BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma nemoj nam rec' ...NK_Nemila je napisao/la:Bit ce 0-0
-
- Kontakt:
Terim: BiH ima odličan tim i velikog selektora
Ovo je odlučujući meč za drugo mjesto u našoj grupi, a Turska uvijek igra dobro u takvim utakmicama...
09.09.2009. 10:00
Fatih Terim odgovorio je jučer na pres-konferenciji u Zenici Ćiri Blaževiću na pohvalama koje je naš selektor dan ranije izrekao na račun turskog Imperatora.
- Bosna i Hercegovina ima odličan tim i velikog selektora - kazao je turski selektor pred nikad brojnijim predstavnicima inozemnih medija u pres-sali Bilinog polja.
Nastavio je sa pohvalama na račun bh. tima konstatiravši da imamo odličan napad, što, kako je dodao, potvrđuje i podatak od 2,6 pogodaka u prosjeku u posljednjih deset utakmica. Obraćajući se bh. javnosti, Terim je zaključio:
- Ovo je odlučujući meč za drugo mjesto u našoj grupi. Turska uvijek dobro igra u odlučujućim utakmicama. S druge strane, bh. igrači imaju veliko samopouzdanje. To im je u prirodi. Ako se i ne uspijemo plasirati, neće biti kraj svijeta - kazao je Terim napomenuvši da će jedino on biti odgovaran za eventualni neuspjeh.
Turski selektor nije želio govoriti o sastavu, ali smo od kolega novinara saznali da će povrijeđene Kazima i Zana zamijeniti Onder, odnosno povratnik Nihat, te da će u napadu zaigrati i Šenturk.
Autor: V. B.
Ovo je odlučujući meč za drugo mjesto u našoj grupi, a Turska uvijek igra dobro u takvim utakmicama...
09.09.2009. 10:00
Fatih Terim odgovorio je jučer na pres-konferenciji u Zenici Ćiri Blaževiću na pohvalama koje je naš selektor dan ranije izrekao na račun turskog Imperatora.
- Bosna i Hercegovina ima odličan tim i velikog selektora - kazao je turski selektor pred nikad brojnijim predstavnicima inozemnih medija u pres-sali Bilinog polja.
Nastavio je sa pohvalama na račun bh. tima konstatiravši da imamo odličan napad, što, kako je dodao, potvrđuje i podatak od 2,6 pogodaka u prosjeku u posljednjih deset utakmica. Obraćajući se bh. javnosti, Terim je zaključio:
- Ovo je odlučujući meč za drugo mjesto u našoj grupi. Turska uvijek dobro igra u odlučujućim utakmicama. S druge strane, bh. igrači imaju veliko samopouzdanje. To im je u prirodi. Ako se i ne uspijemo plasirati, neće biti kraj svijeta - kazao je Terim napomenuvši da će jedino on biti odgovaran za eventualni neuspjeh.
Turski selektor nije želio govoriti o sastavu, ali smo od kolega novinara saznali da će povrijeđene Kazima i Zana zamijeniti Onder, odnosno povratnik Nihat, te da će u napadu zaigrati i Šenturk.
Autor: V. B.
jel počelo višeeee
nešto kontam Turkiše je jedina ekipa koja nam je dala 2 gola, al svi znamo da je na guzove i kod kuće... s druge strane mi smo kući dali najmanje 2 gola... znači pobjeda 2-1 za nas

nešto kontam Turkiše je jedina ekipa koja nam je dala 2 gola, al svi znamo da je na guzove i kod kuće... s druge strane mi smo kući dali najmanje 2 gola... znači pobjeda 2-1 za nas

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
otkad nisam vidio taj spot Mojoj dragoj BiH, svaka cast za video @Bosnier
jos 8 sati i 46 minuta, ako sam dobro ovo izracunao

jos 8 sati i 46 minuta, ako sam dobro ovo izracunao

Husref Musemić, jedan od naših najtrofejnijih trenera o večerašnjem duelu kaže:
- Koliko ja znam, Turci igraju dobar presing po terenu, a teren u Zenici, koji je manjih dimenzija nego onaj na Koševu, idealan je za igru Turske. Zato smatram da će ovaj meč biti veoma težak za nas. Mislim da Ćiro nema razloga da mijenja nešto, posebno golmana jer Supić djeluje sigurno na golu. Ja bih u Zenici igrao s jednim špicem i nešto tvrđom taktikom jer nama u neku ruku odgovara i remi.
i ja sam nesto o ovome razmisljao... a i cuo sam da teren nije u najboljem stanju... mislim da nam to odgovara s obzirom da ce turci mnogo vise igrati od noge do noge..
- Koliko ja znam, Turci igraju dobar presing po terenu, a teren u Zenici, koji je manjih dimenzija nego onaj na Koševu, idealan je za igru Turske. Zato smatram da će ovaj meč biti veoma težak za nas. Mislim da Ćiro nema razloga da mijenja nešto, posebno golmana jer Supić djeluje sigurno na golu. Ja bih u Zenici igrao s jednim špicem i nešto tvrđom taktikom jer nama u neku ruku odgovara i remi.
i ja sam nesto o ovome razmisljao... a i cuo sam da teren nije u najboljem stanju... mislim da nam to odgovara s obzirom da ce turci mnogo vise igrati od noge do noge..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Husref jedan od najtrofejnijih trenera_dreamer_ je napisao/la:Husref Musemić, jedan od naših najtrofejnijih trenera o večerašnjem duelu kaže:

Neznam jeste li gledali jutros na tvsa bio je gost baho topalbecirevic. Uvjeren je u nasu pobjedu od 2,3-0 kako kaze. I bice tako, svi znamo sta je reko marjan da ce ibricic dati gol ermeniji i znamo sta bi 

Zadnja izmjena: cappy, dana/u 09 sep 2009, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ti da nesto znas gspdine Musemicu, ne bi sada bio na birou za zaposljavanje......_dreamer_ je napisao/la:Husref Musemić, jedan od naših najtrofejnijih trenera o večerašnjem duelu kaže:
Ovo je nevjerovatno koliki pritisak! Ne mogu da dočekam utakmicu a trema me trese do ja*a a kako će tek biti kad utakmica počne! Nadam se pobjedi uz Božiju pomoć! Mi to možemo!!!
ovo je prava himna bosne najezis se kada slusas !!Bosnier je napisao/la:[youtube][/youtube]
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
joj ljudi veceras idemo pred BBI da napravimo lim i naravno poslije tekme da slavimo cijelu noc! 

ti očigledno nebi mogao igrati utakmiceAlucard je napisao/la:Ovo je nevjerovatno koliki pritisak! Ne mogu da dočekam utakmicu a trema me trese do ja*a a kako će tek biti kad utakmica počne! Nadam se pobjedi uz Božiju pomoć! Mi to možemo!!!

ma veceras je 3:1 ako BOG da!!!!!!
sombrero je napisao/la:ti očigledno nebi mogao igrati utakmiceAlucard je napisao/la:Ovo je nevjerovatno koliki pritisak! Ne mogu da dočekam utakmicu a trema me trese do ja*a a kako će tek biti kad utakmica počne! Nadam se pobjedi uz Božiju pomoć! Mi to možemo!!!diši duboko, nemoj da te fataju po kući
![]()
joj brate ,e trese trema do pupka, sta mislis kako je meni!

Ma da ti kažem pravo mislim da bi mi bilo lakše kad bi igraosombrero je napisao/la:ti očigledno nebi mogao igrati utakmiceAlucard je napisao/la:Ovo je nevjerovatno koliki pritisak! Ne mogu da dočekam utakmicu a trema me trese do ja*a a kako će tek biti kad utakmica počne! Nadam se pobjedi uz Božiju pomoć! Mi to možemo!!!diši duboko, nemoj da te fataju po kući
![]()

Samo da naši udare na njih odmah na startu kao da sutra ne postoji!!!

jel pokriveno tamo , posto su javili kisu ??spaha je napisao/la:joj ljudi veceras idemo pred BBI da napravimo lim i naravno poslije tekme da slavimo cijelu noc!
a gdje se nalazi ****
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Plakat ce Bog veceras, nece gledati Tursku na svjetskom, zato najavljuju kisu.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
evo Tarot kaže da iz avlije svog komšije iskopaš lobanju od crknutog konja, vojnika dezertera iz vojske Aleksandra Makedonskog i posoliš je, i onda je baciš u rijeku... to uradi i proće tremajoj brate ,e trese trema do pupka, sta mislis kako je meni!![]()
![]()
![]()
![]()

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Agencija **** ti je u Hamdije Kresevljakovica 7c na prvom spratu (bivsa DObrovoljacka) ako si na to mislio.Bosnier je napisao/la:jel pokriveno tamo , posto su javili kisu ??spaha je napisao/la:joj ljudi veceras idemo pred BBI da napravimo lim i naravno poslije tekme da slavimo cijelu noc!
a gdje se nalazi ****
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.