Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sta vam je ljudi, sta ste se sje.bali, zijanili prvu minimalnim rezultatom i to od jake ekipe i odmah pljuljete po Realu, a niste sacekali ni revans. Nismo bili dobri, a ni losi. Bayern je domacin i imao je inicijativu sto je logicno, ali imali smo i mi perioda kad smo ih derali i imali smo dosta sansi. Ima revans na SB, a tu se malo ko dobro provede. De ba trgnite se malo, svojim crnjacenjem samo dajete povoda ovim Farsicima da vam se smiju. Glavu gore ljudi, uzmimamo ih na nasem terenu i onda laganini 19.05. u finale.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 17 apr 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne znam je li za Bayern bolje da Real izgubi u subotu,ili pobjedi 
Start s ledja, lopta kilometar od tog mjesta,znaci, start s ledja na igraca koji je bez lopte,jucer se rjesio lopteadriano_leite je napisao/la:Ma kakav crveni, nije mu nogu otkinuo, to ne moze biti crveni kartonMonolog je napisao/la:
Mislim da je Marcelo treb'o dobiti crveni karton za onaj start nad Mullerom. Jasna namjera da se ide na igrača, a ne na loptu koju je Muller opucao barem 3-4 sekunde ranije.Tu možete pružiti ruku Webbu.
.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pogresno gospodine Mourinho, pogresno...e pazite sad Romaria kad navali
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Može li mi neko reći što nije igrao Ronaldo večeras?
- Nail for Real
- Kontakt:
On je u penziji odavno.dilajla je napisao/la:Može li mi neko reći što nije igrao Ronaldo večeras?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
hahahaha istina istinaNail for Real je napisao/la:Pogresno gospodine Mourinho, pogresno...e pazite sad Romaria kad navali.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ponavljam večeras Madrid nije pružio ni 50% mogućnosti a Bayern teško da može bolje od ovogFKKrajina je napisao/la:Nemoj da te ko cuje. U polufinalu lige prvaka fol isli 50 % i manje. Nije tacno,nego Mou nije imao muda napasti.madridist je napisao/la:Prolazimo ovo sigurno,oni su večeras dali 100% mi 50 možda i manje zato sam siguran u prolaz.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sto si bolesnik - niko se ne smije - normalno govorimo ko sto vidis.Harrison je napisao/la:Sta vam je ljudi, sta ste se sje.bali, zijanili prvu minimalnim rezultatom i to od jake ekipe i odmah pljuljete po Realu, a niste sacekali ni revans. Nismo bili dobri, a ni losi. Bayern je domacin i imao je inicijativu sto je logicno, ali imali smo i mi perioda kad smo ih derali i imali smo dosta sansi. Ima revans na SB, a tu malo ko dobro provede. De ba trgnite se malo, svojim crnjacenjem samo dajete povoda ovim Farsicima da vam se smiju. Glavu gore ljudi, uzmimamo ih na nasem terenu i onda laganini 19.05. u finale.
Vi ste svoje odradili i mislim da mozete proc, nama tek predstoji utakmica.
Kako vidim nocas ko nikad svi normalno govore.
Jedino si ti sad pokusao neke tenzije al bezzze ti to.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- adriano_leite
- Kontakt:
Polako brate, znam, pokusavam da vidim kako je biti navijac Reala iz MadridaFKKrajina je napisao/la:Start s ledja, lopta kilometar od tog mjesta,znaci, start s ledja na igraca koji je bez lopte,jucer se rjesio lopteadriano_leite je napisao/la:Ma kakav crveni, nije mu nogu otkinuo, to ne moze biti crveni kartonMonolog je napisao/la:
Mislim da je Marcelo treb'o dobiti crveni karton za onaj start nad Mullerom. Jasna namjera da se ide na igrača, a ne na loptu koju je Muller opucao barem 3-4 sekunde ranije.Tu možete pružiti ruku Webbu.
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Argentinacinacefindecko je napisao/la:portugalci i brazilci uništiše Real, ne kvalitetom, nego sportskim duhom.
Pepe, Coentrao, Di Maria, Marcelo, Ramos (pakaš iako nije brazilac ni portugalac) i Ronaldo (koliko toliko sportista, jes da plače na svaki dodir)..
i naravno neprikosnoveni Mou koji očito cijeni takve idiiote.
Jedini koje poštujem je Kasiljas, Ozil i Benzema!
- moustapha
- Kontakt:
Postoje neke glasine da je cak igro.dilajla je napisao/la:Može li mi neko reći što nije igrao Ronaldo večeras?
#divovi
- KapioFootball
- Kontakt:
-_-dilajla je napisao/la:Može li mi neko reći što nije igrao Ronaldo večeras?
Zadnja izmjena: KapioFootball, dana/u 21 apr 2012, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
HALA MADRID!!!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Svaka ti je na mjestuHarrison je napisao/la:Sta vam je ljudi, sta ste se sje.bali, zijanili prvu minimalnim rezultatom i to od jake ekipe i odmah pljuljete po Realu, a niste sacekali ni revans. Nismo bili dobri, a ni losi. Bayern je domacin i imao je inicijativu sto je logicno, ali imali smo i mi perioda kad smo ih derali i imali smo dosta sansi. Ima revans na SB, a tu se malo ko dobro provede. De ba trgnite se malo, svojim crnjacenjem samo dajete povoda ovim Farsicima da vam se smiju. Glavu gore ljudi, uzmimamo ih na nasem terenu i onda laganini 19.05. u finale.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Zenichanin
- Kontakt:
Maznuli mu kopacke pa nije imao u cemu da igradilajla je napisao/la:Može li mi neko reći što nije igrao Ronaldo večeras?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Start s ledja, lopta kilometar od tog mjesta,znaci, start s ledja na igraca koji je bez lopte,jucer se rjesio lopte
[/quote]
Polako brate, znam, pokusavam da vidim kako je biti navijac Reala iz Madrida
.[/quote][/quote]
ovako
Polako brate, znam, pokusavam da vidim kako je biti navijac Reala iz Madrida
ovako
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma ne nismo ni dobri ni loši bili bili smo užasni.Ekipa koja želi da bude najbolja na svijetu ne smije gubiti od 2. ekipe bundeslige uz dužno poštovanje bundesligi u Bayernu.
Mourinho je jedini krivac za ovo po ko zna koji put kukavičluk mu se obija o glavu.
Mourinho je jedini krivac za ovo po ko zna koji put kukavičluk mu se obija o glavu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
A cek', zar mislite da je gotovo
? Sa golom u gostima?

@Harrison-ja se ne mogu da pomirim da se jednoj ozbiljnoj ekipi desava da dva puta gotovo na slican nacin u LP prima golove u 90-tim minutama.Jednom Realu se to ne smije dogadjati,ali jbg mnogo mi kloceva imamo u odbrani.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Šta reći?
Coentrao
Coentrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.