Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

MirzaGunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 13:18

Profesor je napisao/la:Voda na nas mlin!
Upravo tako moj @profa nego reci ti meni kaki si mi ti. :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 apr 2012, 14:45

GunnerS je napisao/la:
igman je napisao/la: Nece gristi ako misle sljedece sezone da se vucaraju po Europa Ligi :)
Ako osvoje LP onda idu u LP iduće godine, a sa ovim rezultatom protiv Barce imaju puno veče šanse ;)
Ako kojim slucajem osvoje LP,a mi kojim slucajem zavrismo cetvrti iz tottenhema ostajemo bez LP :D
Rođen s tobom da budem

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 14:55

Faraon iz Visokog je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:
igman je napisao/la: Nece gristi ako misle sljedece sezone da se vucaraju po Europa Ligi :)
Ako osvoje LP onda idu u LP iduće godine, a sa ovim rezultatom protiv Barce imaju puno veče šanse ;)
Ako kojim slucajem osvoje LP,a mi kojim slucajem zavrismo cetvrti iz tottenhema ostajemo bez LP :D
Osvojiti sanse su sad 50%, a mi nebi trebali do kraja da prokockamo to trece mjesto. :twisted:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 apr 2012, 16:08

Pa zato je ova utakmica nama od velikog značaja. Mi drugog izlaza osim 3 nemamo, jednostavno :/ A oni imaju, ako barem ne budu u top 4 a osvoje opet su u LP ;) Zato, mi moramo zagristi za ovu tekmu i njih izbacit iz top 4 i nama osiguran 3 mjesto ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 19 apr 2012, 17:11

GunnerS je napisao/la:Pa zato je ova utakmica nama od velikog značaja. Mi drugog izlaza osim 3 nemamo, jednostavno :/ A oni imaju, ako barem ne budu u top 4 a osvoje opet su u LP ;) Zato, mi moramo zagristi za ovu tekmu i njih izbacit iz top 4 i nama osiguran 3 mjesto ;)
Potpis ''vodji''! :P

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 19 apr 2012, 20:02

Al tu su Olimpijske igrice a i tu Jackie moze igrati, samo cisto sumnjam da ce Wenger to dati. Kad vec nece na Euro nemoj vala ni vamo :mrgreen:
A za početak sezone bi trebao biti ready 8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 apr 2012, 21:39

slika

Slažem se ako će se Song i M'Vila rotirati, u svakom drugom slučaju ne trebamo Yanna. On će možda postati bolji od Viere, al' trenutno nije level Songa.

Pitanje je šta bi bilo sa Coquelinom, koji je takodje talentiran. Mislim da bi on trebao biti back-up Arteti, zajedno sa Diabyem, koji je nekoliko drugačiji igrač i mogao bi igrati nevezano da li je Arteta fit, kada to situacija (okolnosti) zahtjeva.

Frimpongu je dosta uloga trećeg DM-a, jer će se on sledeće sezone početi polako tek vraćati. Izgleda mi kao snažna osoba (mentalno) i mislim da mu ova ozljeda neće predstavljati neki veći problem.

A Hazard? Svejedno mi da li će doći. Traju priče, pogotovo još od prošle godine, kada se činilo da je Wenger sve sredio, al' boli me. Neka dodje ako hoće, ako neće ,neću žalit. :)

Moja želja (prema onom što mediji pišu) je Oliver Giroud. On je tip napadača kakvog volim (kao Džeko, stim da Džeku ne volim radi Edina, nego radi igre), drugi tip napadača je Henry ili Remy. Al' vjerujem kako od toga nema ništa...

Zasad ako je vjerovat medijima i onim što oni kažu "postignut je dogovor izmedju klubova i igrača" Arsenalova nova pojačanja su Podolski, Hernanes, Vertonghen i Suarez, al' vidjećemo koliko istine ima, kad dodje ljeto.

Što se tiče Chelsea, ko ybe tu utakmicu. Ne sikiram se previše, jer sam pošteno ubjedjen da je za Arsenal već došao kraj sezone. 4 utakmice teško da mogu odnijeti 5 bodova prednosti. Teoretski mogu, al' u praksi je drugačije. Eno, sad će i Tottenham izgubiti od QPR-a i pobjećemo im na +8 tri utakmice do kraja (a oni 4).

Trebamo dvije izgubiti. -Nema šanse!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 apr 2012, 13:08

Uh, ovaj sastav je spreman na puno puno više nego što je ovaj sadašnji. Garantujem to. Nadam se da će bit ovakav, nadam se :oops:

13:45 kreće tekma, oni umorni al moraju i ovdje dobit. Neće im biti lahko pogotovo što imaju opet za 5-6 dana tekmu protiv Barce. Umorili su se al ipak su to profesionalci i mogu uvjek biti problemi. A mi, mi jednostavno moramo dobit. Druge nema, nažalost. Wigan nam je sve poremetio dobro što smo zadnjih mjesec uradili, sad treba to protiv težeg protivnika ispravit. Nadam se da će momci to dobit i riješit dileme sve.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 20 apr 2012, 13:36

GunnerS je napisao/la:Uh, ovaj sastav je spreman na puno puno više nego što je ovaj sadašnji. Garantujem to. Nadam se da će bit ovakav, nadam se :oops:

13:45 kreće tekma, oni umorni al moraju i ovdje dobit. Neće im biti lahko pogotovo što imaju opet za 5-6 dana tekmu protiv Barce. Umorili su se al ipak su to profesionalci i mogu uvjek biti problemi. A mi, mi jednostavno moramo dobit. Druge nema, nažalost. Wigan nam je sve poremetio dobro što smo zadnjih mjesec uradili, sad treba to protiv težeg protivnika ispravit. Nadam se da će momci to dobit i riješit dileme sve.
aBd Gunnere iz tvojih usta u bozije usi 1-0 ja prezadovoljan. :D
Jos jedna vjest koja se nece nama svidjeti to da je RvP stavljen na listu zelja i kod Juventusa.
Navodno da su celnici Juveta bili u Londonu..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 apr 2012, 15:28

Zaboravio si Arnelinho da Totenhem,Newcastle i Chelsea imaju utakmicu manje u odnosu na nas tako da tih pet bodova je samo trenutno stanje..

Ja se samo nadam da Chelsi neče igrati kao protiv Barse,odnosno da će se igrati kao u prvom našem susretu sa njima,znači za gol više..
Chelsi je nanizao pet uzatopnih pobjeda protiv Arsenala ali na svu sreću ta je serija prekinuta i sada mi imamo dvije pobjede u nizu i red je da im se revanširamo istom mjerom :mrgreen: Neče biti lako,Chelsi ako izgubi može halaliti četvrtu poziciju,istina naša prednost je njihov umor a sigurno je da su več i mislima u revanšu sa Barsom tako da sve osim pobjede bi bilo razočarenje koje bi još više uvuklo nervozu u naše redove,.Imamo dva teška gostovanja protiv ekipa koje su rasterečene a takve su ekipe po meni najgore,igraju bez pritiska i imperativa a uz to su u dosta dobroj domačinskoj formi,i Stoke i WBA su izgubili samo jednu utakmicu u zadnjih pet kod kuće..

Poraz od Wigana je zakomplikovao stvari za nas i učinio ovu utakmicu vjerovatno i najbitnijom ove sezone,s pobejedom bi dosta rasterečenije otišli na gostovanje Stokeu a kao takvi bi imali puno više šansi za pobjedu..

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 20 apr 2012, 15:30

chily-rz je napisao/la:Zaboravio si Arnelinho da Totenhem,Newcastle i Chelsea imaju utakmicu manje u odnosu na nas tako da tih pet bodova je samo trenutno stanje..

Ja se samo nadam da Chelsi neče igrati kao protiv Barse,odnosno da će se igrati kao u prvom našem susretu sa njima,znači za gol više..
Chelsi je nanizao pet uzatopnih pobjeda protiv Arsenala ali na svu sreću ta je serija prekinuta i sada mi imamo dvije pobjede u nizu i red je da im se revanširamo istom mjerom :mrgreen: Neče biti lako,Chelsi ako izgubi može halaliti četvrtu poziciju,istina naša prednost je njihov umor a sigurno je da su več i mislima u revanšu sa Barsom tako da sve osim pobjede bi bilo razočarenje koje bi još više uvuklo nervozu u naše redove,.Imamo dva teška gostovanja protiv ekipa koje su rasterečene a takve su ekipe po meni najgore,igraju bez pritiska i imperativa a uz to su u dosta dobroj domačinskoj formi,i Stoke i WBA su izgubili samo jednu utakmicu u zadnjih pet kod kuće..

Poraz od Wigana je zakomplikovao stvari za nas i učinio ovu utakmicu vjerovatno i najbitnijom ove sezone,s pobejedom bi dosta rasterečenije otišli na gostovanje Stokeu a kao takvi bi imali puno više šansi za pobjedu..
Tako je chily moj ma ti si meni uvijek upravu nesto kao profa. :P

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 20 apr 2012, 19:57

Arnelinho je napisao/la:slika

Slažem se ako će se Song i M'Vila rotirati, u svakom drugom slučaju ne trebamo Yanna. On će možda postati bolji od Viere, al' trenutno nije level Songa.

Pitanje je šta bi bilo sa Coquelinom, koji je takodje talentiran. Mislim da bi on trebao biti back-up Arteti, zajedno sa Diabyem, koji je nekoliko drugačiji igrač i mogao bi igrati nevezano da li je Arteta fit, kada to situacija (okolnosti) zahtjeva.

Frimpongu je dosta uloga trećeg DM-a, jer će se on sledeće sezone početi polako tek vraćati. Izgleda mi kao snažna osoba (mentalno) i mislim da mu ova ozljeda neće predstavljati neki veći problem.

A Hazard? Svejedno mi da li će doći. Traju priče, pogotovo još od prošle godine, kada se činilo da je Wenger sve sredio, al' boli me. Neka dodje ako hoće, ako neće ,neću žalit. :)

Moja želja (prema onom što mediji pišu) je Oliver Giroud. On je tip napadača kakvog volim (kao Džeko, stim da Džeku ne volim radi Edina, nego radi igre), drugi tip napadača je Henry ili Remy. Al' vjerujem kako od toga nema ništa...

Zasad ako je vjerovat medijima i onim što oni kažu "postignut je dogovor izmedju klubova i igrača" Arsenalova nova pojačanja su Podolski, Hernanes, Vertonghen i Suarez, al' vidjećemo koliko istine ima, kad dodje ljeto.

Što se tiče Chelsea, ko ybe tu utakmicu. Ne sikiram se previše, jer sam pošteno ubjedjen da je za Arsenal već došao kraj sezone. 4 utakmice teško da mogu odnijeti 5 bodova prednosti. Teoretski mogu, al' u praksi je drugačije. Eno, sad će i Tottenham izgubiti od QPR-a i pobjećemo im na +8 tri utakmice do kraja (a oni 4).

Trebamo dvije izgubiti. -Nema šanse!
prije bi promijenio gibbsa nego kosa

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 apr 2012, 22:06

@Chily druže; nisam ja zaboravio, al' nije valjda da su oni te tekme već pobjedili ? :P

Istina je da nam Tottenham i N'castle mogu doći na -2, al' isto tako je istina da možemo ostati na -5. Sad, u koju opciju ti vjeruješ, do tebe je.

Newcastle ima zaostalu tekmu vs Chelsea, kako tu mi možemo biti gubitnici? Nama svaki znak odgovara. A Tottenham, oni imaju protiv Boltona, pa kako smo mi izgubili od "davljenika", ne vidim razloga da i oni ne izgube, pogotovo jer su u daleko lošijoj formi od nas ,a istini za volju, Bolton ima kudikamo jači sastav od Wigana.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 apr 2012, 22:26

Arnelinho je napisao/la: @Chily druže; nisam ja zaboravio, al' nije valjda da su oni te tekme već pobjedili ? :P

Istina je da nam Tottenham i N'castle mogu doći na -2, al' isto tako je istina da možemo ostati na -5. Sad, u koju opciju ti vjeruješ, do tebe je.

Newcastle ima zaostalu tekmu vs Chelsea, kako tu mi možemo biti gubitnici? Nama svaki znak odgovara. A Tottenham, oni imaju protiv Boltona, pa kako smo mi izgubili od "davljenika", ne vidim razloga da i oni ne izgube, pogotovo jer su u daleko lošijoj formi od nas ,a istini za volju, Bolton ima kudikamo jači sastav od Wigana.
Baš sam prispio na tvoj post :D

Ništa ja nisam rekao osim da imaju utakmicu manje a kako će se stvari razvijati ostaje da vidimo,znam da vjerujem u sutrašnju pobjedu s kojom bi praktički završili pos'o.. 8-)

Samo hoču da kažem da je sutrašnji meč itekako bitan za nas,biče guravo do kraja,imamo dva teška gostovanja i pritisak u tim utakmicama bi bio mnogo veči ukoliko sutra ne pobjedimo

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 apr 2012, 22:53

nešto sam napet pred meč pravo, nemam dobar osjećaj nikako.

Al Ako momci budu igrali kako znaju i mogu biće dobro po nas i neće bit problema, jer nema Drogbe, i Di Mateo je najavio kombinovani sastav jer hoće da ima što spremniju ekipu za Barsu. Nadajmo se da ne laže, da nam olakša posao.
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 apr 2012, 23:22

Evo dobrih vijesti. :) Sutra bi se trebali vratiti Coquelin i Koscielny, dok nakon silnih naglabanja Diaby će ipaaaak bit' spreman. :mrgreen:

Out su Wislhire, Arteta, Mertesacker do kraja sezone, a Benayoun nema pravo nastupa.

Očekujem sledećih XI:
------------------------Szczesny-------------------
Sagna-------Koscielny-----Vermaelen------Gibbs
------------------------Song-------------------------
---------------Coquelin-----Rosicky----------------
Walcott------------------------------------Gervinho
------------------------RVP---------------------------

Vjerovatno će nas Wenger iznenaditi Ramseyem na krilu. :mrgreen: Al' eto, ne bih da stavljam, da me ne bi na lomaču. :D A Francis će biti iznenadjenje :mrgreen: dok bi ga kasnije mogao Diaby zamjeniti.

Njima će faliti Luiz i Ivanović- za nas ne znači ništa i Drogba- za nas znači ogromno. :mrgreen:

Očekuje:
-----------------------Cech---------------------
Bosingwa------Cahill------Terry--------A.Cole
----------------Ramires---Obi------------------
----------------------Lampard------------------
Sturridge----------------------------------Mata
-----------------------Torres--------------------

Misim kako će biti daleko opasniji po (svojoj) lijevoj nego po desnoj strani.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 apr 2012, 00:06

hebo ti legendu_reala, kojeg spamera smo mi dobili na ovoj temi :lol: :lol:

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 09:45

Profesor je napisao/la:hebo ti legendu_reala, kojeg spamera smo mi dobili na ovoj temi :lol: :lol:
A koji je to profa ako se smije znati jel mozda @Arnel, ili mozda ja.? :roll: :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 apr 2012, 11:23

ARSENAL STARTING XI
Szczesny
Sagna Vermaelen Koscielny Andre Santos
Song Rosicky
Oxlade-Chamberlain Gervinho Walcott Van Persie

Subs From:Fabianski, Djourou, Squillaci, Gibbs, Jenkinson, Coquelin, Diaby, Park, Chamakh

nepotvrđena postava, što vidite po izmjenama, no nadajmo se da je tačna prva postava :mrgreen: .
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 apr 2012, 11:26

Arsenal target Klaas-Jan Huntelaar is delaying contract talks with Shalke until after Euro 2012

Arsene Wenger has given Robin van Persie a 72-hour deadline to resolve his Arsenal future.

Ovo prvo mi se sviđa, drugo baš i ne. Nadajmo se da nas Robin neće razočarati.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.