Slazem se . Sinoc sam totalno pogubio zivce,pogotovo zbog Curtona i Godina ,jos ono slavlje mrtvog portugalca nakon golovazeljocity je napisao/la:Bjezi ba bolje predat odmah i pisat 3:0 za Real nego ovako bezze zivce kidat.
Sto se tice utakmice . Mislim da rezultat ne reflektuje pravo stanje na terenu , do drugog sutica odvratnog, bili smo u najmanju ruku ravnopravni . Eh sada , problem je sto nemamo Messija ili Cristinu, koji ce zabiti dva gola iz tri pokusaja ,koji ce kada je najteze uzeti stvari u svoje ruke nekim potezom rijesiti tekmu .
Do gola Tigra,(koji je jos jednom dokazao da je najbolja svjetska ''9'' )odigralo se odlicno cak sam ocekivao da ce Atleti pritisnuti jos vise nebi se eventualno doslo do pobjede,medjutim,neobjasnjiv pad . No mislim tada se najbolje moglo vidjelo to breme tesko 13 godina . Igraci su se gotovo paralizirali ,nisu mogli sastaviti dva pasa kako treba,sredina terena totalno razbijena,Tiago je tada pokazao koliko je ustvari limitiran igrac, neki igraci da definitivno ne vrijede koliko bi zeljeli . Prije svega Diego ni u snu ne moze imati platu od 5 mil eura . To mozda u Wolsfburgu moze ali u Atleticu ne sigurno . I da, kakvo navijanje
Ne treba se previse bedirati . Ipak je Real neka druga galaksija u odnosu na Atleti ,a Atletico odavno nije ono sto je bio nekada. Derby Madrilleno gotovo i da ne postoji vise i mislim da se uvijek bez potrebe dize toliko tenzije oko njega . K'o da se radi o El Classicu . To najmanje treba jednom klubu koji se pokusava vratiti na stare staze .
Nas veliki derby i utakmica sezone je u sljedeci cetvrtak protiv Valencie . Na Cup Uefa se sada iskljucivo treba koncentrirati,protiv Raya kljucne igrace odmoriti i nadati se Bukurestu
Inace,spominje se da je Capue kaparisan za sljedecu sezone ,sada jel to suplja da se smire navijaci,ili ima istine u tome vidjecemo . Nadam se da jeste . Lik je zvijer,prava masina na sredini terena.