Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKrajina
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKrajina » 17 apr 2012, 22:44

Nije ni jedno ovo padanje,obaranje,sta god za penal,ali jest Marcelo trebao dobiti crveni :D

Nego,citam ovdje dobar vam rezultat :P Ne bih ja rekao da je dobar :D Ni jedan poraz nije dobar,osim kad izgubis od Barce 1 razlike :P

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2012, 22:44

Kukavička igra Mourinha mu se po ko zna koji put obija od glavu.Al hajd valjda ga ovo nauči da ima igrače koji moraju napadat,a i da vodi Real Madrid ne neku englesku ili talijansku ekipu.
Najgora utakmica Reala ove sezone uz naravno onu prvu u kupu s Barcom i gle čuda i tada je odlučio da se povuče.O izmjenama nemam komentara :roll:
Eh da je pustio Kaku da igra :twisted:
Ako ispadnemo od Bayerna nemam ništa protiv novog trenera imao je svoje dvije godine jbg.On pokušava da napravi ljude od Angela,Mesuta i Benzeme,al neka to radi sljedeće sezone sada imamo Kaku.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 17 apr 2012, 22:44

koja kita od ekipe pa jbt kakva su ono dodavanja ona igra nije na nivou tenerifea,odbrna nigdje veze ramos pravi faul za zuti karton na centru skoro,coentrao pa momka treba poslati da igra u b tim mozda se uspije nametnuti da bude u prvoj postavi.Kao i obicno cim je vazna utakmica u pitanju real gubi al jbg navikli samo da bog da na bernabeu izgubili 0-5 cigani debilni,ekipa kosta 500 miliona,pa bolje da ih onda izbaci ovakav bayern nego da ih barcelona naguzi 20-0 ovakom igraom,fuj razocaran sam igrom.Sad ce poceti svi da pricaju da je ovo dobar rezultat da ce mo ih razvalit na bernabeu al mozete samo sanjati o tome kad se svabo zatvori i pocne kontre pucat allah mu ne dade gola.
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 apr 2012, 22:45

PatrickBateman je napisao/la:Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
Svakog normalnog je nervirao ... istina i sa druge strane Di Maria / Ronaldo su mu pokušali parirati ...

Šta reći, šteta zbog kasnog gola, ali više nego zaslužena pobjeda Bayerna, u odbrani su bili odlični ... Nadam se da real može do pobijede na Bernabeu, ukoliko to nisu u stanju, onda nisu ni zaslužili da prođu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 apr 2012, 22:45

pa zar se niste navikli sa Ronaldom na to kada govorite o Riberyu...opet je večeras 'plivao' Ronaldo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2012, 22:45

Raul_64 je napisao/la:Hazarderski Jose ako ovo nece proci,aferim.
bparena je napisao/la:Ne bih da provociram realovce, ali samo da zapamte da 3 obaranja u sesnaestercu nije Web svirao penal. Nemoj da opet slusamo price kako Webb pomaze Barceloni. Sve je to u 5 deka....
jos da je i jedan bio iole penal,valjalo bi.
Ne kazem da su bili penali, ali mnoge sudije bi na bar jedan nasjelil. Web je dobar sudija....

@PatrickBateman
isti vam je slucaj s C.Ronaldom
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 apr 2012, 22:46

Stvarno fakat ste osteceni veceras, ovo vise nije normalno, cak su sudije na strani Bayerna trebali su vam svirati penal, jeli Ronaldo igrao?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 17 apr 2012, 22:46

madridist je napisao/la:Prolazimo ovo sigurno,oni su večeras dali 100% mi 50 možda i manje zato sam siguran u prolaz.
Nemoj da te ko cuje. U polufinalu lige prvaka fol isli 50 % i manje. Nije tacno,nego Mou nije imao muda napasti.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 apr 2012, 22:46

riberi ko da je u dzamiju doso pa svako malo na sedzdu legne nesto :? inace tanka igra, dobar rezultat cisto zbog gola u gostima, koentrao los u odbrani skroz bio, ramos opet ima neke svoje crne minute kad krene i uradi gluposti, di maria je bio vazda takav, kakvih smo zutih dobili zbog svoje gluposti to je uzasno :D prolaz je siguran dalje, nema brige ;) i da, STO JE NAJBITNIJE, penala nije bilo za bajern, brate iznesu loptu prije i onda oni se nesto bacaju penal bi, mani toga ba
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 apr 2012, 22:47

Koentrao :lol: :lol: :lol:

Dvije greske Moua, druga je sto Kaka nije igrao te razbio bedem na sredini...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 apr 2012, 22:47

Kakva ručna svega mi, naživcirao sam se ko nikad. S 50% snage igraju ljudi polufinale, ne mogu da verujem. Ali dobivamo ovo lagano u Madridu. To je najbitnije...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 apr 2012, 22:48

Slaba igra al treba da raduje da i sa slabom igrom su dali gol. Sa 1:0 ide Real dalje tako da, utakica nije ni blizu završena ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 17 apr 2012, 22:48

bparena je napisao/la:
index_ je napisao/la:Da je na ronaldu bila ona situacija ko sa gomezom, bio bi penal :) Gomeezzzz...brani se mou, brani se. samo je on kriv za poraz i niko vise
Ne bih da provociram realovce, ali samo da zapamte da 3 obaranja u sesnaestercu nije Web svirao penal. Nemoj da opet slusamo price kako Webb pomaze samo Barcelonu. Sve je to u 5 deka....
Za sta da svira penal? zato sto ne znaju trcati?

A kakvu je Coentrao gresku napravio, kad je uklizao lahmu, to je katastrofa, riberya je pratio ovaj nista nije mogao, al ne znam sta mu bi da uklize lahmu..
I Mou, katastrofalan izbor zamjena, Marcelo - Coentrao, Ozil je trebao ostati u igri, dao je gol, to mu je podiglo moral, i Kaka - Di Maria...
HALA MADRID!!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 apr 2012, 22:49

Sajmerit je napisao/la:koja kita od ekipe pa jbt kakva su ono dodavanja ona igra nije na nivou tenerifea,odbrna nigdje veze ramos pravi faul za zuti karton na centru skoro,coentrao pa momka treba poslati da igra u b tim mozda se uspije nametnuti da bude u prvoj postavi.Kao i obicno cim je vazna utakmica u pitanju real gubi al jbg navikli samo da bog da na bernabeu izgubili 0-5 cigani debilni,ekipa kosta 500 miliona,pa bolje da ih onda izbaci ovakav bayern nego da ih barcelona naguzi 20-0 ovakom igraom,fuj razocaran sam igrom.Sad ce poceti svi da pricaju da je ovo dobar rezultat da ce mo ih razvalit na bernabeu al mozete samo sanjati o tome kad se svabo zatvori i pocne kontre pucat allah mu ne dade gola.
jel itko zna kakva je cijela ova sedmica pred nama,ne igramo u subotu kući sa Getafeom,tranquilo,sačekajmo revanš
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 17 apr 2012, 22:50

portugalci i brazilci uništiše Real, ne kvalitetom, nego sportskim duhom.
Pepe, Coentrao, Di Maria, Marcelo, Ramos (pakaš iako nije brazilac ni portugalac) i Ronaldo (koliko toliko sportista, jes da plače na svaki dodir)..
i naravno neprikosnoveni Mou koji očito cijeni takve idiiote.
Jedini koje poštujem je Kasiljas, Ozil i Benzema!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 apr 2012, 22:50

Pa vađenjem Ozila (do tog trenutka jednog od 2 najbolja igrača na terenu) je Mourinho pokazao šta je zacrtao na AA - zabiti gol. Mislim da je sam išao na 1:1, al' ga je malo ujeb'o Gomezov gol pri samom kraju meča.

Najsmješnija scena mi je žuti za Di Mariu. :mrgreen: Webb svira faul, ovaj iz huje nabija loptu na četrnaesti red tribina i govori kako nije čuo zvižduk. :mrgreen: Logično bi bilo da je makar puc'o po golu pa da se vadi na buku na tribinama. :mrgreen:

Ribery izdominirao fudbalsku i glumačku scenu večeras. Pojeo je Arbelou, kao što su Alaba i Lahm pojeli Ronalda. Nema se tu šta dodati. Real je igrao za ovaj gol, mada ja i dalje mislim da su nakon postizanja mogli ovo riješiti još jednim, ali je povučena ručna što je Bayern na kraju znalački (njemački) kaznio. :mrgreen:

Ramos kriminalan, mogao je Gomezu namjestiti barem 2 gola. A, namjestio je Riberyju. :lol:

Mislim da je Marcelo treb'o dobiti crveni karton za onaj start nad Mullerom. Jasna namjera da se ide na igrača, a ne na loptu koju je Muller opucao barem 3-4 sekunde ranije. :mrgreen: Tu možete pružiti ruku Webbu. O penalima ne bih pričao, mislim da nijedan nije postoja, al' da je najbliže istom bila situacija u kojoj Ramos izbija loptu ispred Gomeza, a kasnije ga Coentrao "ruši". Volio bih onu situaciju vidjeti iz nekog boljeg ugla, al' jedino je ta mogla vući na penal. Ostale situacije nisu bile ni "p" od penala, posebno ne Pepeovo igranje prsima kad ga je Coentrao napuc'o sa 2 metra. :lol:

Na SB-u će biti 3:0. Dovoljno Realu, al' nedovoljno meni. :lol: Pu. :x
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 apr 2012, 22:51

Real ispod svog prosjeka danas.Mourinho je malo zajebao sa tim sto je zatvorio tekmu 15 minuta prije kraja, pa mu se osvetilo.Da je ostalo 1:1, sto je lagano moglo biti, bio bi odlican rezultat...
Bayern dobar, vise zeljeli pobjedi i zasluzeno dosli do nje.

Rjesit ce to Real u drugom mecu...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 17 apr 2012, 22:54

Za ovaj poraz večeras kriv je samo jedan čovjek-Jose Mourinho. Onako kukavički odigrati nakon datog gola, nevjerovatno... :oops: :roll: Pa ne možeš nikako sa igračima koje Real ima, igrati katanaćo, al' nikako...Moglo je u Interu gdje je imao igrače Bogom dane za takvu igru, ali u Madridu...Ali dobro, on prima 10 miliona po sezoni za to, a ne ja...

Rezultat uprkos svemu nije loš i ako Real na ESB-u bude pravi, trebalo bi biti uredu... ;)

Btw, penali nisu postojali. 8-)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2012, 22:54

Monolog je napisao/la:
Mislim da je Marcelo treb'o dobiti crveni karton za onaj start nad Mullerom. Jasna namjera da se ide na igrača, a ne na loptu koju je Muller opucao barem 3-4 sekunde ranije. :mrgreen: Tu možete pružiti ruku Webbu.
Ma kakav crveni, nije mu nogu otkinuo, to ne moze biti crveni karton :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2012, 22:55

@KapioFootball
Ni jednom nisam rekao da su bili penali - samo kazem da je H. Web dobar sudija i da bi na ova nocas 3 padanja - neki losiji sudija svirao bar jedan. Ali Web nije mala maca. Samo hocu da kazem da se cesto ime Weba vezuje za Barcu ali vidite da je to sve isto... Ponavljam - veliki je to sudija.... najbolji.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.