Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pepe je zvijer zvijerska, beton u odbrani, a kakvu tek eksplozivnost ima kad u odbrani presje loptu i iznese je do centra.
Celav se nadijelio kartona i Realu, evo i Ramosu sad dade zuti, samo je Ramos kriza veceras, a sreca nam je pa Gomez ne umije da ga zabije.
Al ljudi ubise Ronalda, jedino ga i tako mogu zaustaviti.
Celav se nadijelio kartona i Realu, evo i Ramosu sad dade zuti, samo je Ramos kriza veceras, a sreca nam je pa Gomez ne umije da ga zabije.
Al ljudi ubise Ronalda, jedino ga i tako mogu zaustaviti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ove balerine Riberi i Ronaldo su jedina tamna tacka nocasnje utakmice... glumci ... 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Al ljudi ubise Ronalda, jedino ga i tako mogu zaustaviti.
Čeka predugo i onda ga napadnu trojica, te on gleda kako da padne čim prije. Ronaldo bio produktivniji na lijevoj strani gdje ga je Lahm uštop'o. Možeš samo zamisliti kakav je na desnoj strani gdje ga Alaba jede.
Razočarao me Jose. Očekivao sam da će nanjušiti krv nakon 1:1, a on se poptuno povukao ubacivanjem Marcela i Granera.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Harrison je napisao/la:Al ljudi ubise Ronalda, jedino ga i tako mogu zaustaviti.
Čeka predugo i onda ga napadnu trojica, te on gleda kako da padne čim prije. Ronaldo bio produktivniji na lijevoj strani gdje ga je Lahm uštop'o. Možeš samo zamisliti kakav je na desnoj strani gdje ga Alaba jede. Razočarao me Jose. Očekivao sam da će nanjušiti krv nakon 1:1, a on se poptuno povukao ubacivanjem Marcela i Granera.
Ma cim primi loptu trojica ga zajasu, i kome dodati, mora driblati, a tad ga sruse.
A jesu ove svabe cigani, za svaki sitnicu traze penal, Coentrao izbija loptu, lopta pogadja Pepea u PRSA, a cijeli stadion se digao traze penal...
Sviju mi gori su od Farselonaca, sad Ramos izbija loptu ispred Gomeza i ovaj pada i svi skacu ko ludi i traze penal... fuj..
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
A kad su bile price da je Coentrao najbolji lijevi bek svijeta.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj pretjerivati. Ronaldo nije bio fauliran, već se bacao čim mu priđu.
Uglavnom, drago mi je zbog ovog primljenog gola (ne moram ni dobiti opkladu sa Šećerom), samo zbog toga što je Jose kukavički odradio ovaj kraj. Ok, gol u gostima je bitan, al' zadovoljiti se samo tim golom i poslije ne napraviti niti jednu jedinu akciju - to je već smiješno.
Marcelo je mog'o dobiti i crveni. Štaviše, mislim da je mor'o dobiti crveni, tako da je ovo prva greška Webba.
Uglavnom, drago mi je zbog ovog primljenog gola (ne moram ni dobiti opkladu sa Šećerom), samo zbog toga što je Jose kukavički odradio ovaj kraj. Ok, gol u gostima je bitan, al' zadovoljiti se samo tim golom i poslije ne napraviti niti jednu jedinu akciju - to je već smiješno.
Marcelo je mog'o dobiti i crveni. Štaviše, mislim da je mor'o dobiti crveni, tako da je ovo prva greška Webba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da je na ronaldu bila ona situacija ko sa gomezom, bio bi penal
Gomeezzzz...brani se mou, brani se. samo je on kriv za poraz i niko vise
Sta bparena kaze 2:1 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma odlicno, imamo gol u gostima. Možemo nadoknaditi.
Rjesavate ovo na Bernabeu, nema brige
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobar rezultat.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ne bih da provociram realovce, ali samo da zapamte da 3 obaranja u sesnaestercu nije Web svirao penal. Nemoj da opet slusamo price kako Webb pomaze samo Barcelonu. Sve je to u 5 deka....index_ je napisao/la:Da je na ronaldu bila ona situacija ko sa gomezom, bio bi penalGomeezzzz...brani se mou, brani se. samo je on kriv za poraz i niko vise
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 apr 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Hazarderski Jose ako ovo nece proci,aferim.
jos da je i jedan bio iole penal,valjalo bi.bparena je napisao/la:Ne bih da provociram realovce, ali samo da zapamte da 3 obaranja u sesnaestercu nije Web svirao penal. Nemoj da opet slusamo price kako Webb pomaze Barceloni. Sve je to u 5 deka....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mourinho nadam se da ces prihvatiti krivicu za ovaj poraz.Povukao si se u 65 min.,odabir izmjena su bile katastrofa.Ramos je samo takva kljusina u odbrani,covjek je poklon igrac.Sreca nasa pa smo zabili gol u gostima i opet imamo lijepu mogucnost da prodjemo dalje.Zalosno je da Mou ne moze da shvati da uvijek kada se povucemo dobijamo golove (Malaga,Villareal,CSKA,Bayo).
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
Real je ovo mogao dobiti. Nakon izjednacenja imali su psiholosku prednost i da je mou stisnuo muda mogao je sve rijesiti sada no sta je tu je. Dobar rezultat, bice guravo u revansu ali vjerujem u prolaz.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
+1PatrickBateman je napisao/la:Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
nikad nece real lako proci ovaj bayern vidjecete da ce bayern u finale
- moustapha
- Kontakt:
Jeste. Do tebe je.PatrickBateman je napisao/la:Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
#divovi
Prolazimo ovo sigurno,oni su večeras dali 100% mi 50 možda i manje zato sam siguran u prolaz.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.