Odvadi malo, @VolimLiverpool.
O penalima ni govora, o crvenom za Robbena također, al' Marcelo je morao dobiti karton crvene boje. Btw, što onda, kad već tako analiziraš, ne izdvoji Alonsa i (mogući) drugi žuti?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ne zaboravi i nesvirani aut za Real u prvom poluvremenu.VolimLiverpool je napisao/la: 1.Hahahaha.Jel'de da se šališ? Kakav bolan penal ,prisloni mu ruku na tijelo (ukupno 3 anblivibl dajva Riberya).Sjećam se smiješnog pada Gomeza i kada ga je Pepe odnio tijelom.
2.Dobro je ,priznao si.Ale luja.
3.Kakav crveni karton kakvi bakrači.Po nogama ga udario s leđa ,da je bilo namjere ,jeste ,ali da je bilo za crveni nije.
Da vidimo sada.
1.Čist crveni karton Robbena kada je đonom išao (10x oštriji nego Marcelo s leđa)
2.Čist ofsajd kod prvog gola (tzv. pasivni ofsajd) jer je igrač Bayerna smetao Casillasu i tako uticao na igru ,a bio je u velikom ofsajdu.
3.Čista nesvirana ruka na 18-19 metara kada je Ronaldo šutao ,a igrač Bayerna namjerno ispružio ruku u živom zidu ,žuti karton i ruka na 18-19 metara.
Hvala i doviđenja.
Ovaj gol je dao nade Bayernu,ali Real je gazda na SB-u ,to je "Special One" i uvjeren sam u pobjedu Reala dva ili tri nula.
Kontakta je bilo, povlačio ga je za dres, koliko-toliko...Marcelo, po nogama da udario s leđa, da, al' nigdje lopte ni za lijeka, baš ono namjerno ga pokosi, čist crveni. Robben je barem za razliku od ovog malog cige prvo udario loptu, i išao prvo na istu, a ne s namjerom da udari Coentrao-a...Ofsajd, daj majke ti, kad se ono sviralo, ne pamtim...pa Džeko je dao isti gol Blackburn-u pa nisi pametov'o ništa, koji ti je večeras?...što se tiče ruke, nije bilo apsolutno nikakve namjere, igrač je već bio okrenut leđima Ronaldu, loptu uopšte nije vidio...VolimLiverpool je napisao/la:1.Hahahaha.Jel'de da se šališ? Kakav bolan penal ,prisloni mu ruku na tijelo (ukupno 3 anblivibl dajva Riberya).Sjećam se smiješnog pada Gomeza i kada ga je Pepe odnio tijelom.mandraX je napisao/la:Mogao je sudija čak svirati i penal za Bayern, ona situacija kad je Ramos (mislim) oborio Ribery-a u 16 metara...onaj pad Gomeza u drugom je u najmanju ruku smiješan...i da, da ne bi zaboravio, Marcelo je trebao dobiti crveni karton, ustvari ne trebao, nego morao!
2.Dobro je ,priznao si.Ale luja.
3.Kakav crveni karton kakvi bakrači.Po nogama ga udario s leđa ,da je bilo namjere ,jeste ,ali da je bilo za crveni nije.
Da vidimo sada.
1.Čist crveni karton Robbena kada je đonom išao (10x oštriji nego Marcelo s leđa)
2.Čist ofsajd kod prvog gola (tzv. pasivni ofsajd) jer je igrač Bayerna smetao Casillasu i tako uticao na igru ,a bio je u velikom ofsajdu.
3.Čista nesvirana ruka na 18-19 metara kada je Ronaldo šutao ,a igrač Bayerna namjerno ispružio ruku u živom zidu ,žuti karton i ruka na 18-19 metara.
Hvala i doviđenja.
Ovaj gol je dao nade Bayernu,ali Real je gazda na SB-u ,to je "Special One" i uvjeren sam u pobjedu Reala dva ili tri nula.
samo vas molim da se sjetite kako je PEPE dobio crveni protiv Barce kada je faulirao Alvesa i kada je citav forum brujioo kako je crveni cistMonolog je napisao/la:E sad ispade da je Robben treb'o dobiti crveni?![]()
Odvadi malo, @VolimLiverpool.![]()
O penalima ni govora, o crvenom za Robbena također, al' Marcelo je morao dobiti karton crvene boje. Btw, što onda, kad već tako analiziraš, ne izdvoji Alonsa i (mogući) drugi žuti?
Nije provokacija iako navijam za Barcu...Najveci kloc vam je khedira...joj kako pati onu loptu...jedva sam sagledao utakmicu...a coentrao ispade k'o iz tramvaja...ali no sikiriki...fin je rezultat...nadam se spanjolskom finalu....L-Train je napisao/la:@Harrison-ja se ne mogu da pomirim da se jednoj ozbiljnoj ekipi desava da dva puta gotovo na slican nacin u LP prima golove u 90-tim minutama.Jednom Realu se to ne smije dogadjati,ali jbg mnogo mi kloceva imamo u odbrani.
Jbg sto jest,jest nije neki tehnicar sa loptom,ali realno dobro je on zatvorio sredinu terena Bayerna ali problem su nam bili bokovi10.Skoro je napisao/la:Nije provokacija iako navijam za Barcu...Najveci kloc vam je khedira...joj kako pati onu loptu...jedva sam sagledao utakmicu...a coentrao ispade k'o iz tramvaja...ali no sikiriki...fin je rezultat...nadam se spanjolskom finalu....L-Train je napisao/la:@Harrison-ja se ne mogu da pomirim da se jednoj ozbiljnoj ekipi desava da dva puta gotovo na slican nacin u LP prima golove u 90-tim minutama.Jednom Realu se to ne smije dogadjati,ali jbg mnogo mi kloceva imamo u odbrani.
Apsolutno. A, ne bih nikog izdvajao osim Ozila (ako ništa, onda zbog gola). Khedira, Alonso, ovaj-onaj, svi oni su odigrali ispod svojih mogućnosti.Nail for Real je napisao/la:Khedira je bio jedan od boljih, no nije on kriv sto se igra namjerno preskakala. Real mora da igra onako kako zna, ofanzivno jbt.
s obzirom da sam odgledao sve utakmice prethodnih godina protiv Barce ne znam sta bi rekao za vecerasnju nogometnu lekcijubavaraccccc je napisao/la:Ljudi vi i sami znate da sam i ja govorio da je Real favorit pa i sada je blagi favorit i sigurno je da ovo nije los rezultat ali veceras vam je Baya ocitao nogometnu lekciju,to se barem mora priznati,u revansu je sve moguce ali apsolutno sve!¨
Joj hahahha, pa nije Bayern ZaragozaOTNYS_YNWA je napisao/la:U uzvratu 5:1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.