Upravo tako moj @profa nego reci ti meni kaki si mi ti.Profesor je napisao/la:Voda na nas mlin!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Upravo tako moj @profa nego reci ti meni kaki si mi ti.Profesor je napisao/la:Voda na nas mlin!
Ako kojim slucajem osvoje LP,a mi kojim slucajem zavrismo cetvrti iz tottenhema ostajemo bez LPGunnerS je napisao/la:Ako osvoje LP onda idu u LP iduće godine, a sa ovim rezultatom protiv Barce imaju puno veče šanseigman je napisao/la: Nece gristi ako misle sljedece sezone da se vucaraju po Europa Ligi
Osvojiti sanse su sad 50%, a mi nebi trebali do kraja da prokockamo to trece mjesto.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ako kojim slucajem osvoje LP,a mi kojim slucajem zavrismo cetvrti iz tottenhema ostajemo bez LPGunnerS je napisao/la:Ako osvoje LP onda idu u LP iduće godine, a sa ovim rezultatom protiv Barce imaju puno veče šanseigman je napisao/la: Nece gristi ako misle sljedece sezone da se vucaraju po Europa Ligi
Potpis ''vodji''!GunnerS je napisao/la:Pa zato je ova utakmica nama od velikog značaja. Mi drugog izlaza osim 3 nemamo, jednostavno :/ A oni imaju, ako barem ne budu u top 4 a osvoje opet su u LPZato, mi moramo zagristi za ovu tekmu i njih izbacit iz top 4 i nama osiguran 3 mjesto
aBd Gunnere iz tvojih usta u bozije usi 1-0 ja prezadovoljan.GunnerS je napisao/la:Uh, ovaj sastav je spreman na puno puno više nego što je ovaj sadašnji. Garantujem to. Nadam se da će bit ovakav, nadam se![]()
13:45 kreće tekma, oni umorni al moraju i ovdje dobit. Neće im biti lahko pogotovo što imaju opet za 5-6 dana tekmu protiv Barce. Umorili su se al ipak su to profesionalci i mogu uvjek biti problemi. A mi, mi jednostavno moramo dobit. Druge nema, nažalost. Wigan nam je sve poremetio dobro što smo zadnjih mjesec uradili, sad treba to protiv težeg protivnika ispravit. Nadam se da će momci to dobit i riješit dileme sve.
Tako je chily moj ma ti si meni uvijek upravu nesto kao profa.chily-rz je napisao/la:Zaboravio si Arnelinho da Totenhem,Newcastle i Chelsea imaju utakmicu manje u odnosu na nas tako da tih pet bodova je samo trenutno stanje..
Ja se samo nadam da Chelsi neče igrati kao protiv Barse,odnosno da će se igrati kao u prvom našem susretu sa njima,znači za gol više..
Chelsi je nanizao pet uzatopnih pobjeda protiv Arsenala ali na svu sreću ta je serija prekinuta i sada mi imamo dvije pobjede u nizu i red je da im se revanširamo istom mjeromNeče biti lako,Chelsi ako izgubi može halaliti četvrtu poziciju,istina naša prednost je njihov umor a sigurno je da su več i mislima u revanšu sa Barsom tako da sve osim pobjede bi bilo razočarenje koje bi još više uvuklo nervozu u naše redove,.Imamo dva teška gostovanja protiv ekipa koje su rasterečene a takve su ekipe po meni najgore,igraju bez pritiska i imperativa a uz to su u dosta dobroj domačinskoj formi,i Stoke i WBA su izgubili samo jednu utakmicu u zadnjih pet kod kuće..
Poraz od Wigana je zakomplikovao stvari za nas i učinio ovu utakmicu vjerovatno i najbitnijom ove sezone,s pobejedom bi dosta rasterečenije otišli na gostovanje Stokeu a kao takvi bi imali puno više šansi za pobjedu..
prije bi promijenio gibbsa nego kosaArnelinho je napisao/la:
Slažem se ako će se Song i M'Vila rotirati, u svakom drugom slučaju ne trebamo Yanna. On će možda postati bolji od Viere, al' trenutno nije level Songa.
Pitanje je šta bi bilo sa Coquelinom, koji je takodje talentiran. Mislim da bi on trebao biti back-up Arteti, zajedno sa Diabyem, koji je nekoliko drugačiji igrač i mogao bi igrati nevezano da li je Arteta fit, kada to situacija (okolnosti) zahtjeva.
Frimpongu je dosta uloga trećeg DM-a, jer će se on sledeće sezone početi polako tek vraćati. Izgleda mi kao snažna osoba (mentalno) i mislim da mu ova ozljeda neće predstavljati neki veći problem.
A Hazard? Svejedno mi da li će doći. Traju priče, pogotovo još od prošle godine, kada se činilo da je Wenger sve sredio, al' boli me. Neka dodje ako hoće, ako neće ,neću žalit.
Moja želja (prema onom što mediji pišu) je Oliver Giroud. On je tip napadača kakvog volim (kao Džeko, stim da Džeku ne volim radi Edina, nego radi igre), drugi tip napadača je Henry ili Remy. Al' vjerujem kako od toga nema ništa...
Zasad ako je vjerovat medijima i onim što oni kažu "postignut je dogovor izmedju klubova i igrača" Arsenalova nova pojačanja su Podolski, Hernanes, Vertonghen i Suarez, al' vidjećemo koliko istine ima, kad dodje ljeto.
Što se tiče Chelsea, ko ybe tu utakmicu. Ne sikiram se previše, jer sam pošteno ubjedjen da je za Arsenal već došao kraj sezone. 4 utakmice teško da mogu odnijeti 5 bodova prednosti. Teoretski mogu, al' u praksi je drugačije. Eno, sad će i Tottenham izgubiti od QPR-a i pobjećemo im na +8 tri utakmice do kraja (a oni 4).
Trebamo dvije izgubiti. -Nema šanse!
Baš sam prispio na tvoj postArnelinho je napisao/la: @Chily druže; nisam ja zaboravio, al' nije valjda da su oni te tekme već pobjedili ?
Istina je da nam Tottenham i N'castle mogu doći na -2, al' isto tako je istina da možemo ostati na -5. Sad, u koju opciju ti vjeruješ, do tebe je.
Newcastle ima zaostalu tekmu vs Chelsea, kako tu mi možemo biti gubitnici? Nama svaki znak odgovara. A Tottenham, oni imaju protiv Boltona, pa kako smo mi izgubili od "davljenika", ne vidim razloga da i oni ne izgube, pogotovo jer su u daleko lošijoj formi od nas ,a istini za volju, Bolton ima kudikamo jači sastav od Wigana.
A koji je to profa ako se smije znati jel mozda @Arnel, ili mozda ja.?Profesor je napisao/la:hebo ti legendu_reala, kojeg spamera smo mi dobili na ovoj temi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.