BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Wolverine
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 14:48

NK_Nemila je napisao/la:Ljudi ja ne znam koliko je tom Ardi tacno godina, no on nosi igru Galatasaraya zadnje 4 sezone i igru turske reprezentacije zadnje 2-3 sezone...Nedavno je izjavio da samo ima drugi pasos da bi i on bio svjetska zvijezda ali ga koci to sto ima turski pasos i drzavljanstvo...
igrati u prvom timu i nositi igru je potpuno druga stvar. ovo mu je cetvrta sezona u galatasarayu, ako izuzmem prvu u kojoj je samo dva nastupa imao. za tursku repku je procvjetao tek u vrijeme prije eura, do tad ga nije bas puno bilo. tako da nemozes reci da im je nosio igru tri godine kad nije.

dao e 22 gola u 4 sezone za galatasaray, i ja cisto sumnjam da je on materijal za arsenal. bar ne jos, jer je mlad.

a za tursku je dao samo 5 golova, pocevsi od maja prosle godine pa do sad.

misimovic je ljudi punooooooo, bolji od njega. to sto arda ima potencijal neznaci da je bolji. nego da ce tek bit.bas bi volio vidjet ardu u engleskoj gdje nebi mogao prdnuti pored odbrana, manje vise vecine timova.

Brijac
Kontakt:

Post Postao/la Brijac » 09 sep 2009, 14:48

Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 sep 2009, 14:49

dzenidm je napisao/la:dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com

Supic; Jahic, Nadarevic, Spahic; Vladavic, Salihovic, Muratovic, Rahimic, Misimovic; Dzeko, Ibisevic

Volkan Demirel; Onder Turaci, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta; Hamit Altintop, Ceyhun Gulselam, Arda Turan, Kazim-Kazim; Tuncay Sanli, Sercan Yildirim

prije da ce ovako biti, sa tim da bi ibro igrao mjesto murata ili ibisevica
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 09 sep 2009, 14:50

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen:

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 09 sep 2009, 14:51

Brijac je napisao/la:Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
MORAS PLACAT PRETPLATU AKO HOCES DA GLEDAS BHT 1 A ZA VAS DIJASPORCE NAZZ KAKO TO IDE POZZZ IZ SARAJEVA
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 sep 2009, 14:51

rob do bagro je napisao/la:evo kako je Cerim pripremio svoje momcice pred mec :mrgreen:
hahahha kako je jak klip... tamo oko 50 sekunde jedan s lijeve strane govori treneru terneru, ovaj se ne dodaje... trener: ko se ne dodaj... ovaj ne dodaje pokaza igrac.. .pljaaas samarcina i njemu :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 sep 2009, 14:53

irfan41 je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com

Supic; Jahic, Nadarevic, Spahic; Vladavic, Salihovic, Muratovic, Rahimic, Misimovic; Dzeko, Ibisevic

Volkan Demirel; Onder Turaci, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta; Hamit Altintop, Ceyhun Gulselam, Arda Turan, Kazim-Kazim; Tuncay Sanli, Sercan Yildirim

Znaci Turci bez Kahvecia!!!! A zar nisu Kazim Kazim i Zan povrijedjeni, ili su se u medjuvremenu oporavili?????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 sep 2009, 14:53

Brijac je napisao/la:Za Irfana.. Kakv telefon? Pa znaci ljudi u BiH nemogu gledati utakmicu regularno nego je moraju posebno platit.. Kao pay-per-view????
jarane placas preplatu za tv svaki mjesec uz telefon, sasvim regularno ces gledati tekmu, a i ko je ne placa iskljuce mu telefon a i dalje moze gledati tv(nidgje veze zakon)
ja navij'o sam za vas!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 09 sep 2009, 14:53

bilalinho2 je napisao/la:
MORAS PLACAT PRETPLATU AKO HOCES DA GLEDAS BHT 1 A ZA VAS DIJASPORCE NAZZ KAKO TO IDE POZZZ IZ SARAJEVA
sta ba moras placat?

mislim na nas iz BiH!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 09 sep 2009, 14:55

Elddar je napisao/la:
sta ba moras placat?

mislim na nas iz BiH!
PA PRETPLATU KOJA TI DOLAZI UZ TELEFON
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 sep 2009, 14:55

-----------------Supic-------------------
-----XXXXX----Spahic----Nadarevic------
Jahic------------------------------Salihovic
-----------Rahimic----Bajramovic----------

-------------Ibricic------Misimovic---------

--------------------Dzeko--------------------

Bajramovic ako bude i 50% spreman,njega ce ciro staviti od prve minute. Na poziciju treceg stopera neznam koga ce ciro staviti,al mislim da Jahic nece igrati tu poziciju. Kad bi igrao tu Jahic,na njegovoj poziviji bi mozda igrao Vladavic,al bili bi previse ofanzivni po boku,a to nevalja nikako. Ciro voli Ibricica,al mozda tu uleti Pjanic. Neznam stvarno... al bez obzira sto Terim prica da ce napasti od prve minute,to je laz. Jos su 2 utakmice do kraja. I ako bi ostalo 4 boda prednosti,mi idemo u goste estoniji,koja je uzela kod kuce bodove turcima i belgiji,i dobro namucila brazil u prijateljskoj.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 sep 2009, 14:56

fali im ovde kod njih nihat i semih, imaju dobar vezni red hamit arda tuncaj
sve poznajem igrače osim ovog...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 09 sep 2009, 14:56

Ovaj sastav koji bi trebao istrcati na teren bilinog polja veceras je dovoljno jak da demolira solidne turke, gledajuci njihov sastav ni na jednoj poziciju nemaju individualno boljeg igraca od nasih dijamanata, sto nam daje za pravo da vjerujemo kako smo u ovim trenucima bolji tim od Turske, cast njihovim uspjesima do 09.09.09 ali veceras je nase vece, veceras slavimo pobjedu i prolaz u baraz aBd!!!

Brijac
Kontakt:

Post Postao/la Brijac » 09 sep 2009, 14:56

Ahaa sada razumijem.. Neki na drugim forumima pricaju o nakim preplatama.. Mislio sam da nije mozda pay-per-view.. Znam da u Bosni mjesecno to placamo.. Izvinjavam se momci.. Hvala vam na objasnjenju.. Pozdrav

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 09 sep 2009, 14:58

omerbavarac je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:

Znaci Turci bez Kahvecia!!!! A zar nisu Kazim Kazim i Zan povrijedjeni, ili su se u medjuvremenu oporavili?????
jesu povrijedeni su, a igrace kahveci i semih

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2009, 14:59

Ko nije platio pretplatu salju mu revizore iz GRAS-a.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 09 sep 2009, 14:59

Elddar je napisao/la:
sta ba moras placat?

mislim na nas iz BiH!
ma valjda starci placaju :twisted:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

zhizhe
Kontakt:

Post Postao/la zhizhe » 09 sep 2009, 15:02

Vjerujte ovim momcima veceras.Jednostavno blistaju.Moje misljenje 3-1 za BiH
peace

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 09 sep 2009, 15:03

Virtu4l je napisao/la:Ko nije platio pretplatu salju mu revizore iz GRAS-a.
A sta ko nije iz Sarajeva hehe ;)

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 sep 2009, 15:03

slika
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.