malo u glavi neke stvari da skonta, i postaće odličan igrač.Naravno jedan od uslova je da sluša šefatm8782 je napisao/la:Ovaj Ramic nije normalan u prijateljskim utakmicama, svaku zabije dva-tri gola. Sve vise vjerujem da ce biti extra igrac samo mu malo jos treba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Odvojite se malo od racunara... otidjite do prve zgrade ispred koje se viori vartina (kazu bosanska zastava) i udjite unutra. Sve ce vam biti jasno. Toliko od mene, ne mogu se ja peglati sa srednjoskolcima i onima sto u zabludi zive.
Mogao bi Osim dovesti Bandovica,po meni odlican golman. Bio bi prva rezerva Gusi 
tvoj nick sve govori o tebitokmak je napisao/la:Odvojite se malo od racunara... otidjite do prve zgrade ispred koje se viori vartina (kazu bosanska zastava) i udjite unutra. Sve ce vam biti jasno. Toliko od mene, ne mogu se ja peglati sa srednjoskolcima i onima sto u zabludi zive.
A ti da shvatiš, ti ključevima i kombinirkama i majonezu popravljaš?tokmak je napisao/la:Odvojite se malo od racunara... otidjite do prve zgrade ispred koje se viori vartina (kazu bosanska zastava) i udjite unutra. Sve ce vam biti jasno. Toliko od mene, ne mogu se ja peglati sa srednjoskolcima i onima sto u zabludi zive.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
2010 zeljo-borac neke majice odstampane,i tako to...
2011 zeljo-borac ovjerena titula na grbavici...
2012 zeljo-borac.......nastavi niz....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ovjerena titula na grbavici?
ismare, dosta je od tebeArmageddon2012 je napisao/la:2010 zeljo-borac neke majice odstampane,i tako to...
od 11 utakmica u zadnje tri godine, zeljo je uzeo 5 a borac 3... nastavi niz...
ko je izbacio borac dvaput iz kupa zaredom?!
ko nije uzeo zelju u zadnje 3 utakmice ove sezone?!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Jedino da ga napucavaju na treningudjale je napisao/la:Mogao bi Osim dovesti Bandovica,po meni odlican golman. Bio bi prva rezerva Gusi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Eh bas to su ti razlozi zbog kojih nece doci pravi iskreni navijaci Željeznicara,koji nam i ne trebaju ni po lijepom vremena ni kada se ne igra nikakav evropski derbi........Kome je bitniji Real i Barsa od Želje i ne treba namElegant je napisao/la:Tuzan sam radi cinjenice da ce u subotu da lije kisa + igra se "clasico".
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
pile87 je napisao/la:Jedino da ga napucavaju na treningudjale je napisao/la:Mogao bi Osim dovesti Bandovica,po meni odlican golman. Bio bi prva rezerva Gusi
DRUG NEBI TI PUNCA
da li ce bit prenos na BHT ?? Željeznicar-Borac
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- Armageddon2012
- Kontakt:
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Putem zvanične fb prezentacije objavili su da je utakmica u subotu u 20:00. Evo i razvedrilo se fino, bit će to dobro do subote. 
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@pile87-Cuo sam da je Guso odbio ponudu iz Serie B(ugovor na 1god), al fakat. Pa reko ako se predomislibagrcavi je napisao/la:pile87 je napisao/la:Jedino da ga napucavaju na treningudjale je napisao/la:Mogao bi Osim dovesti Bandovica,po meni odlican golman. Bio bi prva rezerva Gusi![]()
![]()
Zadnja izmjena: djale, dana/u 18 apr 2012, 20:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- molotovljev
Hajde,procitaj ponovo sta si napisao pa nam prevedi.TM87doboj je napisao/la:Eh bas to su ti razlozi zbog kojih nece doci pravi iskreni navijaci Željeznicara,koji nam i ne trebaju ni po lijepom vremena ni kada se ne igra nikakav evropski derbi........Kome je bitniji Real i Barsa od Želje i ne treba namElegant je napisao/la:Tuzan sam radi cinjenice da ce u subotu da lije kisa + igra se "clasico".
F.K.SARAJEVO
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Tuga je sto kod nas ima toliko "vatrenih" navijaca Reala i Barce. Evo vec nekoliko dana po facebooku neki statusi, prepucavanja, svadje. Bas ne kontam
Vidjecemo koliko ce zaplatiti posjeta u subotu, iskreno se nadam da cu se pozitivno iznenaditi...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
adis_macak
- Kontakt:
Na zeljinoj stranici stoji da je utakmica 22.04.2012 a juce je bilo 21.04.2012 tako da ce mozda biti u nedeljuGaetanoScirea je napisao/la:Putem zvanične fb prezentacije objavili su da je utakmica u subotu u 20:00. Evo i razvedrilo se fino, bit će to dobro do subote.
nemoj nam Laze grtalice majke ti, dosta je razgrtodjale je napisao/la:@pile87-Cuo sam da je Guso odbio ponudu iz Serie B(ugovor na 1god), al fakat. Pa reko ako se predomislibagrcavi je napisao/la:pile87 je napisao/la: Jedino da ga napucavaju na treningu![]()
![]()
. Usput, ima jedan slobodan centafor iz Željine sampionske generacije 2009/2010, mozda bi Osim i o njemu mogao da razmisli
UTAKMICA JE 100 % U SUBOTU U 20:00 !
DRUG NEBI TI PUNCA
molotovljev je napisao/la:Hajde,procitaj ponovo sta si napisao pa nam prevedi.TM87doboj je napisao/la:Eh bas to su ti razlozi zbog kojih nece doci pravi iskreni navijaci Željeznicara,koji nam i ne trebaju ni po lijepom vremena ni kada se ne igra nikakav evropski derbi........Kome je bitniji Real i Barsa od Želje i ne treba namElegant je napisao/la:Tuzan sam radi cinjenice da ce u subotu da lije kisa + igra se "clasico".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.