Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Monolog » 17 apr 2012, 23:30

Nail for Real je napisao/la:Khedira je bio jedan od boljih, no nije on kriv sto se igra namjerno preskakala. Real mora da igra onako kako zna, ofanzivno jbt.
Apsolutno. A, ne bih nikog izdvajao osim Ozila (ako ništa, onda zbog gola). Khedira, Alonso, ovaj-onaj, svi oni su odigrali ispod svojih mogućnosti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2012, 23:32

bavaraccccc je napisao/la:Ljudi vi i sami znate da sam i ja govorio da je Real favorit pa i sada je blagi favorit i sigurno je da ovo nije los rezultat ali veceras vam je Baya ocitao nogometnu lekciju,to se barem mora priznati,u revansu je sve moguce ali apsolutno sve!¨ ;)
s obzirom da sam odgledao sve utakmice prethodnih godina protiv Barce ne znam sta bi rekao za vecerasnju nogometnu lekciju :roll: realno da je Mou malo stisnuo muda ova utakmica je mogla otici u potpuno drugom pravcu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 apr 2012, 23:33

Zole, lako je biti general poslije bitke ;) .
No dobro, tesko je sada zaspati i otici poslije u drustvo :lol: ...
Dobijamo na Bernabeu, osim ako se ne upali choke mod kod igraca ko veceras :lol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 17 apr 2012, 23:34

OTNYS_YNWA je napisao/la:U uzvratu 5:1.
Joj hahahha, pa nije Bayern Zaragoza :lol: . Trebalo je biti i u ovoj minimalno 3:0 u korist Reala, po komentarima, pa dobi Bayern :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 apr 2012, 23:34

mandraX je napisao/la:
Kontakta je bilo, povlačio ga je za dres, koliko-toliko...Marcelo, po nogama da udario s leđa, da, al' nigdje lopte ni za lijeka, baš ono namjerno ga pokosi, čist crveni. Robben je barem za razliku od ovog malog cige prvo udario loptu, i išao prvo na istu, a ne s namjerom da udari Coentrao-a...Ofsajd, daj majke ti, kad se ono sviralo, ne pamtim...pa Džeko je dao isti gol Blackburn-u pa nisi pametov'o ništa, koji ti je večeras?...što se tiče ruke, nije bilo apsolutno nikakve namjere, igrač je već bio okrenut leđima Ronaldu, loptu uopšte nije vidio...
Ne mogu da vjerujem kako možeš tako pisat,stvarno ne mogu da vjerujem.Shvatam ja da si ti navijač Barce ,ali de skontaj se malo ,pa ja kad pišem na temi Uniteda ,ja bar pišem realno.
1.Kakvo povlačenje bolan ? Samo mu je stavio ruku na tijelo i ovaj pada naprijed. :lol: Niđi veze,jednostavno prestrogo da bi se jedan penal svirao.Nema šanse ,pa haj de.
2.Po nogama udario sa leđa ,slično kad je Totti jednom Balonju i tad je Totti dobio crveni ,ali on je baš prejako ga udario.Ovo ga je bukvalno samo 'pomilovao' po nogama s leđa ,uopšte ga nije toliko jako udario.Klasičan žuti karton.Jest ,jest.Išao je on sa namjerom da uzme loptu ,ali đonom u Coentraa.Onako samo jedna budala može da ide.Čist ,baš klasičan crveni karton visoko podignuta noga pa može se čak reći sa namjerom da se protivnik povrijedi.Bilo kako bilo,Robben daleko bliži crvenom nego Marcelo.
3.To je ofsajd ,nema tu kada se sviralo ,kada nije.Nekad se svira ,nekad ne.Međutim ,sada je bio očigledan ofsajd ,taj igrač je uticao na igru tako što je smetao Casillasu.Ofsajd je bio čist ,a nije sviran.
4.Nije bilo namjere :lol: Pa rijetko ,pa gotovo nikada se ne dešava da igrač igra NAMJERNO rukom.Veoma rijetko se to dešava.Ako nisi upratio,ona lopta je već bila prošla ,dakle prošla živi zid ,da bi onda igrač Bayerna ispružio ruku i tako spriječio čist udarac u okvir gola.Žuti karton i ruka na 19 metara.
You'll never walk alone.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 17 apr 2012, 23:35

L-Train je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:Ljudi vi i sami znate da sam i ja govorio da je Real favorit pa i sada je blagi favorit i sigurno je da ovo nije los rezultat ali veceras vam je Baya ocitao nogometnu lekciju,to se barem mora priznati,u revansu je sve moguce ali apsolutno sve!¨ ;)
s obzirom da sam odgledao sve utakmice prethodnih godina protiv Barce ne znam sta bi rekao za vecerasnju nogometnu lekciju :roll: realno da je Mou malo stisnuo muda ova utakmica je mogla otici u potpuno drugom pravcu.
Eh pa kako to ista mijenja,vi ste igrali koliko smo vam mi dozvolili,da je,da je,da je babi muda...da je Baya iskoristio pola sansi koje je imao trebalo je biti 2-3 razlike.. ;)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

nanek

Post Postao/la nanek » 17 apr 2012, 23:35

Mourinho: "Vratićemo se u Munchen i igrati finale"

ja bih samo dodao i pobjediti u finalu!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2012, 23:36

Nail for Real je napisao/la:Zole, lako je biti general poslije bitke ;) .
Dobijamo na Bernabeu, osim ako se ne upali choke mod kod igraca ko veceras :lol: .
Pa bio sam i prije.Po ko zna koji put se pokazuju tačne stvari koje ja napišem prije velikih tekmi(Barca i drugi jači klubovi)Stvari vezane za taktiku i postavku ekipe koje bi zapravo trebale bit u Jozinom opisu posla.Fino sam na RMB napisao da Kaka treba igrati svaku do kraja sezone,da će nas koštat Xabijevo konstantno igranje,Jozin kukavički pristup protiv Barce u kupu gdje smo ih mogli proći.Samo sam se nadao da je i on to shvatio no očigledno nije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2012, 23:36

Nail for Real je napisao/la:Zole, lako je biti general poslije bitke ;) .
upravo to jbt :lol: a i ja se citav dan danas kurchim po skoli,e jbt sto mi je to trebalo :roll: :mrgreen:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 apr 2012, 23:36

nanek je napisao/la:Mourinho: "Vratićemo se u Munchen i igrati finale"

A vi se sekirate bez veze
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 apr 2012, 23:37

Nemogu da vjerujem, serrete ov'da kako je Khedira odigrao lošu tekmu, a niko da spomene Di Mariu, pardon Di Magio :mrgreen:

Onaj lik me samo tako podsjeća na Adama Johnsona, zabij glavu i rokaj naprijed, ne vidi ništa oko sebe... stvori se prostor, šut...preko tribina ofc :mrgreen:
VolimLiverpool je napisao/la:Bilo kako bilo,Robben daleko bliži crvenom nego Marcelo.
Završili smo. Nakon ovoga ne'am ja šta pričat' sa tobom.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 apr 2012, 23:37

Ramosa pod hitno vratit na poziciju desnog beka, mng je korisniji po desnoj strani ima dobar centarsut, arbeloa i coentrao na koga su potrosena neka 30 miliona za sto se mogao dovesti maicon i bili bi 10 puta jaci u odbrani, veceras bayo zasluzeno dobio nisam gledao vako lose drugo poluvrijeme reala dugo, u revansu ce biti jako tesko al ocekujem pobjedu :D :D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2012, 23:37

SirAlexFerguson je napisao/la:
nanek je napisao/la:Mourinho: "Vratićemo se u Munchen i igrati finale"

A vi se sekirate bez veze
Nije pomenuo pobjedu :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2012, 23:38

bavaraccccc je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
Eh pa kako to ista mijenja,vi ste igrali koliko smo vam mi dozvolili,da je,da je,da je babi muda...da je Baya iskoristio pola sansi koje je imao trebalo je biti 2-3 razlike.. ;)
daleko od toga,ali dobro smatraj kako hoces ;)

ima jos jedna utakmica pa cemo da vidimo ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 17 apr 2012, 23:39

Coentrao koštao preko 15 milliona??? kino...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 apr 2012, 23:41

Monolog je napisao/la:E sad ispade da je Robben treb'o dobiti crveni? :lol:
Odvadi malo, @VolimLiverpool. :lol:
O penalima ni govora, o crvenom za Robbena također, al' Marcelo je morao dobiti karton crvene boje. Btw, što onda, kad već tako analiziraš, ne izdvoji Alonsa i (mogući) drugi žuti? :(
Dragi @Monolože ,pa kako nije trebao dobiti ? :roll: Gdje si ti ,Tuzlak ,vidio da se onako ide đonom ? Jednostavno,čist crveni karton,pobogu.Uvijek se za ono davalo crveni karton.Pa jesi samo vidio to ?Sjeti se kako je Ribery ili Robben ,nisam siguran,dobio crveni protiv Lyona prije dvije sezone.
Marcelu je žuti dosta.Nije ga uopšte toliko jako udario iako je bilo sleđa.
Iskreno ,ne sjećam se Alonsa.Možda ono kada je govorio nešto padavičaru Riberyu ?
ribery je napisao/la: Hvala i tebi i dovidjenja. :lol:
Post odise realnoscu, sve si sagledao bas onako strucno i nimalo pristrasno. :lol:
Daj ba uozbiljite se malo.
Reci nešto na sve što izanalizirah pa onda ćemo raspravljati.

ovaj tamo spominje neki aut ,a ja navodim crveni karton ,gol i veliku šansu na 19 metara (za Ronalda).Šta reći.
You'll never walk alone.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2012, 23:42

IlPrincipino je napisao/la:Coentrao koštao preko 15 milliona??? kino...
kada ga je Mou dovodio pitao sam se sta to radi,a sada kada je tu pitam se sta on jos uvijek ovdje radi.Prodati ga pod hitno ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 apr 2012, 23:42

:lol:
Ma nema se tu šta reći. :mrgreen:
I ja gori što sam htio popričati. Jah, trebalo je isključiti 3 igrača Bayerna i to je to. U pravu si.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 apr 2012, 23:43

L-Train je napisao/la:
IlPrincipino je napisao/la:Coentrao koštao preko 15 milliona??? kino...
kada ga je Mou dovodio pitao sam se sta to radi,a sada kada je tu pitam se sta on jos uvijek ovdje radi.Prodati ga pod hitno ;)
Nećeš nigdje naći boljeg za klupe :mrgreen: Pogotovo nekog koji košta 30 milja :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 apr 2012, 23:44

VolimLiverpool je napisao/la: Marcelu je žuti dosta.Nije ga uopšte toliko jako udario iako je bilo sleđa.
:arrow:
adriano_leite je napisao/la: Ma kakav crveni, nije mu nogu otkinuo, to ne moze biti crveni karton :lol: .
Bravo @adriano_leite.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.