se da je Caminero kaparisao Michua za sljedecu sezonu . Obzirom da mu istice ugovor 2013, Atletico bi trebao platiti 4 mil eura ,sto je prava sitnica za lika koji je zabio 15 golova u ligi . Svakako da bi njegovo dovodjenje bio dobar poraz . No bojim se da to znaci adios Diega :| . Spominje se da je doveden i Siqueria iz Granade . Jedan od boljih ljevih bekova ,za njega se interesuje jos masa klubova .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 apr 2012, 23:16

@Juzni ocekuje nas izgleda pravi spektakl.Falcao vs Soldado :mrgreen:
Ocekujem bas kao i ti tvrdu utakmicu,vidim da Emery kaze najbitnije da ne primimo gol :D Ipak,nadam se ako nista lijepim potezima i pravednom suđenju.Ne bi volio da se desi opet "slucaj Zigic".

P.S Vidim vi narednu sezonu shvaliti vrlo ozbiljno,Michu i Siqueria su jako dobri igraci (htjela ih je i VCF :lol: ),a izgleda bi mogli dovesti Tosica iz CSKA te Castra iz Mallorce.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 18 apr 2012, 23:36

Taj Siqueira je odlican bek sa nevjerovatnim napadackim potencijalom a jednako je dobar i u defanzivi. Ali mislim da ga Atleti nece dovoditi jer ima nista slabijeg Filipea Luisa. Sto se Michua tice, nemam sta reci, momak je centralni vezni a zabio je 13,14 golova za Rayito. U rotaciji sa Atleticovim veznjacima bi bio odlican. Steta sto ranije nije presao u neki klub iz Primere.

Ej da, sutra utakmica. Jedva cekam, ne ocekujem pretjerano dobru utakmicu. Cholo ce fino zatvoriti i ici na to da prvo poluvrijeme ne primi gol, ako sta udje dobro i jest. U drugom poluvremenu ce se krenuti malo ofanzivnije i ocekujem gol Falcaa (nije u 2 utakmice jos zabio Valenciji, trebao bi sutra) i to bi trebalo biti to, onda lagano zatvaranje i cuvanje rezultata. 1-0 odprilike ocekujem, u uzvratu ce se sve rjesavati.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 apr 2012, 17:16

Nece ovdje biti previse golova.. Ocekujem maximalno 2 gola na utakmici,nesto slicno ligaskom duelu..Stvarno ce nijanse odlucivati u ovim utakmicama.. Sto se mene tice svejedno mi je ko ce proci,ali malo vise sanse dajem Valensiji..
Diego vs Canales
Falcao vs Soldado

:))))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 apr 2012, 19:09

Takodje Adi ,nadam se dobrom sudjenu . Dosta se spominje taj penal nad Zigom ,a niko ne spominje onaj regularan gol Forlana koji je ponisten ,te offsajd za Kuna kada je ovaj trebao izaci sam pred golmana . Vidim svi ocekujemo tvrdu utakmicu,a u takvim slucajevima desi se upravo suprotno ,ono bude kisa golova :D .

Btw Jes mi Blanco neobican bez Gaga na avataru :mrgreen:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 19 apr 2012, 20:49

Courtois; Juanfran, Miranda, Domínguez, Filipe Luis; Gabi, Mario Suárez; Adrián, Diego, Turan; Falcao

Alves; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Tino Costa; Feghouli, Jonas, Mathieu; Soldado

Nadam se pobjedi Atletica, minimalnoj.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 apr 2012, 21:25

Goooooool de Tigre Falcao 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 apr 2012, 21:36

Zasluzeno vodstvo Atletica mada cini mi se da su se nakon pogotka malo povukli sto mi se apsolutno ne svidza.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 19 apr 2012, 21:57

Kakvo vodstvo? :D

Sad morate dat bar 2 gola da bi se mogli s pravom nadati prolasku.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 apr 2012, 22:15

D10S je napisao/la:Kakvo vodstvo? :D

Sad morate dat bar 2 gola da bi se mogli s pravom nadati prolasku.
Sad samo jos jedan :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.