FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Moram se i ja malo javiti. Nadam se da neću biti opširan:)
Prvi put se ne slažem sa Amarom vezano za termin tekme (ako je istina ovo što je Ligata pisao). Mislim da je bolji termin u 17h. Amar kaže raja radi, ali subotom raja radi kraće ali sutra ima i škola. Ja ipak mislim da će dosta više raje ostati kući da gleda i uživa u Clasicu i u Želji u isto vrijeme nego da dođe da se smrzava ili kisne na stadionu.
NIje sad bitno ko voli a ko ne voli Želju. Ja ću doći na tekmu ali mene kao zaljubljenika u sport (a takvih nas je puno koji navijamo za Želju) su uskratili da gledam jednu veliku utakmicu tj najveću na svijetu trenutno. E o tome se radi a ne o tome ko voli a ko ne Želju. Ovako raja ima mogućnost da gleda i svog Želju a i najveću tekmu na svijetu a pogotovo se to odnosi na porodične ljude.
P.S. @Boccacio jeli istina to za kamp Bubamare (mislim da si ti napisao) da treba pripasti savezu? Nije mi jasno što ako se pravi kamp u Zenici.
Prvi put se ne slažem sa Amarom vezano za termin tekme (ako je istina ovo što je Ligata pisao). Mislim da je bolji termin u 17h. Amar kaže raja radi, ali subotom raja radi kraće ali sutra ima i škola. Ja ipak mislim da će dosta više raje ostati kući da gleda i uživa u Clasicu i u Želji u isto vrijeme nego da dođe da se smrzava ili kisne na stadionu.
NIje sad bitno ko voli a ko ne voli Želju. Ja ću doći na tekmu ali mene kao zaljubljenika u sport (a takvih nas je puno koji navijamo za Želju) su uskratili da gledam jednu veliku utakmicu tj najveću na svijetu trenutno. E o tome se radi a ne o tome ko voli a ko ne Želju. Ovako raja ima mogućnost da gleda i svog Želju a i najveću tekmu na svijetu a pogotovo se to odnosi na porodične ljude.
P.S. @Boccacio jeli istina to za kamp Bubamare (mislim da si ti napisao) da treba pripasti savezu? Nije mi jasno što ako se pravi kamp u Zenici.
- SarajlijaTM

Da li njima smeta sto zive pored stadiona?
Ne smeta,ne smetaaa,nee smetaaaa,ne smetaaaaaaaa,ne smetaaaaaaaa,NEEE SMETAAAAAAAAAAAA,NEEEEEEEEE SMETAAAAAAAAAA,NEEEEE SMETAAAAAAAAAA!!!....
Pisao sam u vezi toga,ali u smislu da je savez,odnosno komitet bio zainteresovana strana.To je bilo u pocetku.Pisao sam to odgovarajuci na temu o tome kako neke mudre glave razmisljaju nebulozno o naklonosti Ivice Osima prema nama.On je objektivno vidio siri interes za repku,i razmisljao je tako,dok je Zeljo imao u cilju da to kupi i da ima svoj trening kamp.Iskreno ne znam dalje sta se s tim desilo i koliko je to vise aktuelno,ali mislim da na kraju tu nema nista za reprezentaciju,da li ce biti za nas ne znam.Znaci htio sam time reci da Ivica Osim i komitet generalno gledaju svoj interes ,znaci interes sportske fudbalske drzave,bez obzira na to da li je taj interes u konfrontaciji sa klubom kojeg voli.To je u sustini bilo to.I to je bilo na pocetku same price o kampu i zaista se desavalo tako.Mi smo bili vrlo zainteresovani,ali onda je uletio Ivica Osim sa komitetom i rekao da su i oni jako zainteresovani da to kupe za repku.Mislim da su oni na kraju odustali,ne znam koliko su i bili ozbiljni u svom naumu,jer da jesu,mi tu sigurno ne bi imali neke sanse.Drzava je uvijek bitnija.zaboljisportuBiH je napisao/la:Moram se i ja malo javiti. Nadam se da neću biti opširan:)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
Nadati se da ćemo uspjeti izgurati ovo formu i želju ..
Potpis!
- SarajlijaTM
Ma nema da nas staneAldinn1 je napisao/la:Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
dok je brke,nema zime za nas
Bilo bi fino kada bi se par stolica sa sjevera prebacilo na jugAnelZ je napisao/la:Neko je ranije pitao kakav je travnjak, mogu reci da nije previse los, jos uvijek se vide one brazde blizu aut-linije kod istoka, a i one kod zapada samo sto mislim da su one van igralista (linije jos nisu nacrtane, pa ne mogu sa sigurnoscu reci). Sve u svemu nije lose, ali naravno da moze mnogo bolje.
Evo 10 slika, pa sami presudite kako izgleda teren i juzna tribina:
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010871.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010872.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010881.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010882.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010884.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010891.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010896.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010898.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010900.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (juzna tribina)
http://i260.photobucket.com/albums/ii33 ... 010904.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (ulaz na juznu tribinu)
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
Ma znam ja to sve. Ne može tu Amar ništa. Pad forme u svim ekipa je sasvim normalan i ne može se svaka pobjeđivati, evo ti primjer Olimpic.SarajlijaTM je napisao/la:Ma nema da nas staneAldinn1 je napisao/la:Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
Nadati se da ćemo uspjeti izgurati ovo formu i želju ..sad gledam bas intervju sa benjom colicem i kontam kako svi pricaju isto,usadio im je amar njemacki mentalitet i svi pricaju i razmisljaju kako im se kaze
Sreća je što imamo i nekih kvalitetnih igrača na klupi, pa nas to može izvaditi do titule.
Nadam se da će i Čolić početi igrati od početka..
Momak je pravi igrač baš..
Potpis!
tvoji me postovi smaraju al stvarno............odrastiAldinn1 je napisao/la:Ma znam ja to sve. Ne može tu Amar ništa. Pad forme u svim ekipa je sasvim normalan i ne može se svaka pobjeđivati, evo ti primjer Olimpic.SarajlijaTM je napisao/la:Ma nema da nas staneAldinn1 je napisao/la:Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
Nadati se da ćemo uspjeti izgurati ovo formu i želju ..sad gledam bas intervju sa benjom colicem i kontam kako svi pricaju isto,usadio im je amar njemacki mentalitet i svi pricaju i razmisljaju kako im se kaze
Sreća je što imamo i nekih kvalitetnih igrača na klupi, pa nas to može izvaditi do titule.
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- SarajlijaTM
Ne da imamo PAR kvalitetnih igraca,nego jos jednu kvalitetnu ekipu na klupi haman,nema tu pada forme,tu se moze samo kiks i nepaznja desiti,a ne bi smjela bar.

- Blek_Stena
- Kontakt:
Željo : Olimpic 0 : 0Aldinn1 je napisao/la:Ma znam ja to sve. Ne može tu Amar ništa. Pad forme u svim ekipa je sasvim normalan i ne može se svaka pobjeđivati, evo ti primjer Olimpic.SarajlijaTM je napisao/la:Ma nema da nas staneAldinn1 je napisao/la:Mene je samo strah da nas ne stane, mislim mora stati kad tad. Doći će i do zasičenja, forme i ostalog. Samo da izguramo još para kola i osiguramo titulu, pa nek onda tako bude. Gledam evo Bragu ima niz isto kao i mi, a sada im se smiješi i treči poraz..
Zrinjski : Željo 0 : 0
tu je kraj price o padu forme
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- rastafarian
- Kontakt:

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
pad forme je dosao i prosao na svu srecu... ali vidjeti kako u tom padu forme, protivnici nisu u stanju da nam daju gola je nesto predivno... dominiramo ovom ligom ko dinamo u hrvatskoj...
treba li jos napomenuti da drzimo skoro sve rekorde lige i bh takmicenja!!!
kur.cimo se, mozemo!!!
treba li jos napomenuti da drzimo skoro sve rekorde lige i bh takmicenja!!!
kur.cimo se, mozemo!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Dobar ovaj plakat... a vala nema boljeg osječaja, od onoga kad zauzmeš mjesto na tribini i uživaš...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- MirzaGunner
- Kontakt:
Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Bio bi red da i vi Listicanje pobjedite, olaksate posao i Zelji i vama samima.MirzaGunner je napisao/la:Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Veceras dati sve od sebe pa kud puklo da puklo, a nadam se da ce puknuti po AJ golu
Sretno plavoj mašineriji !
Sretno plavoj mašineriji !
- MirzaGunner
- Kontakt:
aBd ja se nadam da cemo tu uspjeti uraditi sto pa nije ŠB barca.!Elegant je napisao/la:Bio bi red da i vi Listicanje pobjedite, olaksate posao i Zelji i vama samima.MirzaGunner je napisao/la:Jos jednom komsije sretno zelim vam od srca da ih unistite!!!
Ucinicemo mi to i za vas i za nas komsije nase drage.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
kakav je ovo lizing nastao ovdje izmedju zelje i fks,nije prije godinu dana bilo toga? 
meni prosto neprijatno citati

meni prosto neprijatno citati
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15 i 11 gostiju.