BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bosnier
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Bosnier » 09 sep 2009, 10:55

[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 09 sep 2009, 11:00

NK_Nemila je napisao/la:Bit ce 0-0
Ma nemoj nam rec' ...

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 09 sep 2009, 11:02

Terim: BiH ima odličan tim i velikog selektora
Ovo je odlučujući meč za drugo mjesto u našoj grupi, a Turska uvijek igra dobro u takvim utakmicama...
09.09.2009. 10:00
Fatih Terim odgovorio je jučer na pres-konferenciji u Zenici Ćiri Blaževiću na pohvalama koje je naš selektor dan ranije izrekao na račun turskog Imperatora.

- Bosna i Hercegovina ima odličan tim i velikog selektora - kazao je turski selektor pred nikad brojnijim predstavnicima inozemnih medija u pres-sali Bilinog polja.

Nastavio je sa pohvalama na račun bh. tima konstatiravši da imamo odličan napad, što, kako je dodao, potvrđuje i podatak od 2,6 pogodaka u prosjeku u posljednjih deset utakmica. Obraćajući se bh. javnosti, Terim je zaključio:

- Ovo je odlučujući meč za drugo mjesto u našoj grupi. Turska uvijek dobro igra u odlučujućim utakmicama. S druge strane, bh. igrači imaju veliko samopouzdanje. To im je u prirodi. Ako se i ne uspijemo plasirati, neće biti kraj svijeta - kazao je Terim napomenuvši da će jedino on biti odgovaran za eventualni neuspjeh.

Turski selektor nije želio govoriti o sastavu, ali smo od kolega novinara saznali da će povrijeđene Kazima i Zana zamijeniti Onder, odnosno povratnik Nihat, te da će u napadu zaigrati i Šenturk.

Autor: V. B.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 09 sep 2009, 11:03

jel počelo višeeee :D

nešto kontam Turkiše je jedina ekipa koja nam je dala 2 gola, al svi znamo da je na guzove i kod kuće... s druge strane mi smo kući dali najmanje 2 gola... znači pobjeda 2-1 za nas :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 sep 2009, 11:14

otkad nisam vidio taj spot Mojoj dragoj BiH, svaka cast za video @Bosnier

jos 8 sati i 46 minuta, ako sam dobro ovo izracunao :mrgreen: :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 sep 2009, 11:26

Hu­sref Mu­se­mić, je­dan od na­ših naj­tro­fej­ni­jih tre­ne­ra o ve­če­raš­njem du­elu ka­že:

- Ko­li­ko ja znam, Tur­ci igra­ju do­bar pre­sing po te­re­nu, a te­ren u Ze­ni­ci, ko­ji je ma­njih di­men­zi­ja ne­go onaj na Ko­še­vu, ide­alan je za igru Tur­ske. Za­to sma­tram da će ovaj meč bi­ti ve­oma te­žak za nas. Mi­slim da Ći­ro ne­ma ra­zlo­ga da mi­je­nja ne­što, po­se­bno gol­ma­na jer Su­pić dje­lu­je si­gur­no na go­lu. Ja bih u Ze­ni­ci igrao s je­dnim špi­cem i ne­što tvrđom ta­kti­kom jer na­ma u ne­ku ru­ku od­go­va­ra i re­mi.

i ja sam nesto o ovome razmisljao... a i cuo sam da teren nije u najboljem stanju... mislim da nam to odgovara s obzirom da ce turci mnogo vise igrati od noge do noge..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 09 sep 2009, 11:34

_dreamer_ je napisao/la:Hu­sref Mu­se­mić, je­dan od na­ših naj­tro­fej­ni­jih tre­ne­ra o ve­če­raš­njem du­elu ka­že:

- Ko­li­ko ja znam, Tur­ci igra­ju do­bar pre­sing po te­re­nu, a te­ren u Ze­ni­ci, ko­ji je ma­njih di­men­zi­ja ne­go onaj na Ko­še­vu, ide­alan je za igru Tur­ske. Za­to sma­tram da će ovaj meč bi­ti ve­oma te­žak za nas. Mi­slim da Ći­ro ne­ma ra­zlo­ga da mi­je­nja ne­što, po­se­bno gol­ma­na jer Su­pić dje­lu­je si­gur­no na go­lu. Ja bih u Ze­ni­ci igrao s je­dnim špi­cem i ne­što tvrđom ta­kti­kom jer na­ma u ne­ku ru­ku od­go­va­ra i re­mi.

i ja sam nesto o ovome razmisljao... a i cuo sam da teren nije u najboljem stanju... mislim da nam to odgovara s obzirom da ce turci mnogo vise igrati od noge do noge..
Husref jedan od najtrofejnijih trenera :roll:

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 09 sep 2009, 11:41

Neznam jeste li gledali jutros na tvsa bio je gost baho topalbecirevic. Uvjeren je u nasu pobjedu od 2,3-0 kako kaze. I bice tako, svi znamo sta je reko marjan da ce ibricic dati gol ermeniji i znamo sta bi :D
Zadnja izmjena: cappy, dana/u 09 sep 2009, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 09 sep 2009, 11:41

_dreamer_ je napisao/la:Hu­sref Mu­se­mić, je­dan od na­ših naj­tro­fej­ni­jih tre­ne­ra o ve­če­raš­njem du­elu ka­že:

Ti da nesto znas gspdine Musemicu, ne bi sada bio na birou za zaposljavanje......

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 09 sep 2009, 11:47

Ovo je nevjerovatno koliki pritisak! Ne mogu da dočekam utakmicu a trema me trese do ja*a a kako će tek biti kad utakmica počne! Nadam se pobjedi uz Božiju pomoć! Mi to možemo!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 sep 2009, 11:48

Bosnier je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovo je prava himna bosne najezis se kada slusas !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 09 sep 2009, 11:52

joj ljudi veceras idemo pred BBI da napravimo lim i naravno poslije tekme da slavimo cijelu noc! :twisted:

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 09 sep 2009, 11:53

Alucard je napisao/la:Ovo je nevjerovatno koliki pritisak! Ne mogu da dočekam utakmicu a trema me trese do ja*a a kako će tek biti kad utakmica počne! Nadam se pobjedi uz Božiju pomoć! Mi to možemo!!!
ti očigledno nebi mogao igrati utakmice :D diši duboko, nemoj da te fataju po kući :D ;)

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 09 sep 2009, 11:55

ma veceras je 3:1 ako BOG da!!!!!!

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 09 sep 2009, 11:56

sombrero je napisao/la:
Alucard je napisao/la:Ovo je nevjerovatno koliki pritisak! Ne mogu da dočekam utakmicu a trema me trese do ja*a a kako će tek biti kad utakmica počne! Nadam se pobjedi uz Božiju pomoć! Mi to možemo!!!
ti očigledno nebi mogao igrati utakmice :D diši duboko, nemoj da te fataju po kući :D ;)

joj brate ,e trese trema do pupka, sta mislis kako je meni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 09 sep 2009, 11:56

sombrero je napisao/la:
Ma da ti kažem pravo mislim da bi mi bilo lakše kad bi igrao :mrgreen: Pritisak će pasti samo ako naši odma na startu krenu napdati i kad vidim da su raspoloženi, u suprotnom (nadam se da do toga neće doći) ako turci preuzmu incijativu onda eto još više treme i straha. :|

Samo da naši udare na njih odmah na startu kao da sutra ne postoji!!! :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 09 sep 2009, 11:58

spaha je napisao/la:joj ljudi veceras idemo pred BBI da napravimo lim i naravno poslije tekme da slavimo cijelu noc! :twisted:
jel pokriveno tamo , posto su javili kisu ??

a gdje se nalazi ****
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 sep 2009, 12:02

Plakat ce Bog veceras, nece gledati Tursku na svjetskom, zato najavljuju kisu.. :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 09 sep 2009, 12:03

joj brate ,e trese trema do pupka, sta mislis kako je meni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
evo Tarot kaže da iz avlije svog komšije iskopaš lobanju od crknutog konja, vojnika dezertera iz vojske Aleksandra Makedonskog i posoliš je, i onda je baciš u rijeku... to uradi i proće trema :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 sep 2009, 12:04

Bosnier je napisao/la:
spaha je napisao/la:joj ljudi veceras idemo pred BBI da napravimo lim i naravno poslije tekme da slavimo cijelu noc! :twisted:
jel pokriveno tamo , posto su javili kisu ??

a gdje se nalazi ****
Agencija **** ti je u Hamdije Kresevljakovica 7c na prvom spratu (bivsa DObrovoljacka) ako si na to mislio.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.