FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
utakmica sa borcem u subotu u 20:00
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 18 apr 2012, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
jel 100%,volio bih da je u nedelju.arelinho je napisao/la:utakmica sa borcem u subotu u 20:00
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Volio bi i ja da veceras dignem na kladari, al teeeskoScooTeR je napisao/la:jel 100%,volio bih da je u nedelju.arelinho je napisao/la:utakmica sa borcem u subotu u 20:00
- pintol_TM87
- Kontakt:
dobar ti avatarbagrcavi je napisao/la:5-2 strijelci još jednom Stančeski i Ramić
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Odigras jedan par,stavis 100KM i uzmes 85KM,odigraj vise kartona i to je to,tako se dobija,nema nista od 5-10 parova,samo 1 par i kraj price.nime_tm87 je napisao/la:Volio bi i ja da veceras dignem na kladari, al teeeskoScooTeR je napisao/la:jel 100%,volio bih da je u nedelju.arelinho je napisao/la:utakmica sa borcem u subotu u 20:00
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Fojnica - Željo 2 : 5 kraj !
U drugom poluvremenu na gol stao i junior Zuko.
U drugom poluvremenu na gol stao i junior Zuko.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tuzan sam radi cinjenice da ce u subotu da lije kisa + igra se "clasico". 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svi na Želju,**** El Classico!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pa sve u drzavi ide po nacionalnom kljucu, samo jos vi "navijaci" mislite drugacije
Kad konkurises za poso u vojsci mozes imati najbolje statistike ali te nece primiti jer moraju ispuniti konstitutivnost 3 naroda pa tako primaju lupam 300 hrvata, 500 srba i 700 bosnjaka pa se ti pusi kasnije.
Haj sad izvadite one sezone kad su siroki i zrinjski uzeli titule
Da Zeljo 5 godina zaredom uzme titulu sto je realno s obzirom da smo najjaci, oni iz banjaluke i sirokog bi odma digli glas i eventualno istupili lige... a ako se liga ne igra na citavoj teritoriji BiH, onda ocigledno da ce biti vise prvih liga u jednoj drzavi. Dakle RS bi dobila svoju ligu, kamenjari bi dobili svoju ligu, a za par godina i reprezentacije kao Katalonija u Spaniji i eto ih korak do autonomije, kasnije nezavisnosti.
Haj sad izvadite one sezone kad su siroki i zrinjski uzeli titule
Ovaj Ramic nije normalan u prijateljskim utakmicama, svaku zabije dva-tri gola. Sve vise vjerujem da ce biti extra igrac samo mu malo jos treba.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
tokmak je napisao/la:Pa sve u drzavi ide po nacionalnom kljucu, samo jos vi "navijaci" mislite drugacijeKad konkurises za poso u vojsci mozes imati najbolje statistike ali te nece primiti jer moraju ispuniti konstitutivnost 3 naroda pa tako primaju lupam 300 hrvata, 500 srba i 700 bosnjaka pa se ti pusi kasnije.
Haj sad izvadite one sezone kad su siroki i zrinjski uzeli tituleDa Zeljo 5 godina zaredom uzme titulu sto je realno s obzirom da smo najjaci, oni iz banjaluke i sirokog bi odma digli glas i eventualno istupili lige... a ako se liga ne igra na citavoj teritoriji BiH, onda ocigledno da ce biti vise prvih liga u jednoj drzavi. Dakle RS bi dobila svoju ligu, kamenjari bi dobili svoju ligu, a za par godina i reprezentacije kao Katalonija u Spaniji i eto ih korak do autonomije, kasnije nezavisnosti.
jesi vala pravi tokmak ako nemas pametnija posla nemoj nista ni pisat.
a po tome ispada da mi nikad ne bi smjeli biti prvaci ili pobjednici kupa, ako se ide po nacionalnom kljucu?!tokmak je napisao/la:Pa sve u drzavi ide po nacionalnom kljucu, samo jos vi "navijaci" mislite drugacijeKad konkurises za poso u vojsci mozes imati najbolje statistike ali te nece primiti jer moraju ispuniti konstitutivnost 3 naroda pa tako primaju lupam 300 hrvata, 500 srba i 700 bosnjaka pa se ti pusi kasnije.
Haj sad izvadite one sezone kad su siroki i zrinjski uzeli tituleDa Zeljo 5 godina zaredom uzme titulu sto je realno s obzirom da smo najjaci, oni iz banjaluke i sirokog bi odma digli glas i eventualno istupili lige... a ako se liga ne igra na citavoj teritoriji BiH, onda ocigledno da ce biti vise prvih liga u jednoj drzavi. Dakle RS bi dobila svoju ligu, kamenjari bi dobili svoju ligu, a za par godina i reprezentacije kao Katalonija u Spaniji i eto ih korak do autonomije, kasnije nezavisnosti.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
To je moguce u romanu ali u stvarnosti ne. RS nije niti ce biti drzava, reprezentacija RS vec postoji ali ne mogu igrati ni prijateljske a kamoli neke kvalifikacije ili turnire. Ne postoji "nacionalni kljuc" to je glupost nevidjena.tokmak je napisao/la:Pa sve u drzavi ide po nacionalnom kljucu, samo jos vi "navijaci" mislite drugacijeKad konkurises za poso u vojsci mozes imati najbolje statistike ali te nece primiti jer moraju ispuniti konstitutivnost 3 naroda pa tako primaju lupam 300 hrvata, 500 srba i 700 bosnjaka pa se ti pusi kasnije.
Kad bi postojao bilo bi glupo igrati ako vec unaprijed znas na "koga" je red da osvoji titulu ili kup.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
neki ljudi nikad nece shvatit da je lopta okruglatokmak je napisao/la:Sad cu ovo napisati, i citirat cu u 30. kolu.
Siroki uzima Kup, mi titulu.. ili obrnuto. Naredne godine isto... bice nesto kao sa Borcem posljednje dvije godine.
ako uzmemo duplu,nemoj se citirat nego samo lagano produzi dalje
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
tm84 je napisao/la:a po tome ispada da mi nikad ne bi smjeli biti prvaci ili pobjednici kupa, ako se ide po nacionalnom kljucu?!tokmak je napisao/la:Pa sve u drzavi ide po nacionalnom kljucu, samo jos vi "navijaci" mislite drugacijeKad konkurises za poso u vojsci mozes imati najbolje statistike ali te nece primiti jer moraju ispuniti konstitutivnost 3 naroda pa tako primaju lupam 300 hrvata, 500 srba i 700 bosnjaka pa se ti pusi kasnije.
Ma ovog tokmaka treba samo ignorisati ,ovu polusezonu svaka utakmica na Grbavici je bilo vrijeme katastrofa stvarno nam se neda jos EL clasico
malo u glavi neke stvari da skonta, i postaće odličan igrač.Naravno jedan od uslova je da sluša šefatm8782 je napisao/la:Ovaj Ramic nije normalan u prijateljskim utakmicama, svaku zabije dva-tri gola. Sve vise vjerujem da ce biti extra igrac samo mu malo jos treba.
DRUG NEBI TI PUNCA
Odvojite se malo od racunara... otidjite do prve zgrade ispred koje se viori vartina (kazu bosanska zastava) i udjite unutra. Sve ce vam biti jasno. Toliko od mene, ne mogu se ja peglati sa srednjoskolcima i onima sto u zabludi zive.
Trenutno korisnika/ca: Anegdota89, Anpa, Ferroviere1987, GrbavicaHrammm, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, Lokomotifa, Pact1921 i 67 gostiju.